Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Scz ca intervin eu sunt colega cu larii stiu fb cand sa intamplat cu clientul din dormitor nu din baie tin sa precizez si eu ca acel client era al meu si era normal sai spun sa intre undeva ca eram la o tigara cu el probabil acel tip a auzit cand i sa spus intra in dormitor sau in baie pentru a evita intersectarea .o seara ftumoasa Multumim pentru raspuns, dar ce te faceai daca clientul lui Lary dorea sa mearga la baie? Eu cand am mai fost la fete care erau 2 intr-o locatie, se statea in bucatarie pentru a se evita intersectarea.
karla xxx Reputație: 205 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Am precizat ca nu era in baie lary a spus ,,spunei sa intre undeva sa poata iesi clientul meu,,lam bagat in dormitor fiindca locatia unde locuim nu are usa la bucatarie cine a fost la ea a vazut cum este locatia 😘😘😘
maxxx10 Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 17, 2018 Am fost si eu azi la dameza, per asamblu am fost mulțumit.Locatie într-un bloc nou, am avut o conversație placuta. Oral cu caciula dupa care a urmat mai multe pozițiiTipa are un corp fit, arata foarte bine dupa gustul meuDecartat 150 lei
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Am precizat ca nu era in baie lary a spus ,,spunei sa intre undeva sa poata iesi clientul meu,,lam bagat in dormitor fiindca locatia unde locuim nu are usa la bucatarie cine a fost la ea a vazut cum este locatia 😘😘😘Ok, dar treaba cu pe ,,repede-inainte" trebuie revizuita de catre colega ta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Va fii ok Asa sa fie atunci.
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Dc e noua la tine în oras fugiți plus de etnie plus firitanta plus.....
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Buna ziua! Ma voi abține de la comentați răutăcioase, in primul rând rog oameni care aduc afirmați ca sunt de etnie “Roma†sa se abțină pentru ca afirmațiile pot fi contestate direct in judecată! In al doilea rând nu sunt fustfuck .. doar ca nu pot mulțumit pe toată lumea! Și acum sa fimi sinceri dacă “tu†îți dai drumu in 5-10 min de ce sunt eu fustfack?????Va pup o zi frumoasa😘😘😘ea arata foarte bine.in privinta asta are dreptate.greu rezisti sa nu dai drumul repede citind pe ea.nici eu nu a-si rezista mai mult de 10 minute.si prietenul m-a confirmat acest lucru.un pic mi se pare cam increzuta dar are si pentru ce sa fie.eu nu sunt rasist ca si altii. 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Poze noi venite pe mail :perversa rau arata ce este a ei este
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 18, 2018 ea arata foarte bine.in privinta asta are dreptate.greu rezisti sa nu dai drumul repede citind pe ea.nici eu nu a-si rezista mai mult de 10 minute.si prietenul m-a confirmat acest lucru.un pic mi se pare cam increzuta dar are si pentru ce sa fie.eu nu sunt rasist ca si altii.daca ar intreba cineva, definitia penibilului, tu ai fi exemplul perfect.#numazic
brokoli Reputație: 3273 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Ianuarie 18, 2018 “Brokoli” sa ști ca atâta timp cât faci pe cine “țigan” sau “rom” se numește discriminare și nu este frumos.Total gresit.Țiganii sunt o **spam editat**itate.Romul este o bautura.Nu discriminezi daca faci pe cineva țigan sau romCu respect 1
karla xxx Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 Nu inteles nimfomane a devenit un site pentru a vorbi ce rasa e unul si altul pe bune acum.......chiar numai exista putin respect mai incetati cu rautatiile ca voi chiar faceti tragedii din nimicuri nu stiu unde a vazut acel baiat ca lary ar fii de etnie Roma ,deci pe bune chiar e bataie de joc!!!!! 2
brokoli Reputație: 3273 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Ianuarie 18, 2018 E ok, am inteles din prima mesajul.Nu cred ca au fost rautati din partea mea, eu am incercat sa ii explic frumos si pe intelesul ei ca raspunderea penala e departe de acele afirmatii
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 18, 2018 Nu inteles nimfomane a devenit un site pentru a vorbi ce rasa e unul si altul pe bune acum.......chiar numai exista putin respect mai incetati cu rautatiile ca voi chiar faceti tragedii din nimicuri nu stiu unde a vazut acel baiat ca lary ar fii de etnie Roma ,deci pe bune chiar e bataie de joc!!!!!te-ai ofuscat draga?!! 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 Vad ca fetele sunt tare nervoase pe site-ul asta,mai bine s-ar gandi sa aiba servicii de calitate pentru banii ceruti
karla xxx Reputație: 205 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 Dragul meu eu prestez servicii de calitate dc vb in necunostita de cauza nu e nimeni nervos pe acest site era vb cu totul despre altceva
raul2774 Reputație: 837 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Ianuarie 18, 2018 Vad ca fetele sunt tare nervoase pe site-ul asta,mai bine s-ar gandi sa aiba servicii de calitate pentru banii cerutiMarta..?te dor dintii?😃😃
rocco s Reputație: 1342 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Noa, io unu am dat de dracu. Am primit în dimineaţa asta o citaţie de la tribunal, pe numele rocco s. Martin Luther King de Rommania, alias ''doamna''Lary'' m a acţionat în judecată pt discriminare. La martori e citată Karla xxl .
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 19, 2018 Noa, io unu am dat de dracu. Am primit în dimineaţa asta o citaţie de la tribunal, pe numele rocco s. Martin Luther King de Rommania, alias ''doamna''Lary'' m a acţionat în judecată pt discriminare. La martori e citată Karla xxl .vrei sa te reprezint in dosarul asta? :D
karla xxx Reputație: 205 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Se vede ca nu aveti ocupatie
lary17 Reputație: 15 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 Va rog sa încetați cu comentați fără rost ! Cred și sper ca aveți putina minte încât sa conștientizați ca nu este firesc și normal sa comentați atâta timp cât nu ma Cunoaște-ți personal ! O zi placita
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 19, 2018 Se vede ca nu aveti ocupatiesau vrei sa zici ca tu nu ai ocupatie si stai la alta colega pe topic..
vladyr49 Reputație: 61 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 19, 2018 Buna Lary! Ne spui te rog serviciile tale și tarifele dacă te rog sa știm oficial și aici.
lary17 Reputație: 15 Postat Ianuarie 20, 2018 Postat Ianuarie 20, 2018 Buna ziua150 finalizare250 ora Oral și normalApatelui nr 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum