mikimiki9411 Reputație: 14 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 SINCER ITI SPUN ESTI PUTIN GRABITA LA ORAL.. CU MAI MULTA RABDARE AR FI DD TOP!
subaru1983 Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 13, 2016 O vreau !
ramon8219 Reputație: 10 Postat Iulie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 19, 2016 Ivette ajungi si prin Bucuresti?.... Daca da, sa ne anunti si pe noi. Merci :-)
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Iulie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Iulie 19, 2016 Ivette ajungi si prin Bucuresti?.... Daca da, sa ne anunti si pe noi. Merci :-)Buna sper sa ajung luna viitoare cateva zile te pup !
ramon8219 Reputație: 10 Postat Iulie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2016 Buna sper sa ajung luna viitoare cateva zile te pup !Te astept cu nerabdare
milogul Reputație: 309 Postat August 24, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 24, 2016 Buna Ivette, pana la ce ora mai lucrezi? Si pe unde era locatia? Eu sunt în vizită prin Craiova si nu Stiu orasul atât de bine...
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat August 26, 2016 Postat August 26, 2016 Și eu am fost în vizită prin Craiova am tot sunat cu o săptămână înainte aproape în fiecare zi, am încercat și pe mess și tot nimic, poate ne lămuresc colegii din Craiova dacă mai activează sau nu
ivette.sensual Reputație: 586 Postat August 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat August 26, 2016 Buna tuturor tin sa va anunt ca numai activez deocamdată! Imi cer scuze ca nu am putut anunta mai de mult . Va pup
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat August 26, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat August 26, 2016 Esti disponsibila? esti prost?
ivette.sensual Reputație: 586 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat August 27, 2016 Esti disponsibila?Buna ! Nu nu sunt disponibila, m-am retras .
lucyxxx Reputație: 5 Postat August 27, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 27, 2016 Buna ! Nu nu sunt disponibila, m-am retras .Permanent sau temporar ?
costinicu Reputație: 65 Postat August 27, 2016 Oras:slatina Oras:slatina Postat August 27, 2016 Oricum nici o pierdere.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 27, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 27, 2016 Toate tigancile bune care se dau mulatre cu corp de nota 10 au atitudine si comportament de nota 0, culmea e ca femeiile simple si mediocre la corp sunt comoriile adevarate ce nu au fost descoperite!Este o explicatie simpla, inca din anii adolescentei, ele au fost tratate de barbati ca pe niste bucati de carne, numai cu scopul de a fi futute, de catre anturaj si familie, asa ca au devenit niste roboti fara sentimente, programati sa ia pula, mecanic, fara implicare, fara nimic.Ele nu mai sunt oameni demult, sunt niste bucati de carne, facute pentru a fi futute, asa cum au fost invatate de mici, mare pacat sa vezi asa o bunaciune de femeie, cu un gol in ea, atat de adanc incat il poate umple toata tara asta cu pule, si inca sa mai ajunga pentru restul!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat August 28, 2016 Permanent sau temporar ?Doar temporar, sunt plecata din tara putin ... Cand o sa revin o sa anunt !
ivette.sensual Reputație: 586 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat August 28, 2016 Toate tigancile bune care se dau mulatre cu corp de nota 10 au atitudine si comportament de nota 0, culmea e ca femeiile simple si mediocre la corp sunt comoriile adevarate ce nu au fost descoperite!Este o explicatie simpla, inca din anii adolescentei, ele au fost tratate de barbati ca pe niste bucati de carne, numai cu scopul de a fi futute, de catre anturaj si familie, asa ca au devenit niste roboti fara sentimente, programati sa ia pula, mecanic, fara implicare, fara nimic.Ele nu mai sunt oameni demult, sunt niste bucati de carne, facute pentru a fi futute, asa cum au fost invatate de mici, mare pacat sa vezi asa o bunaciune de femeie, cu un gol in ea, atat de adanc incat il poate umple toata tara asta cu pule, si inca sa mai ajunga pentru restul!Nu inteleg care e rostul acestei postari ?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 28, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 28, 2016 nici un rost, te-am complimentat doar, esti buna rau de tot
ivette.sensual Reputație: 586 Postat August 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat August 29, 2016 nici un rost, te-am complimentat doar, esti buna rau de tot Mulțumesc! Te pup . )
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Septembrie 17, 2016 Va pup 1
scracy Reputație: -58 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Septembrie 26, 2016 Buna! Cand ai de gand sa revii?
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Septembrie 26, 2016 Buna ! Nu stiu sigur o sa anunt !
olec Reputație: 48 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 7, 2016 Ciao, e vreo șansa săptămana viitoare?
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Octombrie 8, 2016 Buna nu . Momentan sunt in Timisoara dupa o sa plec la Oradea !
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 8, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 8, 2016 La București nu ajungi ??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum