Sari la conținut

0763 724 557 Stapana Monica

Postări Recomandate

Postat

Am vizitat-o saptamana trecuta. Imi propusesem sa ajung la ea inca de cand lucra in aceeasi locatie cu Stapana Andreea, dar abia acum am reusit.

Tipa e intoarsa recent din Germania si are locatia in Dr. Taberei, intr-o garsoniera curata.

Are multa experienta in ceea ce face, dar atentie nu am incercat decat soft. Este trecuta de 45 ani, foarte ingrijita, manichiura + pedichiura perfecte, epilata complet, ochii foarte expresivi cand te priveste de sus...

Am convenit la o tigara despre desfasurarea actiunii si am bifat inca o experienta. Timpul petrecut a fost de aprox. o ora si 20 min, cu tot cu tigari si dus.

Aspect: 9. Pozele sunt reale. Foarte atenta la igiena. Varsta 45+, atitudine ok, are si multe accesorii.

Tribut: 250 lei.

De revenit, dar atentie nu face sex.

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Nu știu cum se face că în România la capitolul stăpâne găsim doar curve ieșite la pensie, prea bătrâne și/sau urâte ca să le mai fută cineva.

Dai cu tunul și nu găsești o tipă tânără și frumoasă.

Acum 10 ani erau numai puștoaice.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu știu cum se face că în România la capitolul stăpâne găsim doar curve ieșite la pensie, prea bătrâne și/sau urâte ca să le mai fută cineva.

Vezi Stapana Emara outcall.

Pare interesanta. 350 ora

• Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

Am vizitat-o saptamana trecuta. Imi propusesem sa ajung la ea inca de cand lucra in aceeasi locatie cu Stapana Andreea, dar abia acum am reusit.

Tipa e intoarsa recent din Germania si are locatia in Dr. Taberei, intr-o garsoniera curata.

Are multa experienta in ceea ce face, dar atentie nu am incercat decat soft. Este trecuta de 45 ani, foarte ingrijita, manichiura + pedichiura perfecte, epilata complet, ochii foarte expresivi cand te priveste de sus...

Am convenit la o tigara despre desfasurarea actiunii si am bifat inca o experienta. Timpul petrecut a fost de aprox. o ora si 20 min, cu tot cu tigari si dus.

Aspect: 9. Pozele sunt reale. Foarte atenta la igiena. Varsta 45+, atitudine ok, are si multe accesorii.

Tribut: 250 lei.

De revenit, dar atentie nu face sex.

250 RON but no pussy? Ca să ce? Să fii umilit, biciuit și futut în cur cu strap'on'ul? =))

Doamne apără și păzește! =)) =)) =))

• Oras:Bucuresti
Postat

250 RON but no pussy? Ca să ce? Să fii umilit, biciuit și futut în cur cu strap'on'ul? =))

Doamne apără și păzește! =)) =)) =))

noi pe aici nu ne ocupam cu judecatul fanteziilor nimanui... ca daca incepem fiecare sa definim normalitatea cum credem noi, o sa ne ocupam numai cu injuratul unul pe altul.

• Like 2
  • Minus 10
Postat

Salutari.

Pot spune ca sunt nou pe aici si nou in acest domeniu (dominarea). Dupa cateva zile de research pe site-uri de profil am gasit profilul stapanei Monica. Dintre celelalte stapane pe care le-am gasit mi s-a parut cea mai profesionista, si inca un lucru care m-a determinat sa merg la ea este varsta, eu cautand o persoana sigura pe ea care stie ce face… nu o pustoaica care “incearca” sa faca asta. Dupa o discutie cu doamna Monica la telefon, am stabilit o intalnire cu ea. Locatia este situata in Dr. Taberei intr-o garsoniera foarte curata. Pot spune ca stie foarte bine ceea ce face. Sedinta a durat aproximativ 1 ora jumate cu tot cu discutia initiala de care pot spune ca a durat 20 minute deoarece e prima data cand merg la o stapana. Despre stapina Monica as putea spune ca este foarte ingrijita din toate punctele de vedere. Locatia este usor accesibila si din discutia avuta cu ea am inteles ca va mai ramane in Bucuresti cel mai probabil voi mai reveni.

O seara placuta :)

• Like 1
Postat

Paradox

Eu chiar le caut pe alea bătrâne dar nu le găsesc.Tu unde le-ai întâlnit?

Postat

I-am gasit anuntul: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/Stapana-Monica/7b0167707f6d6255.html

Zice ca doar pentru persoane de 35+. Daca ai mai putin te trimite la plimbare sau cum? :))

Nu i-ai gasit nici un anunt, in anunt pare o tipa de aprox 35 de ani, iar in pozele din topic se vede ca are vreo 45-50

• Like 1
  • Minus 10
Postat

Hello, am fost la doamna din anunt. Isi arata varsta, zice ca are experienta in afara si se vede. Are destule jucarii pt cei ce sunt pasionati. Momentan se afla intr-un apartament la valea argesului. ca locatie este curata si in regula. Ii place ceea ce face si o face bine. Ostilitatile, care au fost 2 la numar pana acum s-au desfasurat in bucatarie care este spatioasa si in sufragerie.

Dupa multe astfel de "stapane" incercate, pot zice ca doamna stie ce face.

• Like 3
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep
Postat

Tipa a cărei faţă se vede într-o poză din anunţul specificat mai sus seamănă doar cu colega ei, nu şi cu titulara acestui topic.

Postat

A disparut Stapana Monica din peisaj, inainte de COVID, mai stie cineva, ceva de dansa

Postat

Nimeni? Nimic? Telefonul e dezactivat :(

Sper sa nu ma insel, cred ca ea era, intr-un bloc din Drumul Taberei(altul decat cele in care si-a desfasurat activitatea), se pare ca are grija de o batrana. Repet, poate ma insel, dar nu cred, totusi, avand in vedere ca am vizitat-o de cateva ori. Am dubii, datorita faptului ca a trecut pe langa mine fugitiv, cand stateam de vorba cu cineva, in scara blocului respectiv, fiind nemachiata, si imbracata ca o femeie muncitoare, de rand. Nu stiu ce sa zic, si nu trebuie sa luati asta in considerare, avand in vedere ca eu nu sunt sigur suta la suta ca era ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...