Sari la conținut

Cărți psihologice📚📖

Postări Recomandate

• Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

Interesant subiect, cu risc de a aduna multa maculatura cu asa-zisele carti de succes...

• Like 1
  • Oras:NY
  • Oras:NY
Postat

Ce carti psihologice / motivationale / dezvoltare personala

Ati mai citit in ultimul timp ? Astept recomandari

Stiu , dar uneori am nevoie si de alte idei , nu pot sa le cunosc eu pe toate.. dar vreau sa cunosc cat mai multe.

350 ora cu oral protejat?

Tie carti de psihiatrie iti recomand!

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

😄😄😄
  • Minus 1
Postat

Sunt si la 300 / finaliz cu Oral protejat , ce crezi :)))))

Cauta pe Constanta

• Minus 1
Postat

http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1407311/hacker-hoaxer-whistleblower-spy-many-faces-anonymous-review.jpg

Cine esti ? :))) pare foarte interesanta! Si tu la fel:)

Se gaseste pe site ? Gen librarii online? Ca eu de acolo le comand in general.

• Minus 1
Postat

http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1407311/hacker-hoaxer-whistleblower-spy-many-faces-anonymous-review.jpg

Imi apar doar site-uri in engleza:)))

• Minus 1
Postat

✔️ [...] Aceasta este o lege a Universului.

post-237910-0-06022400-1509222348_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Hmmm tu imi aduci aminte de cineva care era tare interesat de dezvoltare personala, psihologie,motivatie. Admirabil interes la amandoi....

Asta pana cand cineva mai in varsta si mai cu experienta de viata i-a zis ca ar trebui sa-l intereseze mai mult tehnicile de manipulare si NLP-ul. Normal ca amicul nu a dat importanta sfatului primit si s-a afundat in carti de Maxwell, Ziglar si alte filozofii, de parca ar fi trait inconjurat de oameni care si ei la randul lor au citit aceleasi carti.

Pana la urma a dat cu capul de cateva praguri de sus si a urmat sfatul celui mai in varsta. E frumoasa autosugestia, meditatia, filozofia, psihologia, dar fa-ti un bine si citeste cel putin un tratat de manipulare +  o carte de programare neuro-lingvistica, insa ai grija cum le aplici in realitate .... o sa-mi multumesti mai tarziu.

• Like 2
Postat

Hmmm tu imi aduci aminte de cineva care era tare interesat de dezvoltare personala, psihologie,motivatie. Admirabil interes la amandoi....

Asta pana cand cineva mai in varsta si mai cu experienta de viata i-a zis ca ar trebui sa-l intereseze mai mult tehnicile de manipulare si NLP-ul. Normal ca amicul nu a dat importanta sfatului primit si s-a afundat in carti de Maxwell, Ziglar si alte filozofii, de parca ar fi trait inconjurat de oameni care si ei la randul lor au citit aceleasi carti.

Pana la urma a dat cu capul de cateva praguri de sus si a urmat sfatul celui mai in varsta. E frumoasa autosugestia, meditatia, filozofia, psihologia, dar fa-ti un bine si citeste cel putin un tratat de manipulare +  o carte de programare neuro-lingvistica, insa ai grija cum le aplici in realitate .... o sa-mi multumesti mai tarziu.

Multumesc:* ai dreptate.

• Minus 1
Postat

Multumesc:* ai dreptate.

• Minus 1
Postat

Ce alte genuri de carti iti plac Ines ?

Cele cu multe imagini colorate 😂😂
  • Minus 1
Postat

Nu stiu. Mai citeam inainte Osho .. nu stiu la ce gen se incadreaza.. buddhism !??!

• Minus 1
  • Oras:Da, am !
  • Oras:Da, am !
Postat

Mein kampf, e de exceptie !

• Like 2
  • Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Prefer locatiile: Barns & Nobles ...iti alegi o carte, servesti cafeluta, citesti fara sa te intrebe nimeni nimic...si la urma iei sau nu cartea :))

• Like 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Restaurante

Tenerife

• Like 7
  • Minus 15

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*pardon, credeam ca e fazan...

• Like 7
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...