badmadafaka Reputație: 1435 Postat Martie 6, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Martie 6, 2018 Edit
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 pe strada mea e o papetărieși lângă ea - o mică vinărie...un domn bonom, cu-n șervețela scos un dop la otonel... traseu, marmură, placeboTraseul a fost lung Pavat cu marmura spartaAm căzut,m-am ridicat Placebo din nou m-a calmat ! Sex, vin , negura !
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 6, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 6, 2018 Sex, vin , negura !din brațele mele abia ai plecat,odaia miroase a sex;și sorb din paharul cu vin moscat...mi-e negură deasă în plex... drenaj, clasic, arid 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 drenaj, clasic, aridSub un soare atat de arid, Gandesc clasic, cum o aprind? Daca propun un menage O sa fie cu deranj? Vulgar, benzina, au!
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 6, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 6, 2018 Vulgar, benzina, au!un gand vulgar m-a fulgerat:"oare sa torn benzinape valvataia ce-am iscat?!"sau sa strig "au! n-am vina!" glas, elementar, frica
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 glas, elementar, fricaCu o oarecare frica, urc pe platforma Ce se vede'n orizont e chiar elementar Un glas raspicat spune o vorbaFa cum stii sa fii eroul principal Asfintit, arcuş, batatura
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Buna seara. Cand vad ca lumea se pricepeDin trei cuvinte a' face versuriMa'ntreb, umil, cu a mea minte...Sa incercam...patru cuvinte ??? Asfintit, arcuş, batatura, baiat 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Buna seara. Cand vad ca lumea se pricepeDin trei cuvinte a' face versuriMa'ntreb, umil, cu a mea minte...Sa incercam...patru cuvinte ???Un băiat, la asfințit O lua-o jos, spre bătăturăAvea-n spate un arcusȘi-o sticla de bautură:))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Un băiat, la asfințitO lua-o jos, spre bătăturăAvea-n spate un arcusȘi-o sticla de bautură :))) cuvintele noi, te rog...pai doar nu te-ai emotionat?:))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 cuvintele noi, te rog...pai doar nu te-ai emotionat?:))Să-mi dau arcu' jos, ma incomodează la baut :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Pahar, șervețel, țigarăHai și cafea. :)))
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 7, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 7, 2018 Sclav lingau, tu in zadar,lingi ruju-mi de pe paharsi mucii-mi din servetelsau ma stergi la dos cu eldupa care il mirosi ;degeaba stai sa imi cosi,sa imi speli, sa-mi faci curat,si imi dormi noaptea sub pat,sa-mi aprinzi cate-o tigarala cafea, esti o povara !Nu te vreau, hai, iesi afara !Ma stresezi, n-am chef de tine,oricat ai tine la mine.Poate c-o sa am chef maine ...Pan-atunci stai ca un caine,la usa-mi ! De latri binesi ma aperi de hoti, caine,iti arunc un colt de paine !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Sanesugipulanu înțeleg, e un cuvânt sau sunt patru? :)))) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 7, 2018 Pahar, șervețel, țigarăHai și cafea. :)))un bar obscur, pe-o stradă-ntunecatăascunde-n umbra lui povești...la masă, o damă angoasatăprivește lung la cele două cești,în care cafeaua, cu coniac dublată,schimbă impresii cu țigari turcești...un șervețel ce-a șters o gură prea rujatăși un pahar uitat de umeri bărbătești... liniste, ocară, discurs, deviz 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 @forbidden_desire ai studiat literatura cu Paunescu si gramatica cu Pruteanu?Sorry 4 offtopic
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 7, 2018 @forbidden_desire ai studiat literatura cu Paunescu si gramatica cu Pruteanu?Sorry 4 offtopicasta fiind de bine sau de rau? :s 4
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 7, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 7, 2018 un bar obscur, pe-o stradă-ntunecatăascunde-n umbra lui povești...la masă, o damă angoasatăprivește lung la cele două cești,în care cafeaua, cu coniac dublată,schimbă impresii cu țigari turcești...un șervețel ce-a șters o gură prea rujatăși un pahar uitat de umeri bărbătești... liniste, ocară, discurs, deviz Mai bine aduna-le intr-o carte si publica-le !
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 7, 2018 Mai bine aduna-le intr-o carte si publica-le !pana la urma, si paginile astea sunt tot ca o carte :)scrisa cumva in direct... 2
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 7, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 7, 2018 pana la urma, si paginile astea sunt tot ca o carte :)scrisa cumva in direct... Pai, cu dreptul de autor, cum faci ?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 7, 2018 Pai, cu dreptul de autor, cum faci ?nu-s chiar atat de grozave ca sa tenteze plagiatul :D 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 asta fiind de bine sau de rau? :sEu zic ca e de bine.Strict pe domeniile respective, oamenii erau chiar buni. Restul nu stiu
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 7, 2018 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 7, 2018 E liniște în prag de PrimavarăȘi un discurs pervers îmi vine-n minte,Dar nu vreau să fiu iară de ocarăÎntr-un deviz de negre necuvinte. Neliniște, pelin, lindic, anost 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 7, 2018 E liniște în prag de PrimavarăȘi un discurs pervers îmi vine-n minte,Dar nu vreau să fiu iară de ocarăÎntr-un deviz de negre necuvinte. Neliniște, pelin, lindic, anost și o neliniște mă înconjoarăcu gust amar, ca de pelin,deget anost ce împresoarălindic-- etern obraznic - feminin... profan, carne, epic, clește 3
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 7, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 7, 2018 și o neliniște mă înconjoarăcu gust amar, ca de pelin,deget anost ce împresoarălindic-- etern obraznic - feminin... profan, carne, epic, clește tot caut intre sacru si profan,aceeasi carne fremantanda de placeri,c-un cleste ca sa scot la fel de arbitrar,futaiul epic ce ma rascoleste iar. ---------------------------- climax, pantof, ridichie, hilar. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum