inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 fa-te pierduta pe coclauri peasant Tigreso , nu vorbi asa cu prietena mea , ca o pun sa ti-l futa pe P. Si mori . Ca ti-l innebuneste ! Si iar decartezi cateva mii sa te bage in seama :)))) 2 2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Fa , cum vorbești ,zici ca ești vie :))Doar zici :))))) 2 2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Să-ți iau pacea-nIn pl lui P. :))))))? 2 2
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Spre deosebire de siamezele santieriste intre cunoscutii mei nimeni nu a vorbit vreodata cu fa. este suficient pt mine/ Si nu merita atentia sau citirea mea, e prea ca pe campDrept urmare singurul raspuns posibil este: 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Spre deosebire de siamezele santieriste intre cunoscutii mei nimeni nu a vorbit vreodata cu fa. este suficient pt mine/ Si nu merita atentia sau citirea mea, e prea ca pe campDrept urmare singurul raspuns posibil este:Nici P. Nu merita atentia ta, si totusi ai decartat 10.000 pt atentie virtuala :)))))))))) 2 2
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 cine o posta dupa contul lui Ines? Ca Ines nu e..se vede de departe.Ines are personalitati multiple . 5 5
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 Taci Nu poate Poate ,știu ca poate Fă, taci dracu , ca ne plictisesti. Fa , cum vorbești ,zici ca ești vie :)) Doar zici :))))) Să-ți iau pacea-n In pl lui P. :))))))?Ati omorat- o :))))) 5 5
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 Mori in pace Du-te spre luminanici lumina n-o accepta . 5 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 OT i n 5 pagini pare-se sunt singura care posteaza pe subiect.... dg idiot... 1.M-as impaca cu obsedatul 2. Si am uitat sa imi cer scuze public pt cuvinte aruncate la nervi mai demult lui blondykiss. Eu mereu prezint scuze cand consider ca am exagerat si refuz daca persoana este la randul ei vinovata. Ea nu a fost, deci sper ca le accepta IN SFARSIT TI-AI DAT SI TU SEAMA CA VORBESTI SINGURA. e intoarsa cu cheia, ncsf :laugh2 2 3
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 7, 2017 Ines are personalitati multiple .👌ðŸ½ðŸ” 2 2
katran Reputație: 1093 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2017 On topic ... ... exista un model adânc înrădăcinat, căruia oamenii îi neagă existenţa, prin cuvintele lor, în timp ce-l confirmă prin faptele lor. Ei spun că doresc securitatea şi liniştea, starea de lucruri pe care o numesc pace. Dar chiar în vreme ce susţin asta, seamănă germenii dezordinii şi ai violenţei. Iar dacă li se întâmplă să obţină mult trâmbiţata lor siguranţă tihnită, se zbat în ea ca peştele pe uscat, găsind-o cumplit de plictisitoare. Uitaţi-vă la ei în momentul de faţă! Uitaţi-vă ce fac ... Ha! După această lecţie, nu-şi vor mai căuta siguranţa tihnită, decât cu infinite precauţii şi o pregătire îndelungată... ...N-am clocit eu chestia asta ... este un fragment din " Jurnalele furate " / Dune / Imparatul Zeu / Frank Herbert ... cred ca evidentiaza destul de corect ce sa intampla aici ...
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 7, 2017 o propozitie despre rozkendra care contine si cuvantul pace.. 1
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Noiembrie 7, 2017 Și s-a așternut pacea........ 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 7, 2017 On topic ... ... exista un model adânc înrădăcinat, căruia oamenii îi neagă existenţa, prin cuvintele lor, în timp ce-l confirmă prin faptele lor. Ei spun că doresc securitatea şi liniştea, starea de lucruri pe care o numesc pace. Dar chiar în vreme ce susţin asta, seamănă germenii dezordinii şi ai violenţei. Iar dacă li se întâmplă să obţină mult trâmbiţata lor siguranţă tihnită, se zbat în ea ca peştele pe uscat, găsind-o cumplit de plictisitoare. Uitaţi-vă la ei în momentul de faţă! Uitaţi-vă ce fac ... Ha! După această lecţie, nu-şi vor mai căuta siguranţa tihnită, decât cu infinite precauţii şi o pregătire îndelungată... ...N-am clocit eu chestia asta ... este un fragment din " Jurnalele furate " / Dune / Imparatul Zeu / Frank Herbert ... cred ca evidentiaza destul de corect ce sa intampla aici ... Tu doar ai coclit-o
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 7, 2017 Și s-a așternut pacea........ de ce stergi postarile, bai labagiu trist de colorado?p.s. mai presteaza ma-ta pe mihai bravu? 2 10
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2017 o propozitie despre rozkendra care contine si cuvantul pace.. Ma bucur ca ti-ai dat seama. :)O sa si faci ceva in privinta asta? Aseara ma amenintau ca ma baneaza, azi mai am peste 4 mii de puncte dupa ce 4 rapandule s-au chinuit sa ma depuncteze... Nu le-am intrebat de sanatate. Mars la depunctat! Iar sunteti in pauza?! :laugh2
katran Reputație: 1093 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2017 Tu doar ai coclit-o Oleaca ... nu cine stie ce ... da' ce , te deranjeaza ca am pus citatul ? Doar am spus clar de unde e ... nu mi l-am insusit ca atare ...
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 7, 2017 Oleaca ... nu cine stie ce ... da' ce , te deranjeaza ca am pus citatul ? Doar am spus clar de unde e ... nu mi l-am insusit ca atare ... Katrane, numai te victimiza. Forța e puternică-n tine.
katran Reputație: 1093 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2017 Katrane, numai te victimiza. Forța e puternică-n tine. Maciuca ... ce-ai bre ? Cine se victimizeaza ? Moi ? Cum pula mea ai ajuns la concluzia asta ? Pe urma ... Star-Wars versus Dune ? Pe bune ? Pamblicarule , te stiam ceva mai rasarit ... compari fantasy fiction pentru copii cu una dintre cele mai inteligente creatii hard SF ale genului ? Pfff ... 12 8
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 7, 2017 Maciuca ... ce-ai bre ? Cine se victimizeaza ? Moi ? Cum pula mea ai ajuns la concluzia asta ? Pe urma ... Star-Wars versus Dune ? Pe bune ? Pamblicarule , te stiam ceva mai rasarit ... compari fantasy fiction pentru copii cu una dintre cele mai inteligente creatii hard SF ale genului ? Pfff ... Dune e atât de profundă, încât mi-e și teamă să mă exprim în vreun fel.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Maciuca ... ce-ai bre ? Cine se victimizeaza ? Moi ? Cum pula mea ai ajuns la concluzia asta ? Pe urma ... Star-Wars versus Dune ? Pe bune ? Pamblicarule , te stiam ceva mai rasarit ... compari fantasy fiction pentru copii cu una dintre cele mai inteligente creatii hard SF ale genului ? Pfff ... Nu-I rau Star Wars-ul,ti-o spun dupa 13 ani :) de starwarsareala Pacat ca nu mai e canonic nimic din Universul Star Wars creat din 77 incoace,inafara de filme,ceva jocuri(care mai produc,gen swtor) si ce scot astia de la Disney.S-au scris niste carti SW foarte bune.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum