Vizitator borfas Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 M-am trezit ca deschid nimfomane azi si gasesc o droaie de rating negativ de la nenea "el serafin"Gandesc ca nu are rost sa ma apuc sa-i scriu in privat dezaxatului si ca mai bine sa-i deschid un topic separat in care poate sa-si expuna el motivele pentru care s-a apucat de aceasta campanie de rating negativ asupra mea si a altor useri.Aici poate spre exemplu sa ne spuna si noua care sunt urmatoarele lui victime care se indreapta spre banare Nene el serafin ia spune-ne tu noua care e problema ta si ce nu-ti mai convine? putem sa te ajutam cu ceva? eventual sa-ti platim cateva ore de terapie, cine stie, poate scapi altfel de frustrarile tale Tin sa precizez ca am decis ca aceasta sa fie ultima mea banare si ca existenta mea pe acest forum sa inceteze definitiv la acel moment.Daca pisicului nu-i convine de prezenta mea aici atunci "thy will be done" 12 4 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Cum ziceai? Sa ii dam muie? 10 4 Link spre comentariu
borrispekker Reputație: -458 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 M-am trezit ca deschid nimfomane azi si gasesc o droaie de rating negativ de la nenea "el serafin"Gandesc ca nu are rost sa ma apuc sa-i scriu in privat dezaxatului si ca mai bine sa-i deschid un topic separat in care poate sa-si expuna el motivele pentru care s-a apucat de aceasta campanie de rating negativ asupra mea si a altor useri.Aici poate spre exemplu sa ne spuna si noua care sunt urmatoarele lui victime care se indreapta spre banare Nene el serafin ia spune-ne tu noua care e problema ta si ce nu-ti mai convine? putem sa te ajutam cu ceva? eventual sa-ti platim cateva ore de terapie, cine stie, poate scapi altfel de frustrarile tale Tin sa precizez ca am decis ca aceasta sa fie ultima mea banare si ca existenta mea pe acest forum sa inceteze definitiv la acel moment.Daca pisicului nu-i convine de prezenta mea aici atunci "thy will be done"Din cate se pare nu esti singurul,asa am patit si eu 1 2 Link spre comentariu
doru fotograful Reputație: -102 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 serafin , ma bufneste risul ...e tot tilharul care mi-a furat obiectivul , cine altcineva , a tilharit o batrinica in cimitir si cu banii femeii a mai cumparat un cont verde . 6 Link spre comentariu
joyseeker9876 Reputație: -401 Postat Noiembrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 il manca in cur pe serafin, nu mai are loc in banca lui........nici macar nu am obosesc, poate sa ma baneze daca asta ii aduce mai multa fericire in viata lui trista de troll, macar el sa fie fericit......mila pentru cei du lipsa la mansarda! 1 4 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 DA` cu mine ce avuși ...?Si io vorbita-i uratel ??? 1 4 Link spre comentariu
red-minus Reputație: 44 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:milky way Oras:milky way Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Cum ziceai? Sa ii dam muie?Daca nu facea pisoiu pomana sa vezi ce muie luai tu plangeai o saptamana :laugh2 Materia neglijabila au luat deja :laugh2 3 9 Link spre comentariu
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 pentru limba romana, apasati tasta 1!si ca sa nu fac mai multe postari, asa cum am promis, o cam sugi si tu ca ai cam mult de munca ca sa ma banezi momentan :boob :boobsi din partea mea, puteti sa ma banati de cate ori vreti voi, eu tot muie va dau, la fel de linistit. :boob :bow :pope 8 4 Link spre comentariu
Vizitator borfas Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 a mai aparut un destept red spot 5 4 Link spre comentariu
tardelli Reputație: -89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Animalul de "el serafin" m-a ciuruit si pe mine. Si-a pierdut toata noaptea sa imi taie toate punctele, banandu-ma astfel (ex. ravanelli).Un cretin, un debil mintal, un retardat, un avortat care si-a luat un 386 la SH sa taie si sa spanzurte! 4 3 Link spre comentariu
tardelli Reputație: -89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 a mai aparut un destept red spotAu aparut mai multi "banatori", desi cred ca este unul si acelasi retardat.Nick-name-uri folosite in a ma bana : dxm dxm, red-minus; red-spot si desigur el-serafin M-au "ciuruit si pe mine acum. M-au retrogradat iar in ...liga judeteana ... :laugh2 :laugh2 :laugh2 , oricum la cate nick-uri am la dispozitie (primul a fost ravanelli, acum tardelii ...si tot asa voi lua toata nationala de aur a Italiei). Apoi continui cu cea a Brazilei si in ultima instanta cu cea a Nigeriei, unde joaca numai pulărăi negrii cu pula mare, care sa le dea muie si sa ii futa in cur pe toti debilii si retardatii dar si pe neamurile lor de la maimuta incoace.Sigur din o asa imperechere vor iesi generatii mai inteligente decat retardatii care au recurs la aceste gesturi josnice . 5 3 Link spre comentariu
tardelli Reputație: -89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Iata doar o parte din banarile primite ! 2 3 Link spre comentariu
cerbul carpatin Reputație: 43 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Stai linistit fratele meu .....nu mor caii cand vor câinii.....intr-o singura zi mi-au luat 300 puncte.....sa si le bage in cur oricum nu ma afecteaza ....indivizi frustrați și retardati.Mergem înainte ......cu sau fara acest forum tot vom fute si ei vor rămâne la fel de neinsemnati si labagii. 5 2 Link spre comentariu
tardelli Reputație: -89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Stai linistit fratele meu .....nu mor caii cand vor câinii.....intr-o singura zi mi-au luat 300 puncte.....sa si le bage in cur oricum nu ma afecteaza ....indivizi frustrați și retardati.Mergem înainte ......cu sau fara acest forum tot vom fute si ei vor rămâne la fel de neinsemnati si labagii.Tie 300 mie circa 500. Sa isi aprinda lumanari pentru fiecare punct luat ! Niste ordinari !!! 2 3 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bah..ce face zdreanta isi bate joc de noi? :(Am revenit,sper sa nu mai vad retardati d-astia 1 10 Link spre comentariu
tardelli Reputație: -89 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bah..ce face zdreanta isi bate joc de noi? :(Am revenit,sper sa nu mai vad retardati d-astiaDa Johnny ...un mogâldan. Sa ii (le) dau ...la cioc,sa ma exprim delicat ! 1 3 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Da Johnny ...un mogâldan. Sa ii (le) dau ...la cioc,sa ma exprim delicat !Sa-i dam zic..nu fii egoist :)) 1 10 Link spre comentariu
cerbul carpatin Reputație: 43 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 SERAFINEEEE ce faci tăticule te-ai dat la fund , futu-ti morții matii de martalog.....te-ai dat la fund nemernic ordinar.....ai obosit sau in sfarsit ti-ai facut puțin curaj si ai futut si tu ceva.....ceea ce nu prea cred.....esti prea prost si las pt secolul asta. 1 2 Link spre comentariu
cerbul carpatin Reputație: 43 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Și sa nu il uitam si pe JIGODIA ORDINARĂ de RED MINUS.....aceleasi urări de bine de la baietii banati: SĂ NE SUGI PULA DE FRUSTRAT. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator borfas Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 SerafinThat who pursuits and enjoys the destruction of the very science he is interested and employed in.Person with a tendency to watch calamitous events in the first row, in particular if related to scientific or philosophical paradigm changes. 5 4 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Și sa nu il uitam si pe JIGODIA ORDINARĂ de RED MINUS.....aceleasi urări de bine de la baietii banati: SĂ NE SUGI PULA DE FRUSTRAT.[/quoteCred ca au inceput iar.Jeguri muiste ce sunt :( 1 10 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 1 7 Link spre comentariu
tardelli Reputație: -89 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Niste muisti, iar cand vad ca acel cacat ce se ..."intituleaza" dmx dmx a ajuns si utilizatorul lunii noimebrie, chiar mi se face scarba. Stiu ca si Amelica a fost de doua ori utilizatorul lunii in relativ scurta ei prezenta aici pe forum, dar cum sa-i bag pe amadoi in aceeasi oala.Cred ca voi urma si eu calea ..."inaintasilor" de pe aici, in frunte cu John Holmes. Sau cum spunea un comentator ..."du-te Dica ...du-te". Dar pana atunci mai adaug doar atat ..."le doresc toate cele bune tuturor celor ce m-au banat nejustificat, doar asa de amorul artei sau avand cine stie ce interese ...oculte". Si desigur cate un suvenir de despartire ! Toti acesti natarai care m-ati banat ca niste cretini ce sunteti, incepand cu dmx dmx si terminand cu red minus, neuitand insa pe niciunul (sa nu se supere vreunul dintre oligofreni) eu va "stimez" pentru elegantul vostru gest.Si cum...capul plecat sabia nu taie, eu doar atat va mai spun: VA iubesc ca pe niste ce sunteti. ! I pup you !!! 3 3 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Pt minusiști :)) 1 7 Link spre comentariu
Vizitator borfas Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 asta este trupa frustratilor sau frustratului 4 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum