Sari la conținut

Debanarea fiecărui user banat care are recenzii !!!!!

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ca să întrebe proștii! Ce, bă, știuletare, e forumul tău? Îl cenzurezi și pe el, acum? 

Mos Picoaie nu-l cenzurez , am atras doar atentia ca este coparticipant la o minciuna

E treaba lui ce face , cocosatule  mincinos si duplicitar  :)

• Like 8
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

iar va lingeti in cur poponarilor?

Eu te astept pe tine sa ma lingi..ca esti expert..asa mi a spus pipilicaðŸ˜ðŸ˜
  • Like 11
  • Minus 16
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Coane , eu am expus de obicei realitatea  destul de obiectiv , fara a aplica diversiuni ieftine  cu care anumite jeguri s-au obisnuit

Chiar si plustul asta cu nume de Araboaica , de ce crezi ca sterge  postarile care nu-i convin si minte in permanenta ca si Pipilica ?

Nu le convine adevarul expus

Ce e adevarul?

PS

Mai relaxati-va. Suntem pe un forum, teoretic pt divertisment.

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Tampa, Florida
  • Oras:Tampa, Florida
Postat

Coane, cand am citit asemenea postare mi-au cazut flocii de uimire.

Și uite așa scapi de grija epilatului.

Cine a zis ca nu-s utile și topicurile astea de cacat?

• Like 1
  • Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

Ce faceti baieti ?

Si acum va pisati pe cei doi sclavi  ?

- unul suparat ca a fost banat si e dovedit ca sclav sexual

- celalalt, ca e cel mai  prost user al forumului , tot dovedit

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Peste tot
Postat

...

Daca e sa vorbim de adevar:

- ai trimis de pe contul Alessandrei mesaje altor useri?

- folosindu-te de datele de logare ca sa afli profilul de FB, ai trimis informatii cu ce se ocupa ea celor din profilul ei de Facebook?

Postat

Ce e adevarul?

PS

Mai relaxati-va. Suntem pe un forum, teoretic pt divertisment.

Anumite chestii sunt si adevarate si greu de rumegat /digerat in cazul unora

Normal ca ne mai si distram , cand  vezi cum epateaza unii in propria prostie ,  caracteristica  :)

• Like 8
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ba, e'j nebun!!!?

Nu e facatura?

Nu e bre facatura, am citit si eu stupefiat la vremea aia dar am zis sa nu comentez , fiecare e cu nebunia lui.

• Oras:FALASTOACA
Postat

Coane, cand am citit asemenea postare mi-au cazut flocii de uimire.

Mi se rupe de razboaiele care-s p-aci, da' uneori mai citesc si eu. :)

Recitește recenzia aia si ai sa-ti dai seama de ce site-ul a ajuns o hazna. 

E plin site-ul de astfel de specimene si de tarani basiti si afumati care nu au fost in viata lor la curve,dar ne dau noua lectii.

• Like 4
  • Minus 10
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai te-am exonerat de presupusa vina fiind publice preocuparile Sorinei la acea vreme :) .

Sincer, nu știu la ce te referi! Sincer, îți spun! Oricum, nu contează, ea fiind retrasă din vara trecută și nu va mai reveni. Nu este civilizat să fie adusă în discuție/bărfită, o persoană care nu mai are de mult timp nicio treabă cu activitatea asta, nici cu forumul. Și nici continuarea discuției.

O seară bună, îți doresc!

• Minus 2
Postat

Mos Picoaie nu-l cenzurez , am atras doar atentia ca este coparticipant la o minciuna

E treaba lui ce face , cocosatule  mincinos si duplicitar  :)

Și cine p.m. ești tu, să atragi atenția? Tocmai tu ...

• Like 4
  • Minus 15
Postat

Și uite așa scapi de grija epilatului.

Cine a zis ca nu-s utile și topicurile astea de cacat?

Corect.

• Oras:oriunde
Postat

Coane , eu am expus de obicei realitatea  destul de obiectiv , fara a aplica diversiuni ieftine  cu care anumite jeguri s-au obisnuit

Chiar si prostul asta cu nume de Araboaica , de ce crezi ca sterge  postarile care nu-i convin si minte in permanenta ca si Pistul  ?

Bai prostule, esti nesigur pe tine cand spui "destul de obiectiv". Ori esti obiectiv, ori nu. Lipsa ta de educatie si incapacitatea ta de a lega doua cuvinte, iti tradeaza si celelalte clone handicapatule. Tu nu faci fata unei confruntari directe prostule, nuci in mediul virtual, nici in realitate, esti doar o greseala genetica, un rebut.  Prostia ta te da in fapt orice ai incerca tu sa faci sandilaule! 

• Minus 7
Postat

Nu e bre facatura, am citit si eu stupefiat la vremea aia dar am zis sa nu comentez , fiecare e cu nebunia lui.

De ce naiba nu o gasesc cautand-o dupa cuvinte cheie? E sters topicul?

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Normal ca ne mai si distram , cand  vezi cum epateaza unii in propria prostie ,  caracteristica  :)

Răspunde bă, la ce te-a întrebat omul?

• Like 4
  • Minus 15
Postat

Poate ai citit in alta parte..eu nu am scris asa ceva...dar in fine asta se poate verifica
  • Like 16
  • Minus 16
Postat

De ce naiba nu o gasesc cautand-o dupa cuvinte cheie? E sters topicul?

Nu o gasesti pentru ca eu nu am scris asa ceva
  • Like 16
  • Minus 16
Postat

Incoerentule, folosesti cuvinte pe care nu le intelegi idiotule! 

• Minus 7
Postat

Recitește recenzia aia si ai sa-ti dai seama de ce site-ul a ajuns o hazna.

E plin site-ul de astfel de specimene si de tarani basiti si afumati care nu au fost in viata lor la curve,dar ne dau noua lectii.

Sandilaule ...sustii in continuare ca eu am scris asa ceva?Halal barbat, nu ca nu m as fi asteptat la marlanii din partea ta.
  • Like 10
  • Minus 16
Postat

- folosindu-te de datele de logare ca sa afli profilul de FB, ai trimis informatii cu ce se ocupa ea celor din profilul ei de Facebook?

Nu am transmis mesaje niciodata de pe contul ei , iar profilul de FB (unde se inregistrase ca si prostituata de 3 parale ) l-au afisat  persoane din Focsani  care o cunosteau perfect  , cum i-au afisat de altfel si poza cu moaca , chiar aici pe un Topic , eu doar am preluat link-ul  , inclusiv cu poza care ulterior a fost stearsa la cererea ei de Pisic 

Du-te mai bine pe Constanta si fa o noua revolutie a userilor aflati in prag de a fi banati  , ca nu esti informat corect si iti dai cu presupusul si pui intrebari total aiurea .

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Bai prostule, esti nesigur pe tine cand spui "destul de obiectiv". Ori esti obiectiv, ori nu. Lipsa ta de educatie si incapacitatea ta de a lega doua cuvinte, iti tradeaza si celelalte clone handicapatule. Tu nu faci fata unei confruntari directe prostule, nuci in mediul virtual, nici in realitate, esti doar o greseala genetica, un rebut.  Prostia ta te da in fapt orice ai incerca tu sa faci sandilaule! 

Daca nu era stearsa acea postare poate reuseai s-o intelegi si s-o rumegi . Alta nu mai scriu  SIFILITICULE

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Sandilaule ...sustii in continuare ca eu am scris asa ceva?Halal barbat, nu ca nu m as fi asteptat la marlanii din partea ta.

Am spus si repet,recenzia aia este adevarata 100% 

Grea limba Romana. :slap2

• Like 4
  • Minus 9
Postat

Am spus si repet,recenzia aia este adevarata 100%

Grea limba Romana. :slap2

O fi adevarata, dar de ce mi o pui mie in carca? E corect?
  • Like 13
  • Minus 16
Postat

Nu am transmis mesaje niciodata de pe contul ei , iar profilul de FB (unde se inregistrase ca si prostituata de 3 parale ) l-au afisat  persoane din Focsani  care o cunosteau perfect  , cum i-au afisat de altfel si poza cu moaca , chiar si aici

Du-te mai bine pe Constanta si fa o noua revolutie a userilor aflati in prag de a fi banati  , ca nu esti informat corect si iti dai cu presupusul si pui intrebari total aiurea .

Tot forumul știe ce ai făcut, nu mai minți, ca o javră penală! Mai ai curajul să apari pe aici! Băi prostule, de aici ți se trage, acum, am văzut toți, ce jigodie de om, ești! De ce ți-ai oferit bunele oficii, fetei ăleia? De ce te-ai oferit tu, să o ajuți și de ce i-ai cerut parola etc.? Astea, cel puțin, le-ai recunoscut și tu, încercând explicații jenante. De aici, ți se trage antipatia, practic a tuturor userilor ( cu 2-3 excepții, de conjunctură).

Asta, ca să știi! Capul face, capul trage! Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!

• Like 7
  • Minus 15

Postat

A citit toata mesageria privata a Alessandrei.Chestii care tin de intimitatea curvarilor.

El a postat poze cu Alessandra,poze cu fata.

Poveste e lunga si se numeste "Dragoste si ura'

Eu nu postez niciodata PM-uri.Am zeci de la Alessandra cu toata povestea.

• Like 4
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...