Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Disponibila pana la 03:00 dimineata!! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Disponibila pana la 03:00 dimineata!!Spor la treabă.Și la bani :laugh2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Disponibila pana la 03:00 dimineata!! Noapte bună ! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Disponibila pana la 03:00 dimineata!!cand o suni, iti respinge apelurile...sau iti zice sa-i trimiti mesaje! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 cand o suni, iti respinge apelurile...sau iti zice sa-i trimiti mesaje! si nu-i normal? Din moment ce ma aflam in locuri publice? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 cand o suni, iti respinge apelurile...sau iti zice sa-i trimiti mesaje! si nu-i normal? Din moment ce ma aflam in locuri publice? 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Deci nu erai disponibila! :D 1 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 10, 2018 :wink2 :wink2 3 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 10, 2018 si nu-i normal? Din moment ce ma aflam in locuri publice? Pāi tu iti iei telefonul ''de munca'' cand mergi la mall ?? 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Pāi tu iti iei telefonul ''de munca'' cand mergi la mall ?? da. Pentru a face programari in scris. Din lipsa de receptionera. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Pāi tu iti iei telefonul ''de munca'' cand mergi la mall ?? da. Pentru a face programari in scris. Din lipsa de receptionera. Link spre comentariu
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Partajează Postat Octombrie 10, 2018 daca e rupta in gura de foameil ea cu ea si la baie cand se caca 1 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 10, 2018 daca e rupta in gura de foameil ea cu ea si la baie cand se caca adica nu o mai conduce foamea, a invinso 3 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 10, 2018 da. Pentru a face programari in scris. Din lipsa de receptionera. chestia asta cu programari in scris este ca si cum ai avea :fish12 . si iti programeaza timpul,Respect fatza de clinet extrem de redus la faza asta.Cand esti la Mall esti OFF DUTY clar., respecta-te,esti in timpul tau liber. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 chestia asta cu programari in scris este ca si cum ai avea :fish12 . si iti programeaza timpul,Respect fatza de clinet extrem de redus la faza asta.Cand esti la Mall esti OFF DUTY clar., respecta-te,esti in timpul tau liber. eu ma respect pe mine in primul rand si nu vorbesc de job in gura mare prin Mall .Mullte fete singure fac asta. Imi impart timpul nu pot sa-l pierd. In timp ce ies in oras fac si niste programari. Mi se pare normal asa cum procedez eu. ;)fac 2 lucruri simultan. Cand ajung acasa am totul.programat. asta inseamna ordine si disciplina si economie de timp.Doar nu credeti ca eu traiesc doar pt job ;) cine se simte jignit e fix problema lui. Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Pāi tu iti iei telefonul ''de munca'' cand mergi la mall ??Dar de ce trebuie sa ai mai multe telefoane? Plus ca exista Dual SIM... Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Pāi tu iti iei telefonul ''de munca'' cand mergi la mall ??Dar de ce trebuie sa ai mai multe telefoane? Plus ca exista Dual SIM... Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 11, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Dar de ce trebuie sa ai mai multe telefoane? Plus ca exista Dual SIM... ha ha chiar nu ai inteles?>> 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum