Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Postat August 12, 2018 lagună, dezastru, clandestin, labradorIn Tara'i dezastru, e jale si chin Avem la putere guvern clandestin. Venirã Diaspora si iesi cam nasolNe doare la bascheti, Tanţa vrea labrador! Eu vreau in concediu dar bani cam din sulãCat mi-as dori s'ajung pe'o lagunã. ineluş, albastrã, pat, gol. 2 4
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 14, 2018 ineluş, albastrã, pat, gol. pe patul tăcerii, sclipindu-și ghidușalbastră și limpede piatră,stă gol și uitat un ineluș,țesând din trecute iubiri, mantră... descântec, ciută, favoare, liliputan 1
peitho Reputație: 1046 Postat August 14, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 14, 2018 in luminis, vad curioasa,o ciută, care scutura descântec,tanjeste, prin soptit de frunze, o favoare,o preschimbare 'ntr-o fecioara, sa-nduplece, dac-ar putea, un zeu liliputan.............................................stejar, cometã, inimã, centaur 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 pe patul tăcerii, sclipindu-și ghiduș albastră și limpede piatră, stă gol și uitat un ineluș,țesând din trecute iubiri, mantră... descântec, ciută, favoare, liliputanDar blonda ciută făcându-mi o favoare, Rosti descântecul ce nu ne doare Cu buze ferme și o privire ușor semeață Pe cel liliputan mi l-a trezit la viață. Termeni: Balast, contrast, umed, falnic 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 14, 2018 stejar, cometã, inimã, centaur Balast, contrast, umed, falnic un falnic stejar, lângă mistica vatră,călcând în picioare balast,cu inimă dârză si zâmbet de piatrădevine-al mocirlei contrast...cometă de foc, din alfa-centaur,cu umed sărut pe frunte m-atingeși-mi scrie in palmă, cu pană de aur,cuvinte, și vise, și șoapte nătânge... consecvent, mirare, vechi, traseu 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 un falnic stejar, lângă mistica vatră,călcând în picioare balast,cu inimă dârză si zâmbet de piatrădevine-al mocirlei contrast...cometă de foc, din alfa-centaur,cu umed sărut pe frunte m-atingeși-mi scrie in palmă, cu pană de aur,cuvinte, și vise, și șoapte nătânge... consecvent, mirare, vechi, traseuLucrezi la două aparate 🌹 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 Lucrezi la două aparate Dacă face față... ;) :laugh2
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 17, 2018 un falnic stejar, lângă mistica vatră,călcând în picioare balast,cu inimă dârză si zâmbet de piatrădevine-al mocirlei contrast...cometă de foc, din alfa-centaur,cu umed sărut pe frunte m-atingeși-mi scrie in palmă, cu pană de aur,cuvinte, și vise, și șoapte nătânge... consecvent, mirare, vechi, traseu Pe drumul vechi pavat cu triste-amintiri, Pășesc cu mirare privind înapoi, Consecvent în greșeli si-n dulci ispitiri, Las în urmă acum, traseu călcat de-amândoi. Deznădejde, război, praf, amor. 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 17, 2018 Deznădejde, război, praf, amor. îmi târâi prin praf amorul pierdutîntr-un război epocal,și-n deznădejde tot caut sărutsă-mi stingă incendiul carnal... clima, dialog, miros, valid 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 17, 2018 Miros de femeie ce știe-a iubi, Il am valid pe degete-acum. Un trist dialog, amarnic parfum, Prin clima încinsă incerc a răzbi. Leneș, piatră, stufos, haz. 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 17, 2018 Leneș, piatră, stufos, haz. leneș torcând pe o piatră, la soare,motanul cu puf cenușiu și stufos,pufnește, se-ntinte c-o mare lentoareși haz ne stârnește când cade pe jos... ligament, redută, alabastru, colind 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 17, 2018 erata: se-ntinde
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 17, 2018 erata: se-ntindeE ok, s-a înțeles. Oricum, poezioara m-a făcut să zâmbesc cum nu am mai facut-o de mult.Mersi!
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 17, 2018 E ok, s-a înțeles.Oricum, poezioara m-a făcut să zâmbesc cum nu am mai facut-o de mult.Mersi!ma bucur daca si-a atins scopul :) mi-am adus aminte de matza cu care m-am intalnit dimineata cand veneam la munca...
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 17, 2018 ma bucur daca si-a atins scopul :) mi-am adus aminte de matza cu care m-am intalnit dimineata cand veneam la munca... O mâță să-ți facă ziua....frumos!😊
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 leneș torcând pe o piatră, la soare,motanul cu puf cenușiu și stufos,pufnește, se-ntinte c-o mare lentoareși haz ne stârnește când cade pe jos... ligament, redută, alabastru, colind leneș torcând pe o piatră, la soare,motanul cu puf cenușiu și stufos,pufnește, se-ntinte c-o mare lentoareși haz ne stârnește când cade pe jos... ligament, redută, alabastru, colind Spre mandra reduta, crenele-n alabastru, Colindă oastea migrând spre un dezastru. Marsaluind spre zana din cetate, Un ligament părea o vietate. plumb, pace, puf, pictura
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 24, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 24, 2018 Cu plumb in pleoape-mi doresc sa visez, La fata frumoasă ce-n pictură-o așez, Cu puf în aripi de înger, Triști ochi ce pace-mi aduc, Sunt singur de-acum în patul de nuc. Eșec, hotărât, libertate, prunc. 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 24, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 24, 2018 Eșec, hotărât, libertate, prunc. vis destraămat într-un palid eșecde-un destin hotărât de veșnicul timp,îmi strig libertatea, vreau s-o beau secși-n mine s-o cresc, ca pe-un prunc din Olimp... troian, liturgic, clisă, respirație 1
peitho Reputație: 1046 Postat August 24, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat August 24, 2018 vis destraămat într-un palid eșecde-un destin hotărât de veșnicul timp,îmi strig libertatea, vreau s-o beau secși-n mine s-o cresc, ca pe-un prunc din Olimp... troian, liturgic, clisă, respirație ca un troian, in carantina ta, iubito,o respiratie si-un strigat sunt, de dupa zid,sa pot, as vrea, demiurgic, sa-ti mai cant o soapta,cand framantam din clisã al nostru efemer.ne oglindim in pasiuni aproape moarte,gustam din amintiri cu oase, care merg,liturgic iti prezint dulceata de pacate,in catedrala celor care juiseaza pana pier. ................................................................... sarpe, satiriasis, sacosa, amendament 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 24, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 24, 2018 sarpe, satiriasis, sacosa, amendament în umbra cărării un șarpe m-adastă,cărând după el o sacoșă de vicii.mă-mbie viclean, cu limba în coastă,- amendament la tenebrele fricii -șoptindu-mi libații, strâns mă-nfășoară,și trupu-i e falic si umed blestem,satiriasis venin mi se strecoarăîn vene... și-n pantec - totem... carbon, fetiș, hiperbola, orizont 1
v-ships Reputație: 24 Postat August 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 24, 2018 Io zic sa nu mai o ardeti penibil cu nutella si rima uscata-n chiloti, sa-i lasam pe aia care au rima la ei sa faca poe.zie. :) Totusi sa va mai dau o sansa la creativitate, sa demonstrati, oare a cata oara, cat de sclavi curisti si fara caracter sunteti 99% dintre cei prezenti aici: picon, pipilica, pisicuts, proxeneti, papagali, penibili, petarde, pocnitori, panarame, penali, prim-ministru, parlament, psd, puscarie. :D
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 24, 2018 Postat August 24, 2018 Io zic sa nu mai o ardeti penibil cu nutella si rima uscata-n chiloti, sa-i lasam pe aia care au rima la ei sa faca poe.zie. :) Totusi sa va mai dau o sansa la creativitate, sa demonstrati, oare a cata oara, cat de sclavi curisti si fara caracter sunteti 99% dintre cei prezenti aici: picon, pipilica, pisicuts, proxeneti, papagali, penibili, petarde, pocnitori, panarame, penali, prim-ministru, parlament, psd, puscarie. :D Viata e ""greu"""la toti da nu in egala masura Ma-sa lu vships suge pula la dmx o tura =)) 2 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Postat August 24, 2018 Așa poezie...Doar Eminescu putea scrie...Vorbe adevărateAdânc în suflet... cugetate...Viața e ca o plapumăTot întinden de eaȘi ne trezimIn gaura pizdii :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2018 Postat August 25, 2018 în umbra cărării un șarpe m-adastă,cărând după el o sacoșă de vicii.mă-mbie viclean, cu limba în coastă,- amendament la tenebrele fricii -șoptindu-mi libații, strâns mă-nfășoară,și trupu-i e falic si umed blestem,satiriasis venin mi se strecoarăîn vene... și-n pantec - totem... carbon, fetiș, hiperbola, orizontAm un fetiș, nu pot sa mă abțin Când îl văd pe nea hiperbolaCare, degeaba expira carbonDe dimineață, pana când luna dispare din orizont:DBaston, inel, moarte, călăreț
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum