inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 _|_ 1
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Noiembrie 6, 2017 _|_Ines, hai să o banăm inainte sa faca 50 de postari 3 1
mazikeen Reputație: 29 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Hell Oras:Hell Postat Noiembrie 6, 2017 Poftim linkul :)http://nimfomane.com/forum/user/53465-thecat/Mulțam. :) 2 1
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Opreste-te bai asiatico,zici ca ai luat-o razna..pe bune!te linistisei o perioada,te comportai super ok..iar acum esti prezenta din nou pe toate paginile. 2 5
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 _|_ 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Opreste-te bai asiatico,zici ca ai luat-o razna..pe bune!te linistisei o perioada,te comportai super ok..iar acum esti prezenta din nou pe toate paginile.E naspa nu? Cand se bagau si altii zilnic pe toate paginile mele de munca?:)))) 2 2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 Ines, hai să o banăm inainte sa faca 50 de postari 😂😂 da-o dracu de tembela 3 2
d e v i s Reputație: 630 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Noiembrie 6, 2017 Mai "baneaza" din ele dale' draq'. ÃŽs' prea multe "matracuce" pacilea' 😂😂 PS: baneaza = taie
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Iar n-ai nimic in cap,daca unii sunt idioti nu trebuie sa fii si tu )
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Opreste-te bai asiatico,zici ca ai luat-o razna..pe bune!te linistisei o perioada,te comportai super ok..iar acum esti prezenta din nou pe toate paginile. esti sigur ca ea este ? :))) 3
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Adica,la ce te referi mai exact?ca e vreun barbat sau? 2 5
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 6, 2017 io zic sa nu mai postezi ca iar "zbori", stai linPS mai bine canta-ne ceva :)) Eu zic sa te mai gandesti. Maoritatea conturilor au fost "zburate la initiativa " mea pt ca aveam nevoie de o pauza de forum si daca aveam cont activ nu ma puteam abtine sa nu raspund cuiva care intreba prin citat ceva ok si apoi se bagau multi in seama cu mine si ma simteam obligata sa raspund si eram stuck si tot asa. nu imi purta de grija ca-s mare si ma descurc.nu cant, doar ascult muzicaNu trebuie sa lamuresti pe nimeni,ti-am spus..a fost doar o parere!doar ca mi se pare cam penibil sa intri des in fel si fel de certuri pe un site unde aproximativ 90% dintre oameni sunt niste labagii retardati.Atat timp cat tu ai urmarit sporadic unele discutii nu prea ai cum sa stii. Dar nu ma incazeste sau raceste ce i se pare sau gandeste unul sau altul, fiecare gandeste cum considera. 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 esti sigur ca ea este ? :))) Adica,la ce te referi mai exact?ca e vreun barbat sau? sau :) https://i.imgur.com/oP211Lr.gif 2 3
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Da,asta asa e..nu am urmarit chiar totul..decat asa in mare!in fine,e treaba ta ce faci,cu mine ai fost ok asa ca n-am o parere proasta despre tine.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2017 Discutiile recente despre thecat m-au facut nostalgica si mi-am amintit de marea impacare cu ubi Inji, indubitabil, care nu-i asa dement cum il crede lumea si a fost o pata de culoare tare haioasa. Si sa stii cautatorul ca te-am vazut ieri parca mentionandu-l ca inginerul si cu mine am faurit o micuta amicitie dupa ce in primele luni pe forum i-am zis ca ii dau foc de viu {hahah crazy biatch} si, desi nu mai posta pe forum, nu vara asta ci cea a anului trecut mi-a scris in pm, eu lipsisem de tot de pe forum vreo 3 luni si cand am revenit si l-am salutat inapoi am gasit un nou inginer. Calm, cu socializare normala si foarte fericit in dragoste. Isi intalnise marea iubire si era fericit in o relatie stabila. Era atent activ la ce vorbea si tu n u posta in pm facand abstractie de ce spui si cine stie poate acum e si insurat :)) Deci, tu user z, cu cine te-ai impaca? Unde este The Cat ? Acum mi-am reamintit de el fiindca nu l-am mai vazut de ceva vreme buna pe aici :hmmm Sau s-a convin intr-un final ca nu este locul lui in haznaua asta , parea un tip destul de inteligent 1 13
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Spune-ti bai nene pe fata..si virtual va e teama sa fiti directi?la ce va referiti?
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 esti sigur ca ea este ? :)))Eu sunt. Doar ca reloaded. Ce au facut altii cu mine, fac si eu cu ei . Nu am nevoie sa intelegeti. E doar un raspuns. 3 2
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Unde este The Cat ? Acum mi-am reamintit de el fiindca nu l-am mai vazut de ceva vreme buna pe aici :hmmm Sau s-a convin intr-un final ca nu este locul lui in haznaua asta , parea un tip destul de inteligentO sa spun odata petru toti, pt ca nu vreau sa intru in foarte multe detalii, avand in vedere ca el nu a mai intrat, ii respect decizia de a sta departe de mocirla. The cat este un om tare elegant, fin, de bun gust si calitate. El ca si mine si lopix si altii este genul de om care se simte jignit de badaranie. Eu spre deosebire de cei mentionat cateodata si reactionez defesiv nu foarte placut :) Lui nu ii placea cum arata forumul inca de cand mai era cum era. Era nemultumit de scandalurile zilnice, de noroiul aruncat in toate directiile simai ales ii deranja cand plaqcea pe cineva si vreo haita care se punea pe acel user i lua la rost cand rarism isi spunea punctul de vedere destul de obiect si neutru,prin care reamintea tuturor si versiunea celui/celei pe care navalesc cativa aciutatiSunt oameni carora nu le place sa ramana in un mediu spurcat la fel cum butoneaza sa scape de capatos si wow biz, sau nu cumpara niciodata cancan si libertatea :)Sper ca este suficient si toata lumea sa ii respecte absenta si decizia sa nu intre cum o fac si eu.Poate ti-e dor,dar cand cineva nu vrea, n u vrea pur si simplu! cam atat... 2 6
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Rozi,tu chiar traiesti cu adevarat ce se intampla pe forumul asta ?)hai bai ce naiba ca nu esti o fata proasta,revino-ti. 1 5
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 6, 2017 O sa spun odata petru toti, pt ca nu vreau sa intru in foarte multe detalii, avand in vedere ca el nu a mai intrat, ii respect decizia de a sta departe de mocirla. The cat este un om tare elegant, fin, de bun gust si calitate. El ca si mine si lopix si altii este genul de om care se simte jignit de badaranie. Eu spre deosebire de cei mentionat cateodata si reactionez defesiv nu foarte placut :) Lui nu ii placea cum arata forumul inca de cand mai era cum era. Era nemultumit de scandalurile zilnice, de noroiul aruncat in toate directiile simai ales ii deranja cand plaqcea pe cineva si vreo haita care se punea pe acel user i lua la rost cand rarism isi spunea punctul de vedere destul de obiect si neutru,prin care reamintea tuturor si versiunea celui/celei pe care navalesc cativa aciutatiSunt oameni carora nu le place sa ramana in un mediu spurcat la fel cum butoneaza sa scape de capatos si wow biz, sau nu cumpara niciodata cancan si libertatea :)Sper ca este suficient si toata lumea sa ii respecte absenta si decizia sa nu intre cum o fac si eu.Poate ti-e dor,dar cand cineva nu vrea, n u vrea pur si simplu! cam atat... Ai uitat cand il injurai pe P. Zi si noapte ??? :)))))))) oare tot pt cele 10.000 de puncte :)))))) 1
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Autor Postat Noiembrie 6, 2017 Rozi,tu chiar traiesti cu adevarat ce se intampla pe forumul asta ? :))hai bai ce naiba ca nu esti o fata proasta,revino-ti.Eu tot inteleg la ce faci referire / Da omule exemple concrete. Nu stiu daca observi dar eu inafara de maxim 10 postari nu fac niciodata. In rest raspund oame nilor ca sa nu par respingatoare sau mai stiu eu ce. Eu daca zic ceva tu taci sau cum?Ce iti indica tie ca imi pasa ce se intampla pe forum? Am dat lamurirea cu the cat pt ca am fost intrebata direct si am fost intrebata ca se stie ca mai vorbeam uneori cu el offtopic ca sa zic asa. Dupa mintea ta trebuia sa tac daca cineva m-a intrebat de ce si am explicat motivvele acelui om? N u vezi ca tu esti pe langa subiect intervenind intr-o intrebare de clarificare la un anumit user care mi-a explicat perspectiva sa despre forum...est bizar sa moara bibi.din pct meu de vedere forumu poate sa se inchida maine, se pot alatura inca un milion de useri misto sa sa posteze des, poate sa ia foc, poate face pana, poate orice. ce-ai de faci comentarii de nuca in perete? 2 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum