Sari la conținut

Ce muzica asculti acum?

Postări Recomandate

Sper ca urmatoarea piesa sa fie pe placul ...... tuturor !!!

https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

Ba pifulica foloseste-ti ba cuvintele tale,lasa minusurile ca ma doare n pula de ele. Fa cumva sa nu mai simt ca lovesc un copil cu dizabilitati atunci cand te insult :))). Mi au dat lacrimile cand am vazut 40 de minusuri de la tine

Bravo, rockul place tuturor cu juma de creier, cum au si aia care inteleg ca anemonele nu s facute pentru iubire sau maritisuri sau copii. Ele s ca niste flori stridente care infloresc devreme si puternic, dupa care se ofilesc si mai devreme, urat de tot si singure. Asta e pretul pentru viata buna cu putina munca de care se bucura.

Asa ca nu mai fi trist dupa o ofilita, a carei existenta goala si trista incepe sa se vada la orizont, pentru ca la ea ca si in cazul la 90% dintre femei, 90% din frumusete este data de machiaj, iar o fleur du mal ca ea, nu poate decat sa te traga in jos.

Ai vazut ce dragut am fost cu tine, iti dau si o acadea ?

PS: te rog sa treci pe la crazy lara, ca ori s a inecat cu o shaorma, ori am bagat o in depresie cu mistourile mele. Mersi.

• Like 1
Link spre comentariu

Pentru ca, pana la urma noi suntem campionii !!

https://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0

Zi ba tristule ce te ustura ? Ce te doare ?

Ca ma pis pe anemona ? Sau pe pestoaica de lara ?

A dat ordin grasa sa taci din gura, ca sa nu te mai faci de cacat ? Ahahahaahah

Esti previzibil de prost cu minusurile tale.

Hai minuseaza in plm de robot infrant :)))

Link spre comentariu

Lasa-l pe pif, ca cica s-a retras. Face el ceva experimente, nu stim ce.

Cumva dragostea lui anemona s a retras ? Doar temporar ca aia o sa iasa la pensie direct dintr o pula, zbarcita, batrana si singura pe lume, aratand la 40 de ani ca una de 60,acusica revine iar...abia astept :)) Hai ba sa facem un azil special pentru curvele batrane esuate si iesite la pensie, ne umplem de bani :))

Pe pif sa l iau in pula cu tot cu sufletul lui trist si minusurile lui. Daca e cuminte il angajam maseur la azil :))

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...