miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Ca să întrebe proștii! Ce, bă, știuletare, e forumul tău? Îl cenzurezi și pe el, acum? Mos Picoaie nu-l cenzurez , am atras doar atentia ca este coparticipant la o minciuna E treaba lui ce face , cocosatule mincinos si duplicitar :) 8 15
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 iar va lingeti in cur poponarilor?Eu te astept pe tine sa ma lingi..ca esti expert..asa mi a spus pipilicaðŸ˜ðŸ˜ 11 16
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2017 Coane , eu am expus de obicei realitatea destul de obiectiv , fara a aplica diversiuni ieftine cu care anumite jeguri s-au obisnuit Chiar si plustul asta cu nume de Araboaica , de ce crezi ca sterge postarile care nu-i convin si minte in permanenta ca si Pipilica ? Nu le convine adevarul expus Ce e adevarul? PSMai relaxati-va. Suntem pe un forum, teoretic pt divertisment. 3 5
tarabostesdacicus Reputație: 91 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Tampa, Florida Oras:Tampa, Florida Postat Noiembrie 4, 2017 Coane, cand am citit asemenea postare mi-au cazut flocii de uimire.Și uite așa scapi de grija epilatului. Cine a zis ca nu-s utile și topicurile astea de cacat? 1
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Noiembrie 4, 2017 Ce faceti baieti ?Si acum va pisati pe cei doi sclavi ? - unul suparat ca a fost banat si e dovedit ca sclav sexual - celalalt, ca e cel mai prost user al forumului , tot dovedit 1 2
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 4, 2017 ... Nu le convine adevarul expus Daca e sa vorbim de adevar:- ai trimis de pe contul Alessandrei mesaje altor useri?- folosindu-te de datele de logare ca sa afli profilul de FB, ai trimis informatii cu ce se ocupa ea celor din profilul ei de Facebook?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Ce e adevarul? PSMai relaxati-va. Suntem pe un forum, teoretic pt divertisment.Anumite chestii sunt si adevarate si greu de rumegat /digerat in cazul unora Normal ca ne mai si distram , cand vezi cum epateaza unii in propria prostie , caracteristica :) 8 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Ba, e'j nebun!!!?Nu e facatura? Nu e bre facatura, am citit si eu stupefiat la vremea aia dar am zis sa nu comentez , fiecare e cu nebunia lui.
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 Coane, cand am citit asemenea postare mi-au cazut flocii de uimire.Mi se rupe de razboaiele care-s p-aci, da' uneori mai citesc si eu. :)Recitește recenzia aia si ai sa-ti dai seama de ce site-ul a ajuns o hazna. E plin site-ul de astfel de specimene si de tarani basiti si afumati care nu au fost in viata lor la curve,dar ne dau noua lectii. 4 10
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Pai te-am exonerat de presupusa vina fiind publice preocuparile Sorinei la acea vreme :) .Sincer, nu știu la ce te referi! Sincer, îți spun! Oricum, nu contează, ea fiind retrasă din vara trecută și nu va mai reveni. Nu este civilizat să fie adusă în discuție/bărfită, o persoană care nu mai are de mult timp nicio treabă cu activitatea asta, nici cu forumul. Și nici continuarea discuției.O seară bună, îți doresc! 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Mos Picoaie nu-l cenzurez , am atras doar atentia ca este coparticipant la o minciuna E treaba lui ce face , cocosatule mincinos si duplicitar :)Și cine p.m. ești tu, să atragi atenția? Tocmai tu ... 4 15
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2017 Și uite așa scapi de grija epilatului. Cine a zis ca nu-s utile și topicurile astea de cacat?Corect.
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Coane , eu am expus de obicei realitatea destul de obiectiv , fara a aplica diversiuni ieftine cu care anumite jeguri s-au obisnuit Chiar si prostul asta cu nume de Araboaica , de ce crezi ca sterge postarile care nu-i convin si minte in permanenta ca si Pistul ? Nu le convine adevarul expus Bai prostule, esti nesigur pe tine cand spui "destul de obiectiv". Ori esti obiectiv, ori nu. Lipsa ta de educatie si incapacitatea ta de a lega doua cuvinte, iti tradeaza si celelalte clone handicapatule. Tu nu faci fata unei confruntari directe prostule, nuci in mediul virtual, nici in realitate, esti doar o greseala genetica, un rebut. Prostia ta te da in fapt orice ai incerca tu sa faci sandilaule! 7
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 4, 2017 Nu e bre facatura, am citit si eu stupefiat la vremea aia dar am zis sa nu comentez , fiecare e cu nebunia lui. De ce naiba nu o gasesc cautand-o dupa cuvinte cheie? E sters topicul? 2 6
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Anumite chestii sunt si adevarate si greu de rumegat /digerat in cazul unora Normal ca ne mai si distram , cand vezi cum epateaza unii in propria prostie , caracteristica :)Răspunde bă, la ce te-a întrebat omul? 4 15
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Nu e bre facatura, am citit si eu stupefiat la vremea aia dar am zis sa nu comentez , fiecare e cu nebunia lui.Poate ai citit in alta parte..eu nu am scris asa ceva...dar in fine asta se poate verifica 16 16
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 De ce naiba nu o gasesc cautand-o dupa cuvinte cheie? E sters topicul?Nu o gasesti pentru ca eu nu am scris asa ceva 16 16
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Anumite chestii sunt si adevarate si greu de rumegat /digerat in cazul unora Normal ca ne mai si distram , cand vezi cum epateaza unii in propria prostie , caracteristica :)Incoerentule, folosesti cuvinte pe care nu le intelegi idiotule! 7
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Recitește recenzia aia si ai sa-ti dai seama de ce site-ul a ajuns o hazna. E plin site-ul de astfel de specimene si de tarani basiti si afumati care nu au fost in viata lor la curve,dar ne dau noua lectii.Sandilaule ...sustii in continuare ca eu am scris asa ceva?Halal barbat, nu ca nu m as fi asteptat la marlanii din partea ta. 10 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Daca e sa vorbim de adevar:- ai trimis de pe contul Alessandrei mesaje altor useri?- folosindu-te de datele de logare ca sa afli profilul de FB, ai trimis informatii cu ce se ocupa ea celor din profilul ei de Facebook? Nu am transmis mesaje niciodata de pe contul ei , iar profilul de FB (unde se inregistrase ca si prostituata de 3 parale ) l-au afisat persoane din Focsani care o cunosteau perfect , cum i-au afisat de altfel si poza cu moaca , chiar aici pe un Topic , eu doar am preluat link-ul , inclusiv cu poza care ulterior a fost stearsa la cererea ei de Pisic Du-te mai bine pe Constanta si fa o noua revolutie a userilor aflati in prag de a fi banati , ca nu esti informat corect si iti dai cu presupusul si pui intrebari total aiurea . 8 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Bai prostule, esti nesigur pe tine cand spui "destul de obiectiv". Ori esti obiectiv, ori nu. Lipsa ta de educatie si incapacitatea ta de a lega doua cuvinte, iti tradeaza si celelalte clone handicapatule. Tu nu faci fata unei confruntari directe prostule, nuci in mediul virtual, nici in realitate, esti doar o greseala genetica, un rebut. Prostia ta te da in fapt orice ai incerca tu sa faci sandilaule! Daca nu era stearsa acea postare poate reuseai s-o intelegi si s-o rumegi . Alta nu mai scriu SIFILITICULE 8 16
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 Sandilaule ...sustii in continuare ca eu am scris asa ceva?Halal barbat, nu ca nu m as fi asteptat la marlanii din partea ta.Am spus si repet,recenzia aia este adevarata 100% Grea limba Romana. :slap2 4 9
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Am spus si repet,recenzia aia este adevarata 100% Grea limba Romana. :slap2O fi adevarata, dar de ce mi o pui mie in carca? E corect? 13 16
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Nu am transmis mesaje niciodata de pe contul ei , iar profilul de FB (unde se inregistrase ca si prostituata de 3 parale ) l-au afisat persoane din Focsani care o cunosteau perfect , cum i-au afisat de altfel si poza cu moaca , chiar si aici Du-te mai bine pe Constanta si fa o noua revolutie a userilor aflati in prag de a fi banati , ca nu esti informat corect si iti dai cu presupusul si pui intrebari total aiurea .Tot forumul știe ce ai făcut, nu mai minți, ca o javră penală! Mai ai curajul să apari pe aici! Băi prostule, de aici ți se trage, acum, am văzut toți, ce jigodie de om, ești! De ce ți-ai oferit bunele oficii, fetei ăleia? De ce te-ai oferit tu, să o ajuți și de ce i-ai cerut parola etc.? Astea, cel puțin, le-ai recunoscut și tu, încercând explicații jenante. De aici, ți se trage antipatia, practic a tuturor userilor ( cu 2-3 excepții, de conjunctură).Asta, ca să știi! Capul face, capul trage! Ai înțeles? Ai înțeles o pulă! 7 15
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 Daca e sa vorbim de adevar:- ai trimis de pe contul Alessandrei mesaje altor useri?- folosindu-te de datele de logare ca sa afli profilul de FB, ai trimis informatii cu ce se ocupa ea celor din profilul ei de Facebook?A citit toata mesageria privata a Alessandrei.Chestii care tin de intimitatea curvarilor.El a postat poze cu Alessandra,poze cu fata.Poveste e lunga si se numeste "Dragoste si ura'Eu nu postez niciodata PM-uri.Am zeci de la Alessandra cu toata povestea. 4 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum