miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 De ce-i atribui PISATULE aceasta postare , a userului gigel1970 facuta aici http://nimfomane.com/forum/topic/42647-andreea-galati-pupici-69/ userului http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngcristiano_29 (ca si Recenzie) in scop de defaimare pe acel Topic ? http://nimfomane.com/forum/topic/101311-debanarea-fiec%C4%83rui-user-banat-care-are-recenzii/page-9 Am gasit eu o recenzie facuta de Cristiano. Postat de cristiano_29 on 28 April 2015 - 10:25 PM Eu am avut o relatie mai deosebita cu o tipa super chiar daca era tiganca. Si acum o mai iubesc. I-am dat numai limbi timp de 5 ani. Am trait ca ca spun asa un "concubinaj de limbi". N-a facut sex niciodata cu mine, doar ma masturba (uneori). Ea facuse turcii de la 15 ani, dar cand a vazut ca m-am indragostit mi-a propus relatia asta si am acceptat-o. O duceam saptamanal in diverse locatii, discoteca, etc (inainte de asta o ajutam sa se imbrace, ii sugeam tocurile, picioarele... purta 36 si dadeam limbi in pasarica si in fundulet), ii cumparam prezervative. Ma suna pe la 5 dimineata sa o iau. De cele mai multe ori facea sex si-mi spunea asta, povestea cu lux de amanunte. Cum ajungeam acasa program de limbi. Nu conta daca era pe ciclu. Nu m-a lasat sa o sarut niciodata pe gura, spunea sa o sarut pe pasarica la fel ca pe gura. De cate ori ii sarutam pasarica, ma zgaria pe spate cu tocurile... cica sa nu o uit. Timp de vreo doua luni a facut sex cu un vecin. De treaba asta stia doar cea mai buna prietena a ei, Rodica (fusesera impreuna in Turcia). Ii auzeam gemetele cate doua-trei ore prin perete. De vreo cateva ori a lasat-o pe Rodica cu mine si s-a dus sa faca sex cu vecinul. Prima oara Rodica mi-a spus ca pot sa i-o pup si ei. Cand m-am dezbracat, mi-a vazut zgarieturile si m-a intrebat razand daca sunt tocurile prietenei. Ce-a urmat? Cand au inceput gemetele prin perete, Rodica a avut un orgasm urias in gura mea si noi urme de tocuri pt mine. Dupa ce termina, ea venea acasa si treceam eu la treaba. Toata lumea credea ca suntem amanti, iar ea intarea asta. Ce sa zic... Acum a plecat in Spania. A... Toata treaba se intampla acum 10 ani. Mi-as mai dori o astfel de relatie. Ceva de genul asta ai putea? Nu ar fi pentru prima data cand aplici minciuna si imbarligatura ptr. a atrage atentia aupra ta , folosindu-te de diversiunilor ieftine si in scop de santaj pe care le tot practici pe aici INFRACTORULE :no2 MENTIUNI: Userul gigel1970 chiar are 47 de ani , iar cristiano_29 este cu mult mai tanar , fapt ce poate sa confirme si el - Pe langa asta Gigel1970 este din Cernavoda , iar Cristiano_29 din Bucuresti Credeai ca nu te prind la inghesuiala jegosule cu aceste deliruri de aici ? Am fost printre primii de aici care s-au luat la vremea respectiva de Gigel1970 , doar ptr. acea relatare de aici spunandu-i ca nu este intreg la cap si ca nu este normal ceea ce a scris aici :no2 Hai incepi si neaga si pe aceasta . :) Sa vad acum cum te scoti JEGOSULE SANTAJIST MINCINOS SI PROXENET 7 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Noiembrie 4, 2017 Am dreptate raffaello , beraru , justitiaru ?De ce dati crezare acestui imbecil , ca tot nu inteleg ? Obs: ai vazut beraru de ce te-am facut prost pe topicul acela ? PS: PICOAIE , abtine-te , tot SEMI**spam editat** te numesti la 60 de ani. Barbati ca tine se respecta , au familie , copii , nepoti , nu stau atarnati pe aici la minciuni , ascund acte de proxenetism (ba chiar esti beneficiari direct ale acestor acte ) si le cer in permanenta fetelor de 18-20 sa se futa in cur precum un obsedat sexual bolnav la cap , fete care practic ar putea sa-ti fie nepoate . Ia spune cum sta treaba cu nepoata aceea de 19 ani cu care ai iesit la terasa si careia i-ai si facut Recenzie laudativa si mincinoasa aici . In locul tau mi-ar fi si rusine sa apar pe aici si sa le ofer altora exemple pozitive despre viata , de corectitudine si de educatie (inclusiv morala) :) 7 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Noiembrie 4, 2017 depuncteaza, sterge, tu centrezi, tu iei muie. Aici este singurul loc in care vorbesti... si nu te contrazice nimeni poponare! Nu ma contrazic cu absolut nimic doar aduc la cunostinta adevarul si nimic mai mult SIFILITICULE :) 7 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Noiembrie 4, 2017 sclav stergeFaci un bine tinand acest TOPIC sus in pagina :laugh2 Practic imi faci mie o munca ...dar esti atat de prost incat nu stii nici ceea ce faci si cum te joci pe aici :) 7 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Noiembrie 4, 2017 E UN SINGUR ADEVĂR: MIKY ESTE UN INFRACTOR DEMENT, MITOMAN ȘI JEGOS. Te-ai enervat , MOS TAGARTA , ca iar am scuipat un adevar despre matale ? Stiu , nu prea iti cade bine , dar acesta e ....adevarul. Restul e CAN-CAN ieftin SEMI**spam editat**ULE . Imi vine sa vomit , doar cand te observ pe aici . Nici nu implinise bine fata aia 18 ani futu-te-n . ....de moscalan si deja ii parcasei limba in cur pe aici :laugh2 7 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Noiembrie 4, 2017 Te uiti de la peluza , pisatule si iti descifrezi minciunile ? PS: Poti intra pe contul SP si scrie , esti obisnuit manca-mi-ai pula de oligofren mincinos 7 16
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Miky, daca ai fantezii homosexuale vezi ca sunt niste TS pe forum. Sigur gasesti o pula pe placul tau, tipule. 11 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Postat Noiembrie 5, 2017 am fantezii cu Pulestei , sa-i tin de urechi si sa le ofer o 7 15
Postări Recomandate