Sari la conținut

Vin vremuri grele........

Postări Recomandate

• Oras:#nothere

Ce ai bre de ma abordezi in 3 per si pe un ton usor nepoliticos daca nu cumva doar mi se pare. Te asigur ca.s excesiv de vorbita cu cine trebuie in viata de zi cu zi no forum si.s chiar in delay. Sa inteleg ca trebuie sa iti cer permisiunea inainte sa postez sau cum? Simpatie,simpatie,dar afla de la mine ca nu ingadui nimeni sa imi zica mie ce sa fac sau sa imi ceara socoteala..........fiind pe fuga,deci fuserind sper ca doar mi s.a parut :)

Roz dear, esti nevorbita ?

Link spre comentariu
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home

Ce ai bre de ma abordezi in 3 per si pe un ton usor nepoliticos daca nu cumva doar mi se pare. Te asigur ca.s excesiv de vorbita cu cine trebuie in viata de zi cu zi no forum si.s chiar in delay. Sa inteleg ca trebuie sa iti cer permisiunea inainte sa postez sau cum? Simpatie,simpatie,dar afla de la mine ca nu ingadui nimeni sa imi zica mie ce sa fac sau sa imi ceara socoteala..........fiind pe fuga,deci fuserind sper ca doar mi s.a parut :)

Era doar o intrebare Roz ... departe de mine sa fiu nepoliticos cu tine.

Link spre comentariu

Insea,mna ca e problema la mine galopand ca o iapa de am inteles pe dos si a faptul ca.s super stresata ca am intarziat undeva peste 2 ore asta in conditiile in care cu picioru fracturat in mers eu tot ajung la timp. Facand gestul nepoliticos de a ma face asteptata clar l.am extrapolat cat vazduhul :)))

sorry amice, sper sa ai o fii placuta si dulceaga

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Si ca sa ajung si la o concluzie acum sosita la destinatie si mai composed ca sa inteleaga scrat de ce am vb atat,desi-s totusi vorbita....pe mine nu ma intereseaza recenziile.am spus clar ca aproape toate ma dezgusta si plictrisesc totodata si pt ca nu-s o femeie care va presta servicii sexuale contracost vreodata nu am niciun interes,asa incat sa fiu maleabila macar ca femeie. Dar daca exista aceasta posibilitate ca delrey jignit dupa banare nu a mai intrat si asta a profitat sa isi asume recenziile lui nu este tocmai ok etic si moral. Dar etica si morala lui henzo/colorado au fost clare cand a stricat prietenia cu bubutz un membru cu care a iesit la baute cand acela a refuzat sa ii furnizeze detalii de identificare si localizare a unui al user de pe forum. Nu e ca si cum nu pot trai si ma freaca grija si user delrey si de astalalt tata clonelorm, dar ma indoiesc ca un om ca delrey care resingea virulent maneaua,muzica lautareasca brusc sa se manelizeze ca a fost banat

Orice caz doar fetele recenzate de delrey daca merge si asta pot confirma sau afirma :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...