Sari la conținut

cei care ati marcat cu sugardaters.ro

madman773

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

cu multe da, de ce ?

Cred ca multi vrem sa stim ce scoruri mai sunt. :)

Cu alita am vorbit si eu, voia 300 :(

• Like 2
  • Oras:Mega City One
Postat

Cred ca multi vrem sa stim ce scoruri mai sunt. :)

Cu alita am vorbit si eu, voia 300 :(

te-ai gasit cu ea ? la modul chiar se prezinta sau e la vrajeala contul ?

Am ajuns la un 300 si eu dupa ce voia initial 500

• Like 2
Postat

te-ai gasit cu ea ? la modul chiar se prezinta sau e la vrajeala contul ?

Am ajuns la un 300 si eu dupa ce voia initial 500

N-as da niciodata 300, poate daca arata exceptional sau cand voi fi batran :))

De ce sa platesti atat de mult o femeie care arata normal sau mai rau ca tine, si mai face si figuri

• Like 2
Postat

N-as da niciodata 300, poate daca arata exceptional sau cand voi fi batran :))

De ce sa platesti atat de mult o femeie care arata normal sau mai rau ca tine, si mai face si figuri

bine zici, trebuie sa arate in mare

• Like 2
  • Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Alita mi-a trimis mesaj chiar daca nu am cont premium :))) Au bani si nu stiu cum sa ii cheltuie :iagree Ei prefera muraturi cand pot avea prospaturi?  :slap2  :clapp Casandra fost fotomodel cum e ea, cu tot cu implanturi nu mi se pare wow si de nerefuzat. Nici buna nu e la pat. Se crede superioara din discutiile avute cu ea. In Bucuresti trebuiau sa aiba loc intalnirile? Daca le oferi 50-100 euro sa se deplaseze in alt judet, aproape sigur nu se prezinta niciuna.

Casandra777 e praf, ce vezi tu e doar ambalajul si are arfe de diva, trebuie sa fii imbecil sa dai in asa ceva, sper ca nu am ***** pe cineva :laugh2

Postat

ce e boss ? sa nu imi zici ca ai platit s-o futi pe Miruna, cand puteai lejer s-o tii in pula o noapte, nu ma dezamagi vere

daca e prost, nu le are cu vrajeala si cu fututul. Prefera sa le dea bani grei, cica 350 euro si sa se creada si el barbat :)))

• Like 3
Postat

350 da euro am dat

la sfarsit a vrut sa-mi dea banii inapoi

intre 12-14 numere am dat in noaptea aia

peste 30 de pozitii am schimbat

acum ma cauta cu chilotii pe la usa

Postat

ce e boss ? sa nu imi zici ca ai platit s-o futi pe Miruna, cand puteai lejer s-o tii in pula o noapte, nu ma dezamagi vere

Ti-ai raspuns singur

• Like 1
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

o gasesti si pe Tinder cu Miruna, nu am dat nici un leu, obtii multe de la ea daca stii cum sa o dai

Salut. Imi poti spune si mie nr de contact al Mirunei!?
Postat

Ceva din Portugalia ati incercat? am primit multe matchuri in ultimele zile si am planificata si o excursie in Lisabona. Intreb pt. ca vreau sa merg la sigur daca e.

Postat

Are cineva instagramul sau fb

Lui Casandra777?

Faci colectie? La orice postare ceri Instagram/Facebook de la fete

Postat

nu cred ca e placut sa postati aici fb, insta sau numere de telefon

De acord.Nu cred ca e vreo fata care vrea sa amestece viata personala cu chestiile astea.Dar unii au impresia ca pe insta poate agata mai bine:))...

Vizitator xoxots
Reputație: 0
Postat

nu va inteleg pe astia care dati bani multi la unele tipe, daca ati avea vrajeala ati fute gratis

Vizitator xoxots
Reputație: 0
Postat

Esti prost, am zis ! Te-ai simtit ca n-ai vrajeala si preferi sa fii sclavul curvelor

Postat

Esti prost, am zis ! Te-ai simtit ca n-ai vrajeala si preferi sa fii sclavul curvelor

exact

uneori ca sa ma primeasca ma pune ale draq sa-mi dau cu un parfum anume si eu cum sunt un sclav notoriu.. ma duc si-mi cumpar parfumu

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...