sclavescu Reputație: 25 Postat Februarie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2015 EZADA(Diana Done) si ROBERTA(Simionescu Antoaneta Lacramioara) masturbeaza un sclavete ! http://xhamster.com/movies/4230358/mistresses_gypsy_from_romania_past_and_today.html
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2015 sclavescule, cred că ce ai mai vrea tu să te călărească Ezada. 1 1
pvg Reputație: 642 Postat Februarie 27, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Februarie 27, 2015 Ezada asta e draguta la fatza si cand vorbea la ProTV parea o fata OK. Acum slaba e chiar bunutza... Ailalta in schimb este o voma celulitoasa si urata cu spume... Ramane valabil TOT ce scrie mai sus legat de ea! Sa nu uitam de clipul de pe xhamster: Comentariile lu' nepotu' ala sunt GENIALE! Amuzante la maxim. Alea sunt tot farmecul filmuletului!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2015 Ezada asta e draguta la fatza si cand vorbea la ProTV parea o fata OK. Acum slaba e chiar bunutza... Ailalta in schimb este o voma celulitoasa si urata cu spume... Ramane valabil TOT ce scrie mai sus legat de ea! Sa nu uitam de clipul de pe xhamster: Comentariile lu' nepotu' ala sunt GENIALE! Amuzante la maxim. Alea sunt tot farmecul filmuletului! Recunosc, am ras de mă durea burta la comentariile respective Dar parcă mai erau vreo 2 clipuri cu comentarii făcute de el dar au dispărut. Erau pe youtube.
pelecaci Reputație: 19 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2015 ce-i cu ăsta frate?) suferă săracu. tipele astea isi traiesc viata asa cum vor el se oftica pe margine 1
vio288 Reputație: 1 Postat Mai 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Postat Mai 7, 2015 Nu stiu daca Stapana Ezada este sau nu de etnie, dar stiu sigur ca este absolut superba, mai ales imbracata in haine de piele. Eu daca as locui in Bucuresti si m-ar accepta ca sclav, intr-o sesiune de dominare, m-as lasa in seama ei, sa faca ce vrea cu mine. Este o stapana foarte frumoasa, o stapana pe care ar dori-o orice sclav sau potential sclav...
charny Reputație: -386 Postat Mai 25, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Mai 25, 2015 1 3
vio88 Reputație: 3 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iunie 9, 2015 Nu stiu daca Stapana Ezada este sau nu de etnie, dar stiu sigur ca este absolut superba, mai ales imbracata in haine de piele. Eu daca as locui in Bucuresti si m-ar accepta ca sclav, intr-o sesiune de dominare, m-as lasa in seama ei, sa faca ce vrea cu mine. Este o stapana foarte frumoasa, o stapana pe care ar dori-o orice sclav sau potential sclav...ce ati vrut sa spuneti/raspundeti la citarea din postarea mea?
vio288 Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Postat Iunie 10, 2015 Buna, Sunt o studenta,tanara, 24 ani, bruneta, 168, 58 kg, draguta, cu chef de joaca.Ofer servicii de dominare soft, role play.Pot fi stapana ta daca tu vrei sa fii sclavul meu. Pret: 250 ora Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii.
vio288 Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Telefon: [email protected] Oras:alba iulia Postat Iunie 10, 2015 da vreau
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2015 http://i58.tinypic.com/2prw5yg.jpg 4 1
mavros Reputație: 20 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 Parca nu prea seamana cu Ezada stransa in corset de nu poate respira ! Machiajul gros o ajuta sa-si mascheze ,,gropile" de pe fata ! Este Ezada(Diana. Done) ....cea reala !!!
sclavescu Reputație: 25 Postat August 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2015 ASTA SE INTAMPLA CAND CERI PAREREA UNEI PROASTE(mistress Roberta) ! Cetateanca rroma este sexy atunci cand TACE !
pvg Reputație: 642 Postat August 18, 2015 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat August 18, 2015 Ce rapandule PENALE aman2! Nu mi-as irosi flegma sa le-o dau in gat!
pelecaci Reputație: 19 Postat August 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2015 mdah, pe forum suntem toti zmei, ca nu stie nimeni de cand n-am mai atins o femeie.Ezada e sus, se pregateste sa plece in vacanta in Costa Rica. Roberta e adevarat, a cam luat-o pe ulei cu scato, dar ea tot timpul a parut ca ar avea nise tulburari...dar nici macar asta nu e motiv sa injuri, bestelesti etc. pan la urma fiecare poa sa faca c vrea 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2015 Cioara inculta....! 2
farafitza86 Reputație: 2 Postat August 28, 2015 Postat August 28, 2015 Am fost și eu la ea dar nu am rămas prea impresionat,își intra în rolul de domina bn dar dacă ai ceri sex și ai oferi puțin peste mă refer ca bani accepta imediat.O domina nu ar trebui sa accepte sex cu un sclav....dar poate are nevoie de bani,nu o judec.
sclavescu Reputație: 25 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 1, 2015 Sefa si adjutanta ! 1
charny Reputație: -386 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Ianuarie 9, 2016 razi ca proasta la srapon ma curcudel
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 9, 2016 razi ca proasta la srapon maSa iti iau fata in pula,si ma-ta sa se uite la tine cum o sugi!! curcudel
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 9, 2016 razi ca proasta la srapon ma curcudelVezi medea ce zice se pisa pe tine??
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 9, 2016 razi ca proasta la srapon ma curcudelSa iti iau fata in pula si m-ta sa se uite la tine cum o sugi!!
pvg Reputație: 642 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Ianuarie 10, 2016 ...................... O domina nu ar trebui sa accepte sex cu un sclav....dar poate are nevoie de bani,nu o judec. Voi astia care va dati cu parerea despre domine aveti habar despre ce vorbiti? VOI ATI LUAT-O RAZNA??? BA! DEGENERATILOR! BA JUPUITILOR! BA AMARATILOR! Domina trebuie sa FACA FIX SEX cu sclavul. ASTA ESTE SCOPUL! Jocul de-a dominarea este un JOC SEXUAL care are scopul de a mari placerea, ce crezi, SEXUALA. Dupa ce te domina, te excita, si intarzie momentul contactului, in final TE FUTI CU EA BA! Evident mult mai excitat datorita jocului aferent. Iar la final ai un ORGASM CORECT, corespunzator cum ne place noua. Daca nu te futi cu domina esti un prost care habar nu are despre nimic si care pune botul la vrajeala ieftina a unor ciori oportuniste care va pacalesc, va iau banii, va bat ca la militie si va trimit acasa sa faceti LABA! Hai pa! Bagati-va mintile in cap ca va prostesc curvele astea! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum