keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2018 cand eram pustan aveam o baba vecina care cred ca era "bunica lui Bivolaru" ca era adepta spalatului pe fata cu urina ... cica intinerea tenul. Tot timpul aveam senzatia ca pute a pampersi si imi era groaza sa nu vina sa ma pupe ... caaah 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 9, 2018 ...Si tu ce faci până se întoarce la tine?racolează alta Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 9, 2018 cand eram pustan aveam o baba vecina care cred ca era "bunica lui Bivolaru" ca era adepta spalatului pe fata cu urina ... cica intinerea tenul. Tot timpul aveam senzatia ca pute a pampersi si imi era groaza sa nu vina sa ma pupe ... caaah Uau, eu mă pișam pe mine de frică dacă se apropia. Ceea ce probabil nu ajuta deloc. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 9, 2018 Uau, eu mă pișam pe mine de frică dacă se apropia. Ceea ce probabil nu ajuta deloc.Dar măcar imi întinerea chiloții. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 Imi place sa ma joc pe roluri. Chimista meseriasa, multor cercetari, partasa,ani de-a randu-am studiatce chimie e in patsi-am descoperit formula care-ti intareste scula,care-ti creste libidoulsi-ti face mare eroul. Am laborator de visenepermise, interziseunde experimenteztot ce vreau si ce visez,laborator ilicit,pe ascuns, de multi, ravnit. Am ca fetish, eprubeta,in care prepar omletaexploziva. Ce, nu crezi ?Daca nu, vino sa vezi !Hai, sa tragem draperia, sa te-nvat ce e chimia ! Eprubeta sa-ti aduci,sa ti-o-ncalzesc intre buci !Sa-ti agit in ea atomii,electronii si protonii !Dup-o chimica orgie,descarcari de energie,sa faca bum, in tavan,sa te simti magician !
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 auzi, la faza cu scalpul te cam arunci, nu stiu ce sa zic ! Daca scalp inseamna "pielea capului smulsa de pe craniu impreuna cu parul" cred ca esti mult peste bondage si bdsm Nu, cred ca tu esti cel care se gandeste prea departe ... este interpretarea ta subiectiva. Unii au chelie si am avut aceasta cerere din partea lor, iar altii s-au samponat dupa ce le-am apretat parul cu sirop de piersicuta. Nu am practicat rasul pe cap, dar si asta este o fantezie pe care unii o practica.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 e adevarat ca jetu' impiedica caderea parului si-l face mai cret? :laugh2 Eu am auzit ca mentine tineretea pielii. De aceea unii se spala cu urina pe fata sau o beau.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 cand eram pustan aveam o baba vecina care cred ca era "bunica lui Bivolaru" ca era adepta spalatului pe fata cu urina ... cica intinerea tenul. Tot timpul aveam senzatia ca pute a pampersi si imi era groaza sa nu vina sa ma pupe ... caaah Dar, acum fii sincer si spune-ne, avea sau nu avea riduri ?
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2018 Dar, acum fii sincer si spune-ne, avea sau nu avea riduri ?nu puteam sa-mi dau seama ... ca ma usturau ochii de la miros .... :laugh2 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 nu puteam sa-mi dau seama ... ca ma usturau ochii de la miros .... :laugh2 Scarbos ... Cica, daca mananci numai fructe, te pisi limonada ... Eu consum multe fructe cand am cereri de uro ... si mi se spune ca scot din dozator un suc bun, aromat si dulce. 1 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 nu puteam sa-mi dau seama ... ca ma usturau ochii de la miros .... :laugh2 Cica, daca mananci numai fructe, te pisi limonada ... Eu consum multe fructe cand am cereri de uro ... si mi se spune ca scot din dozator un suc bun, aromat si dulce. 1 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 10, 2018 Pisul Sianei este lider mondial de piata, in topul sucurilor naturale. Are efecte miraculoase. Cine il gusta, ramane vesnic viril, tanar si ferice. Se poate bea numai direct de la sursa. 1 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018 De ce ne obligi pe toți sa vedem scârboșeniile astea ?De ce nu te rezumi la a posta pe topicul tau , cum facem toate ? Sunt on topic. Aici este vorba despre fantezii ... Nu te obiga nimeni sa citesti postarile mele sau sa practici aceste fantezii. Nu stiu de ce faci pe calugarita ... cand la tine vin pe banda rulanta cioacane, ca sa le indrepti ... lucrezi ca uzina ... le-ai uitat numarul ...
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018 De ce nu postezi scarboseniile astea pe topicul tau de cacat ? E nebuna femeia. Tu, vad ca latri si incerci sa musti, ca o catea turbata. Ai stat legata prea mult, fara apa si mancare ? De cand nu ti-au mai dat voie pestii, sa iesi din cotet ?
bun-rau Reputație: 51 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:București-Punta Cana Oras:București-Punta Cana Postat Ianuarie 12, 2018 Vreau un sclav financiar care sa mearga cu mine la cumparaturi si sa decarteze si caruia sa ii placa dominarea si umilirea publica (de catre mine ). De exemplu, daca mergem impreuna sa imi cumpere incaltaminte, cand probez, sa ingenuncheze in fata mea, sa ma descalte, sa imi mangaie labele picioarelor, sa imi faca masaj la degetele picioarelor, sa imi incalzeasca talpile picioarelor intre palmele lui, sa ma incalte iar eu sa il cert si palmuiesc, sa il bat cu sosetele peste fata, sa il trag de par, nas si urechi, facand pe sclifosita, etc ... Pe cine este curios, sa vada, ce imi poate pielea, il astept sa decarteze !Eu am o fantezie să duc ratate ca tine pe Germania, sa le pun să se fută cu negrii până merg crăcănate şi le sar măselele, toate astea pe gratis. Eventual să te țin flămândă două săptămâni, să-ți dau să mănânci numai pulă...Dacă eşti curioasă, te aştept!
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018 Eu am o fantezie să duc ratate ca tine pe Germania, sa le pun să se fută cu negrii până merg crăcănate şi le sar măselele, toate astea pe gratis. Eventual să te țin flămândă două săptămâni, să-ți dau să mănânci numai pulă...Dacă eşti curioasă, te aştept! Ai idealuri marete, in viata, ce sa zic . Deocamdata ma pis pe tine de la nivel inalt. Daca tu crezi ca devii un om implinit de pe urma unora pe care le consideri ratate, cata valoare crezi ca ai ? Suge-ti pula singur, poate-ti trece !
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018 Eu am o fantezie să duc ratate ca tine pe Germania, sa le pun să se fută cu negrii până merg crăcănate şi le sar măselele, toate astea pe gratis. Eventual să te țin flămândă două săptămâni, să-ți dau să mănânci numai pulă...Dacă eşti curioasă, te aştept! Ai idealuri marete, in viata, ce sa zic . Deocamdata ma pis pe tine de la nivel inalt. Daca tu crezi ca devii un om implinit de pe urma unora pe care le consideri ratate, cata valoare crezi ca ai ? Suge-ti pula singur, poate-ti trece ! Rahat in ploaie, mai esti !
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018 Vreau sa imi pun picioarele mele frumoase pe spatele tau, sa mi le incolacesc in jurul tau si sa te strang intre ele, in timp ce facem dragoste.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 12, 2018
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 15, 2018
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 15, 2018 Sexy dance, lap dance ... https://www.youtube.com/watch?v=_Wqh9DIYQhg
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 15, 2018 Tocurile si picioarele mele, va asteapta, sa le adorati ... https://www.youtube.com/watch?v=palX4ngkYd4
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=y7L7NnCv5VU 2 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=y7L7NnCv5VU
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Ianuarie 17, 2018 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum