Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca
Postat

Auzi tigress? Da te superi daca iti stric putin topicul asta de pace ?:))))

Să bage bani sa-l modereze =))

• Oras:Bucuresti
Postat

De aai tot iti faci alte conturi ca ti se rupe?:))in fine,n-am chef sa ma contrazic cu tine,per total te consider o fata de treaba ca ti-a parut rau in ziua aia cand nu eram prea ok.Te pup!

• Oras:guess?!
Postat

In principiu daca cineva ma citeaza raspund. daca are chef sa piarda timp si nu am timp nu raspund.si nu raspund de multe ori la citate,uneori nu am chef, alteori nu am timp atunci sa raspund si cand ma intorc ori uit, ori apar alte noi. sa stii ca inafara de putine postari pe forum eu raspund la maxim 30 la suta din citari.....

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

De aai tot iti faci alte conturi ca ti se rupe?:))in fine,n-am chef sa ma contrazic cu tine,per total te consider o fata de treaba ca ti-a parut rau in ziua aia cand nu eram prea ok.Te pup!

Eu ? Am un singur cont :))))) insa am putere;) nu conturi multiple. Asta e altceva...

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Si hai gata cu socializarea cum faceti facut obiceiul pe topicele mele. nu ma deranjeaza dar pe trei pagini sa zica macar unu cu cine s-a mai impacat sau s-ar impaca. bine o pagina e spam,dar totusi. glumiti cat vreti ,dar baremla 5 paini unu sa zica ceva ontopic

Postat

Nu la tine ma refeream tu asiatico..ci la rozi..chiar ca ai luat-o razna :))).Cred ca esti nevorbita ca atunci cand aveai numai nervi :)))

• Like 2
  • Minus 5
Postat

io' m-am impacat cu mine insumi.

Nu de alta, dar eu nu-s suparat pe nimeni ... sunt o persoana zen. Parerea mea  :hihat

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Si hai gata cu socializarea cum faceti facut obiceiul pe topicele mele. nu ma deranjeaza dar pe trei pagini sa zica macar unu cu cine s-a mai impacat sau s-ar impaca. bine o pagina e spam,dar totusi. glumiti cat vreti ,dar baremla 5 paini unu sa zica ceva ontopic

Marș fă.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Io am zis de atatea ori

"mai razand,mai plangand"(Stefan banica jr - ca sa citez )

Nu luati nimic in serios din ce scriu.Numai cand vedeti "The Deceiver" ar trebui sa stiti :))

Asa ca,cin' se supara,se supara degeaba. :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Here. And There.
  • Oras:Here. And There.
Postat

The cat este un om tare elegant, fin, de bun gust si calitate. El ca si mine si lopix si altii este genul de om care se simte jignit de badaranie. Eu spre deosebire de cei mentionat cateodata si reactionez defesiv nu foarte placut :)

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu-mi venea sa cred ca tocmai tu ai scris asa ceva. Tu, care esti una dintre cele mai agresive si mai vulgare persoane de pe forum. Uneori imi pare rau ca ipocrizia nu doare.

Postat

Nu la tine ma refeream tu asiatico..ci la rozi..chiar ca ai luat-o razna :))).Cred ca esti nevorbita ca atunci cand aveai numai nervi :)))

Mai omul lui Dumnezeu tu cred ca esti nevorbit cum vad ca atragi atentia altora si vrei de drag ce-ti iei sa petrec timp cu tine :)) si eu nu ma lungesc cu un singur user ca zau daca am timp si chef de asa ceva :)

In primu rand afla ca nu permit nimanui,dar nimanui sa ma ia la rost unde si cat postez, ca nu esti tu fiscul forumistic si ai cam intrecut masura aici cu mine,dar am cauta sa iti vorbesc amiabil. Doi daca placi o prestatoare si vrei sa o lingi in pizda si dos virtual si eu am un conflict cu ea nu imi sari mie in cap sa generalizezi ca fac asa doar ca prin mine sa mai dai o limba. 3. daca imi pare rau ca cineva se simte rau si incerc sa il inveselesc ma bucur ca aprecieszi,dar nu am nevoie de multumiri.aapreciez dar daca fac un est dragut o fac altruist,doar de dragul de o a face. 4. Nu ai cum sa te impaci live atata timp cat nu ai intalnit acea persoana live si nu ai cea mai mica intentie sa te asociezi cu tot soiul de persoane ambigue. Ce ai zis mai sus este o ineptie. Daca te certi pe o platforma virtual musai sa iti pierzi viata de zi cu zi dand timp acelei persoane? E o absurditate!

Acum te-as ruga prietenos sa incetezi si sa socializezi si cu alte persoane, ca incepi sa acaparezi mai mult decat ti-ai permite. Multam pt intelegere si o seara placuta sa ai :)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Aoleu,mult si fara rost mai scrii uneori!lla ea ma refeream ca e `nevorbita`.

Multa bafta si tie!

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

O sa spun odata petru toti, pt ca nu vreau sa intru in foarte multe detalii, avand in vedere ca el nu a mai intrat, ii respect decizia de a sta departe de mocirla. The cat este un om tare elegant, fin, de bun gust si calitate. El ca si mine si lopix si altii este genul de om care se simte jignit de badaranie. Eu spre deosebire de cei mentionat cateodata si reactionez defesiv nu foarte placut :)

Lui nu ii placea cum arata forumul  inca de cand mai era cum era. Era nemultumit de scandalurile zilnice, de noroiul aruncat in toate directiile simai ales ii deranja cand plaqcea pe cineva si vreo haita care se punea pe acel user i lua la rost cand rarism isi spunea punctul de vedere destul de obiect si neutru,prin care reamintea tuturor si versiunea celui/celei pe care navalesc cativa aciutati

Sunt oameni carora nu  le place sa ramana in un mediu spurcat la fel cum butoneaza sa scape de capatos si wow biz, sau nu cumpara niciodata cancan si libertatea :)

Sper ca este suficient si toata lumea sa ii respecte absenta si decizia sa nu intre cum o fac si eu.Poate ti-e dor,dar cand cineva nu vrea, n u vrea pur si simplu! cam atat...

Am inteles si observasem demult din postarile lui aceste nemultumiri , mai cu seama ca nu era genul din ce observasem sa faca anturaje cu oamenii rautaciosi si badarani de aici  , plus ca avea si un alt stil de postari  destul de haios si realist  :) 

Pur si simlu se vedea ca este altfel de om si destul de civilizat si integru   si eu chiar il respect ca nu mai intra pe aici  Pur si simplu am pus acea  intrebare din curiozitate , ca poate stii mai multe

• Like 7
  • Minus 15
Postat

Mai omul lui Dumnezeu tu cred ca esti nevorbit cum vad ca atragi atentia altora si vrei de drag ce-ti iei sa petrec timp cu tine :)) si eu nu ma lungesc cu un singur user ca zau daca am timp si chef de asa ceva :)

In primu rand afla ca nu permit nimanui,dar nimanui sa ma ia la rost unde si cat postez, ca nu esti tu fiscul forumistic si ai cam intrecut masura aici cu mine,dar am cauta sa iti vorbesc amiabil. Doi daca placi o prestatoare si vrei sa o lingi in pizda si dos virtual si eu am un conflict cu ea nu imi sari mie in cap sa generalizezi ca fac asa doar ca prin mine sa mai dai o limba. 3. daca imi pare rau ca cineva se simte rau si incerc sa il inveselesc ma bucur ca aprecieszi,dar nu am nevoie de multumiri.aapreciez dar daca fac un est dragut o fac altruist,doar de dragul de o a face. 4. Nu ai cum sa te impaci live atata timp cat nu ai intalnit acea persoana live si nu ai cea mai mica intentie sa te asociezi cu tot soiul de persoane ambigue. Ce ai zis mai sus este o ineptie. Daca te certi pe o platforma virtual musai sa iti pierzi viata de zi cu zi dand timp acelei persoane? E o absurditate!

Acum te-as ruga prietenos sa incetezi si sa socializezi si cu alte persoane, ca incepi sa acaparezi mai mult decat ti-ai permite. Multam pt intelegere si o seara placuta sa ai :)

Fa, tu vrei sa te blochez :))))))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Adica,la ce te referi mai exact?ca e vreun barbat sau?

poate sa fie oricine, barbat sau femeie , prietena/prieten sau iuby sau ea, sunt variante destule :)))

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Adica,la ce te referi mai exact?ca e vreun barbat sau?

Bingo!

Postat

Bingo!

De data asta te inseli .

• Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Am inteles si observasem demult din postarile lui aceste nemultumiri , mai cu seama ca nu era genul din ce observasem sa faca anturaje cu oamenii rautaciosi si badarani de aici  , plus ca avea si un alt stil de postari  destul de haios si realist  :)

Pur si simlu se vedea ca este altfel de om si destul de civilizat si integru   si eu chiar il respect ca nu mai intra pe aici  Pur si simplu am pus acea  intrebare din curiozitate , ca poate stii mai multe

Tu nu stii nimic,dar absolut nimic.Tu nu faci parte din lumea asta a curvarilor care stiu sa-si traiasca viata la maxim.Esti doar un taran basit si complexat.Un prafuit care in anii '96-97 ai fost nevoit sa parasesti Bucurestiul si sa te intorci in satul tau uitat de lume.

De aici pleaca toate frustrarile tale,toata ura pentru Bucuresteni.

Un taranusi care ai lucrat in Bucuresti pe santier,nu ai stat in chirie ci la baraci,iar banii castigati ca salahor se duceau la pacanele,ca deh...ti-au luat ochi aparatele alea cu luminite multe.

Tarane basit,oricat te-ai ascunde,mai apare cate unul care stie cate ceva despre viata ta reala.

• Like 4
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Eu sunt. Doar ca reloaded. Ce au facut altii cu mine, fac si eu cu ei . Nu am nevoie sa intelegeti.

E doar un raspuns.

spune-i lui Mario , el are dileme acum :))

• Like 3
Vizitator
Postat

Orice e posibil,dar sincer cred ca e vorba de ea

daca este ea, spunei sa ridice mana sus :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

N-am coaie nici o dilema :)).Imi e greu sa cred ca un peste sta de nebun si posteaza aici atatea chestii.

• Like 2
Vizitator
Postat

Fa, tu vrei sa te blochez :))))))

Las-o pe Roz la foc mic, nu asa repede, intai sa sufere :laugh2

Postat

De data asta te inseli .

Acum poate da, insa nu la toate postarile tale. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...