zoltan12 Reputație: 11 Postat Septembrie 6, 2020 Postat Septembrie 6, 2020 De ce prestezi in romania daca nu cu noi ai realizat ce ai? Dute in alta tara sa te rupa in cur altii nu noi romanii care sunte tarani, sunt destule transexuale in romania nu cred ca se simte lipsa ta.
edmondo Reputație: 58 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:suceava Oras:suceava Postat Septembrie 7, 2020 Si-a schimbat nr de telefon? apare ca este la Suceava.Sau o fi furat careva pozele
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 La 07.09.2020 la 11:59, edmondo a spus: Si-a schimbat nr de telefon? apare ca este la Suceava.Sau o fi furat careva pozeleDa, cred ca e la Suceava acum. Faza e ca nu a anuntat că a ajuns in Bucuresti. A fost in Brasov, a zis ca anunta cand revine, nu a zis nimic, nici nu stiu cand a revenit. A postat niste nemultumiri intre timp, nu stiu legat fata de cine, si acum e la suceava. Sunt confuz.
edmondo Reputație: 58 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:suceava Oras:suceava Postat Septembrie 8, 2020 A fost la ea recent? Sau a fost cineva recent la ea? E ok de mers?
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 La 08.09.2020 la 3:55, edmondo a spus: A fost la ea recent? Sau a fost cineva recent la ea? E ok de mers?Am fost eu cand a fost prima data in buc. , mie mi-a placut, as zice ca serviicii peste medie. Dar cand am ajuns eu era deja obosita si apartmentul in care se afla nu avea cele mai multe conditii, motiv pentru care intalnirea nu a decurs chiar ideal. Potential are. Din acest motiv am si intrebat daca mai revine. A zis ca anunta pe forum, dar nimic. Prespun ca trebuie sa pazim anuntul.
jenniferjess Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Serios....io nu stiu cine ma anrautateste?Ma sunați ptr sperma an cur și an gura si cereti comfirmari web si voi nu sunteti an orasul unde profesez...si daca am ajurat asta e mare brânză vba voastră este destule transe.Mergeți dragilor la ele k nu e musai să vă fac eu neprotejat .sincer am copil acasa nu aminpermit sa ajung cu o boalăVa mulțumesc ptr intelegere si scz vocabularul dar nu mai pot Nu mai stiu cu cine sa vb frumos si cu cine nu la cate suna si ma ajuta și întreabă minuni.asta eEu zic sa mergeți sa cunoasteti o transa personal k la telefon poate e nervoasă și ea....pe moment asta nu inseamna k e !Cum eSi mai lăsați wath paul asta ca nu se rezolva nimic...mergeți cu probatul
jenniferjess Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 La 06.09.2020 la 9:28, bengels1981 a spus: Tu in primul rand ar trebuii sa primesti ban pentru limbajul folosit , In al doilea rand , cum vrei sa vina cineva la tine sau la marea majoritate din voi , cand mintiti de la poze , la servicii , ca sa numai zic se dotare .... la unele din voi se schimba marinea dotarii de la luna la luna ..... eu pers am fost la un trav ( nu ts) avea anunt 20x6 , si chiar era de 6 dar cu 17( masurat cu rigla de mine ) dupa ce am dat banii : mi s a raspuns cu evidentul “ baby†folosit de toate .......... ca s a mai micsorat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Serios acum ..... si in ultimul rand .... nu puteti purta un dialog , fara a jugnii , pt ca atat aveti in vocabular
jenniferjess Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Da cine tia zis tie ca nu vine cineva la mine?Sincer muncesc super bine si cei care au fost pe toti i-am mulțumit și respectat și le mulțumesc ptr revenire.
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 “ ..mergeți cu probatul” Si cand platim ? Inainte sau dupa ceNe dam seama / ca lucrurile nu stau caIn descriere?Dupa sa inceapa cearta
edmondo Reputație: 58 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:suceava Oras:suceava Postat Septembrie 9, 2020 buna eu sunt serios, vreau sa vin la tine, esti activa? ai erectie?
florinzx Reputație: 32 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 Nu o recomand . E pe graba , suna telefonul intruna , eu nici nu plecasem din apartament ( ma imbracam) si deja vb cu urmatoru client de fata cu mine . Naspa senzatie. Nu platiti pentru o ota ca mine , ca dupa planveti dupa banii dati. Pot doar so laud la oral in rest nota 4 cu indulgenta. Pozele sunt inselatoare. Aveti grija pe lq cibe mergeti. Eu unu nu recomand asa ceva.
oleasha Reputație: -7 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 7, 2020 stiu ca se drogheaza foarte mult,nu prea aveti ce face cu asa persoana 1
takethat Reputație: 7 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 14, 2020 Nu e serioasă, am vorbit cu ea într-o zi sa vad ce tarife are si daca imi poate îndeplini niste fantezii, totul bine, a intrebat cand vin si am raspuns "zilele astea", după ma suna sa imi spuna ca am vorbit cu ea ca sa ii spun ca vin in alta zi, da la mondu' ala marlanesc cu înjurături, a două zi cand am sunat (de vreo 4 ori) nu a mai răspuns.
oleasha Reputație: -7 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 14, 2020 La 14.10.2020 la 10:57, takethat a spus: Nu e serioasă, am vorbit cu ea într-o zi sa vad ce tarife are si daca imi poate îndeplini niste fantezii, totul bine, a intrebat cand vin si am raspuns "zilele astea", după ma suna sa imi spuna ca am vorbit cu ea ca sa ii spun ca vin in alta zi, da la mondu' ala marlanesc cu înjurături, a două zi cand am sunat (de vreo 4 ori) nu a mai răspuns.a tras prea mult fratioare aia e :laugh2
Vizitator rogurr Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2020 Postat Octombrie 14, 2020 Am vizitat o cand era in Bucuresti pe blvd Magheru. A fost ok ca si atitudine cu mine, oralul a fost bun dar cam atat. Cum spunea cineva mai sus pozele sunt înșelătoare. Chiar nu au nici o treaba cu realitatea din punctul meu de vedere. În București sunt opțiuni mult mai bune, dar depinde de gusturile fiecăruia.
oleasha Reputație: -7 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 14, 2020 Asa e multe nu arată cum sunt in poze...mereu surprize-surprize😀
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexual-jennifer-jessyca-doar-3-zile-in-timisoara/611ed8h390d57i09e7ie472836f8g9ie.html
endenim Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:moon Oras:moon Postat Noiembrie 14, 2020 La 14.11.2020 la 14:02, sirmix-a-lot a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexual-jennifer-jessyca-doar-3-zile-in-timisoara/611ed8h390d57i09e7ie472836f8g9ie.htmlLa ora asta sigur e drogata cum obisnuieste are titlu ca e in Timisoara si ea e in Arad nu ia mers pe acolo de aia se tot muta ca tiganu cu cortu :laugh2 Lasa-te bre de asta cauta ceva mai ok :iagree
brevulpe Reputație: 22 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2020 Confirm ca pozele nu (mai) sunt conforme cu realitatea. Este mai barbatoasa in realitate. Cand am vizitat-o si mi-a deschis usa, am ales sa nu stau. Nu ma intelegeti gresit, nu este o transexuala urata. De asemenea, atitudinea ei a fost buna, a vorbit frumos si m-a inteles. Exista un public pentru orice tip de transexuala doar ca datoria acestor fete ar fi sa tina clientil informat si... daca aleg sa posteze poze pe forum, sa posteze unele actuale.
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Noiembrie 15, 2020 Postat Noiembrie 15, 2020 La 14.11.2020 la 18:24, brevulpe a spus: Confirm ca pozele nu (mai) sunt conforme cu realitatea. Este mai barbatoasa in realitate. Cand am vizitat-o si mi-a deschis usa, am ales sa nu stau. Nu ma intelegeti gresit, nu este o transexuala urata. De asemenea, atitudinea ei a fost buna, a vorbit frumos si m-a inteles. Exista un public pentru orice tip de transexuala doar ca datoria acestor fete ar fi sa tina clientil informat si... daca aleg sa posteze poze pe forum, sa posteze unele actuale.Sunt conforme, cel putin de la gat in jos. Este mai aranjata in poze si sunt facute in asa fel incat sa o avantajeze. 1
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Noiembrie 15, 2020 Postat Noiembrie 15, 2020 La 15.11.2020 la 17:38, nhoir9 a spus: Daca omu spune ca nu corespunde...si tu acumAdevarul e ca daca te astepti sa arate exact ca in poze, o sa fii dezamagit, dar nu e alta porsoana si nici nu s-a schimbat radical.
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexual-jennifer-jessyca/hdeg187de3f37718217ge69f66he1966.html
devilsbusiness Reputație: 2 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Imi amintesc ca am fost la ea acum cativa ani, era in Timisoara... cazata langa un anume hotel :). M-a surprins placut, prin aspect dar si prin atitudine, m-am simtit relaxat din prima, ne-am sarutat - si am trecut la treaba, imi amintesc ca avea jucaria functionala si perfecta pentru supt M-a futut bine si cam asta a fost, din cate am observat a facut toata treaba cu placere. Din pacate nu am mai reusit sa dau de ea, poate stie cineva ceva ? 1 1
shrink Reputație: 20 Postat Octombrie 22, 2021 Oras:arad Oras:arad Postat Octombrie 22, 2021 La 19.10.2021 la 18:58, devilsbusiness a spus: Imi amintesc ca am fost la ea acum cativa ani, era in Timisoara... cazata langa un anume hotel :). M-a surprins placut, prin aspect dar si prin atitudine, m-am simtit relaxat din prima, ne-am sarutat - si am trecut la treaba, imi amintesc ca avea jucaria functionala si perfecta pentru supt M-a futut bine si cam asta a fost, din cate am observat a facut toata treaba cu placere. Din pacate nu am mai reusit sa dau de ea, poate stie cineva ceva ? Extinde zilele trecute era activa in Arad - pe publi24
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum