capetown1 Reputație: -521 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Te cauta unul iesit recent din puscarie, ca cica, atunci cand ai evadat, ai fugit cu pula lui cu tot, infipta adanc in cur. Omul isi vrea pula inapoi.kiki, de cand esti fermecatoare fai stiuletaro!? 1 9 Link spre comentariu
fermecatoarea Reputație: -411 Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 kiki, de cand esti fermecatoare fai stiuletaro!? Nu stii cu cine vorbelesti. Sunt fermecatoare de cand am fost banata de proxeneti ultima data. Acum vad ca Miky este setat sa imi dea minusuri in exces, fara sa fi avut vreo tangenta cu el. Ce oameni dereglati ! 1 6 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Siano tata,te inseli ,uite cum te-a pacalit infractorul pishalau de Berceni cu contul lui clona Mikky "pauza"77, si crezi ca autenticul Miky77 te minuseaza. 4 5 Link spre comentariu
fermecatoarea Reputație: -411 Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Siano tata,te inseli ,uite cum te-a pacalit infractorul pishalau de Berceni cu contul lui clona Mikky "pauza"77, si crezi ca autenticul Miky77 te minuseaza. Multumesc, ca mi-ai atras atentia ! Scuze, miky ! Ma si miram ce dracului se intampla. Pisaciosul si-a facut conturi clona si cu numele meu. 1 6 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Siano tata,te inseli ,uite cum te-a pacalit infractorul pishalau de Berceni cu contul lui clona Mikky "pauza"77, si crezi ca autenticul Miky77 te minuseaza.Serios? Vai...urât! Acela trebuie banat deja, că a stat prea mult cu ale sale clone... Azi, cineva a pus anunt cu mine in orasul Brăila cand de fapt eu nu sunt acolo, sunt sunata cu număr necunoscut in repetate randuri de ieri si pana azi, am primit apel cu amenințare de moarte, iar pe forum mi-a zis un tip că ma loveste dacă ii vorbesc urat unei amice de-a lui...si chiar atunci mi s-au terminat postarile, rămânând complet lipsita de acțiune ...Cât de prosti poa' sa fie, Doamne! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Bai prostule care esti tu idiot. Ori este semiproxenet, ori este proxenet. Din cate gandesc eu, cale de mijloc nu exista handicapatule. Ai savarsit o fapta, clar es5i ceea ce scrie legea. Tampitule, am impresia ca tu te ocupi cu lucruri dubioase pe aici, credeai ca platesti un cont si gata, toti erau pe spate. Hartuitorule, tu esti cel in afara legii, dublat de prostia ta.. te duci pulii de suflet si te dai singur in fapt. Parnaie, un sfat, baga capul cat mai adanc in cacat pana uita lumea de tine! ce elevat sunteti domnu` , e minunat cum scrieti si cum va exteriorizati :slap2 3 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 ce elevat sunteti domnu` , e minunat cum scrieti si cum va exteriorizati :slap2Este? Are o vorbă dulce...si nu stiu cum se va descurca in continuare. 7 18 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Nu stii cu cine vorbelesti. Sunt fermecatoare de cand am fost banata de proxeneti ultima data. Acum vad ca Miky este setat sa imi dea minusuri in exces, fara sa fi avut vreo tangenta cu el. Ce oameni dereglati !Scuze, da-8 rejectz este handicapat! 2 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 kiki, de cand esti fermecatoare fai stiuletaro!? Nu stii cu cine vorbelesti. Sunt fermecatoare de cand am fost banata de proxeneti ultima data. Acum vad ca Miky este setat sa imi dea minusuri in exces, fara sa fi avut vreo tangenta cu el. Ce oameni dereglati ! Lisandru estt atat de prost incat ma viseazi si ma confunzi peste tot :laugh2 :laugh2 :laugh2 Unde plm te-am gasit....Doamne , Doamne :habarnam Siano tata,te inseli ,uite cum te-a pacalit infractorul pishalau de Berceni cu contul lui clona Mikky "pauza"77, si crezi ca autenticul Miky77 te minuseaza. S-au amestecat rau cartile in capul lui :laugh2 1 13 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Lisandru estt atat de prost incat ma viseazi si ma confunzi peste tot :laugh2 :laugh2 :laugh2 Unde plm te-am gasit....Doamne , Doamne :habarnam S-au amestecat rau cartile in capul lui :laugh2Fratele meu,hai s-o lingem putin in pasarica pe Betty. 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 ... 1 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Fratele meu,hai s-o lingem putin in pasarica pe Betty.Vai de PLM,Miky a venit cu toata familia pe site. 1 10 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Vai de PLM,Miky a venit cu toata familia pe site.pai la cat de idiot este, singur nu face fata! 1 10 Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Fratele meu,hai s-o lingem putin in pasarica pe Betty. :eek 4 1 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Lisandru estt atat de prost incat ma viseazi si ma confunzi peste tot :laugh2 :laugh2 :laugh2 Unde plm te-am gasit....Doamne , Doamne :habarnam S-au amestecat rau cartile in capul lui :laugh2La cat de plin ai curul de stiuleti, ai inceput sa urlii de durere? bai pisoarul forumului, esti prea idiot pentru lumea asta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum