Sari la conținut

Haideti sa vorbim despre pesti

nobel

Postări Recomandate

Siano tata,te inseli ,uite cum te-a pacalit infractorul pishalau de Berceni cu contul lui clona Mikky "pauza"77, si crezi ca autenticul Miky77 te minuseaza.

Multumesc, ca mi-ai atras atentia ! Scuze, miky ! Ma si miram ce dracului se intampla. Pisaciosul si-a facut conturi clona si cu numele meu.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Siano tata,te inseli ,uite cum te-a pacalit infractorul pishalau de Berceni cu contul lui clona Mikky "pauza"77, si crezi ca autenticul Miky77 te minuseaza.

Serios? Vai...urât! Acela trebuie banat deja, că a stat prea mult cu ale sale clone... Azi, cineva a pus anunt cu mine in orasul Brăila cand de fapt eu nu sunt acolo, sunt sunata cu număr necunoscut in repetate randuri de ieri si pana azi, am primit apel cu amenințare de moarte, iar pe forum mi-a zis un tip că ma loveste dacă ii vorbesc urat unei amice de-a lui...si chiar atunci mi s-au terminat postarile, rămânând complet lipsita de acțiune ...Cât de prosti poa' sa fie, Doamne!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bai prostule care esti tu idiot. Ori este semiproxenet, ori este proxenet. Din cate gandesc eu, cale de mijloc nu exista handicapatule. Ai savarsit o fapta, clar es5i ceea ce scrie legea. Tampitule, am impresia ca tu te ocupi cu lucruri dubioase pe aici, credeai ca platesti un cont si gata, toti erau pe spate. Hartuitorule, tu esti cel in afara legii, dublat de prostia ta.. te duci pulii de suflet si te dai singur in fapt. Parnaie, un sfat, baga capul cat mai adanc in cacat pana uita lumea de tine! 

ce elevat sunteti domnu` , e minunat cum scrieti si cum va exteriorizati :slap2

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ce elevat sunteti domnu` , e minunat cum scrieti si cum va exteriorizati :slap2

Este? Are o vorbă dulce...si nu stiu cum se va descurca in continuare.

• Like 7
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:icisa

Nu stii cu cine vorbelesti. Sunt fermecatoare de cand am fost banata de proxeneti ultima data. Acum vad ca Miky este setat sa imi dea minusuri in exces, fara sa fi avut vreo tangenta cu el. Ce oameni dereglati !

Scuze, da-8 rejectz este handicapat! 

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

kiki, de cand esti fermecatoare fai stiuletaro!? 

Nu stii cu cine vorbelesti. Sunt fermecatoare de cand am fost banata de proxeneti ultima data. Acum vad ca Miky este setat sa imi dea minusuri in exces, fara sa fi avut vreo tangenta cu el. Ce oameni dereglati !

Lisandru  estt atat de prost incat  ma viseazi si ma confunzi  peste tot  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Unde plm te-am gasit....Doamne , Doamne  :habarnam

S-au amestecat rau cartile in capul lui  :laugh2

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

Lisandru  estt atat de prost incat  ma viseazi si ma confunzi  peste tot  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Unde plm te-am gasit....Doamne , Doamne  :habarnam

S-au amestecat rau cartile in capul lui  :laugh2

La cat de plin ai curul de stiuleti, ai inceput sa urlii de durere? bai pisoarul forumului, esti prea idiot pentru lumea asta! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...