Sari la conținut

Lavinia Rm Valcea

Postări Recomandate

Postat

Sal'TARE!

Johnny... ai facut ceva greseli la aceasta postare:

1. Nu ai deschis la sectiunea care trebuie... aici se cer informatii numai despre fetite din Bucuresti

2. Link-urile catre alte site-uri sunt interzise - nu te doare degetelul sa pui aici anuntul si pozele la care faci trimitere

Anuntul fetitei:

O ADEVARATA PUSTOAYKA SEXOASA NIFOMANA CARE STIU SA ITI SATISFAK TOATE FANTEZIILE SI PLACERILE SUNT EXPERTA IN SEXUL ORAL SI PERVERS SI STIU FOARTE BINE SA TE SATISFAK KU PIRCINGUL MEU DIN LIMBA SI CU EXPERIENTA MEA PE CARE STIU PREA BINE SA LE APLIC...!!!TE ASTEPT KISSSSS POZE 100% REALE..!!!

Name Lavinia Phone   Age 20 years Area / Zone Oriunde Availability La mine si la client Sex femeie Zodia Varsator Oras Rm.valcea Inaltime 178 cm Greutate 53 kg Ochi caprui Par brunet Bust / Talie / Sold 90/60/90 Luni-vineri oricand Week-end oricand

Dupa pozele din anunt nu are masurile declarate

post-769-0-52624800-1358404687_thumb.jpg

post-769-0-10483800-1358404691_thumb.jpg

post-769-0-49745500-1358404694_thumb.jpg

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Interesant este ca pe site-ul mentionat de johny_vl numarul de telefon nu apare deloc, iar dedesubt totusi apare "telefon verificat".

Cautand dupa poze,le-am gasit pe un alt site (datand din noiembrie anul trecut), cu numarul de telefon 0769574900  si urmatorul text :

Insa cautand dupa numarul de telefon,nu apare absolut nimic. Eu cred ca este ceva putred.

"Pret/Finalizare: 100 ron, Pret/Ora: 100 ron
Sex Normal: Da, Sex Oral: Da, Sex Anal: Da
Varsta: 19, Inaltime: 1.78, Greutate: 54
expertaxxx Sunt o adevarata nifomana nesatula si vreau sa te fac sa simti exact cea ce iti cev poftele penisului tau pe care l as suge intruna pina la ultima picatura cu pircingul meu din limba pe care stiu prea bine sa il folosesc!!!nu ezita sa ma contactezi!!!Kisssss"

Mie mi se pare prea frumos sa fie chiar domnisoara din poze, m-as duce intins la Valcea pentru asa o bucatica.

Poate verifica totusi cineva din Valcea ce e cu fata asta si daca pozele sunt intr-adevar reale?

• Oras:no
  • Oras:no
Postat

Bun gasit,

cunosc roaba din poze dar sa mor de nu mi-ar fi sarit in ochi o asemenea bucatica, vorba lui Codered daca as fi vazut-o prin oras cu proprietarul...

Ideea este ca analizand cele doua seturi de poze imi da egal la lungimea parului dar am serioase dubii legate de marimea sanilor...

Uichendul asta rup partia-n doo la Obarsie si o sa mai investighez subiectul. Revin.

Spor!

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Eu personal cred ca este teapa sau o gluma proasta a vreunui baietas care are vreo problema legata de fata asta. Nu cred ca era atat de naiva sa isi arate masina si numarul de inmatriculare (mai sunt si clienti nemultumiti). Plus ca isi arata partial si fata. Dubioasa.

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Cunosc fata asta .in realitate are vre 1.55 si e foarte slaba deci va zic sigur ca e teapa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...