Sari la conținut

Cine este " el serafin " ?

Vizitator borfas

Postări Recomandate

Postat

Mufasa aka Temujin aka Venezolano aka Cochise, din nou pe felioasa,

Bag o singura postare si trag o aghioasa!

Din morti ma ridic si mai zic, inc-o data:

Muie lui el serafin si s-o ia pe toata!

Aaa, era sa uit clona lui, red-spot!

M-am jucat cu pula si i-am spermat pe bot!

Cum puteam sa-l uit pe o b i e k t i v,

Lui ii dam la muie, in mod colectiv!

El a fost muistul, care-anceput cu minus,

Da' lui Temujin, ii zicea "dominus"!

Hai ca-i vine randul si slugii red-minus,

Asta si-a luat la muie, pana si-a spart un sinus!

Ati banat aiurea, dupa propriul cherem

Na, ca l-am muit si pe dxm!

Ei credeau ca scapa, la fel ca toti naspetii,

Dar isi iau la muie, de la toti baietii!!!

Temu se opreste, mai da doar un rand

I-am lasat pe scalvi cu curul sangerand!

Singura mea postare, bai alienati

Sa va vad acum, cum ma mai banati!! :rax2 :rax2 :laugh2 :laugh2

Bine zis! Bv
  • Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Constanta
Postat

Bine ai revenit frate mongol.....si la mine este al 3 lea cont dupa ce am fost banat la greu de gașca asta de OLIGOFRENI ......dar nu le dau satisfacție......merg mai departe, ma doare la pula de banarile lor....noi baietii deștepți am futut si vom fute in continuare si ei sunt si vor ramane niste organisme oprite din creștere.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Bine ai revenit frate mongol.....si la mine este al 3 lea cont dupa ce am fost banat la greu de gașca asta de OLIGOFRENI ......dar nu le dau satisfacție......merg mai departe, ma doare la pula de banarile lor....noi baietii deștepți am futut si vom fute in continuare si ei sunt si vor ramane niste organisme oprite din creștere.

Si la mine e al nu stiu catelea,dale-as mue de papagali impaiati :))
  • Like 3
  • Minus 4
  • Oras:ex ravanelli
Postat

Astept inca de la baietii "scazatori"  ...o pozitia oficiala vis-a-vis de gestul lor.

Pe scurt, cat mai clar, punctual, de genul ..."ti-am dat minus la respectiva postare/postari finndca ...."

Sau, ce le-am facut personal de mi-au blocat contul (ravanelli).

Astept !

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Aștepți mult si bine .....sunt prea lasi sa faca treaba asta.....si eu am cautat pe aici vre-o recenzie ,ceva a MASCULILOR FEROCE dar nu am gasit nici una .....deci in afara de minusuri altceva nu ii duce capul sa faca.RETARDATI , FRUSTRAȚI și LASI.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Nu e vorba despre retarzi. Userii cu Rank mai ridicat sunt vânați pentru a-și forța să cumpere conturi. Conturile clonă sunt vânate pentru distracție. Eu nu am jignit pe nimeni și tot am fost banat. De ce? Aveam cont albastru. Este ultima dată când mai postez aici, așa că le mulțumesc membrilor cu vechime care au împărtășit informațiile.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Nu e vorba despre retarzi. Userii cu Rank mai ridicat sunt vânați pentru a-și forța să cumpere conturi. Conturile clonă sunt vânate pentru distracție. Eu nu am jignit pe nimeni și tot am fost banat. De ce? Aveam cont albastru. Este ultima dată când mai postez aici, așa că le mulțumesc membrilor cu vechime care au împărtășit informațiile.

Si eu am fost banat la vreo 5 conturi,nici nu le mai stiu,insa e trist ca nu se iau masuri impotriva celor ce dau -.trist dar adevarat!
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Si eu am fost banat la vreo 5 conturi,nici nu le mai stiu,insa e trist ca nu se iau masuri impotriva celor ce dau -.trist dar adevarat!

Popoviciu ce facusi bre,si pe tine te taiara banditii :(

Zici ca si-au cumparat site-ul asa se comporta drogatii

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Chiar ca ...parca-s zombi minusarii astia.

Altceva nu stiu decat sa taie in stanga si dreapta. 

IAr ca pisicu„ tolereaza”  asta nu pot sa cred decat ca este complice. Sa faca nătărăii ce vor.

Imi aduc aminte ca pe un forum auto, unde mai intram uneori, postasem ceva cu majuscule din dorinta de a sublinia ceva. In cateva ore eram deja avertizat de admin, imi dadusera ”o bulina neagra”, cu justificarea de rigoare (un link cu regulile forumului, in care eras cris clar - a nu se folosi majuscule- deoarece poate fi interpretat ca si cum as tipa la cineva). Asa da ..totul transparent si cu justificari. Aici din pacate ...jungle law ... :no2  :slap2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si baietii sunt vigilenti in continuare ...din bruma de puncte pe care am acumulat-o la contul cel nou, au avut grija sa le decimeze. 

By the way ...vedeti ca mai am doua . Șo pe ele. 

Voi si cu Basescu...ce va mai place sa taiati, dar sa si bagati taxe. 

O veti lua la cioc ...cu amandoua ...din punctul meu de vedere. Voi cei din gasca ”taietorilor”. Mai invatati si voi cum se gestioneaza un forum. Azi pleaca unul, maine alti doi ... o sa ramaneti sa va taiati intre voi. Si vreau sa vad SANGE ....MULT SANGE !!!

Taiați baieti !!!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si baietii sunt vigilenti in continuare ...din bruma de puncte pe care am acumulat-o la contul cel nou, au avut grija sa le decimeze.

By the way ...vedeti ca mai am doua . Șo pe ele.

Voi si cu Basescu...ce va mai place sa taiati, dar sa si bagati taxe.

O veti lua la cioc ...cu amandoua ...din punctul meu de vedere. Voi cei din gasca ”taietorilor”. Mai invatati si voi cum se gestioneaza un forum. Azi pleaca unul, maine alti doi ... o sa ramaneti sa va taiati intre voi. Si vreau sa vad SANGE ....MULT SANGE !!!

Taiați baieti !!!

Dragnea si cu minusarii=puscarie.sa-si ia punctele in mormant.din cateva postari facusem si eu puncte,acum sr caca pe ele
  • Like 2
  • Minus 4
Postat

Imi place tactica asta a lor ...”stau ca ...căcații în iarba ”. Mucles, nu zic nimic !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

De altfel nici nu prea stiu ce sa spuna băjeții minusari sau minusiști ...ca rimeaza cu muiști.

Stiu una si buna ...sa taie.  Si ma cam doare fix ...in coaie !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

De altfel nici nu prea stiu ce sa spuna băjeții minusari sau minusiști ...ca rimeaza cu muiști.

Stiu una si buna ...sa taie. Si ma cam doare fix ...in coaie !

Si mie mi se-ndoaie de ei,labe triste ce sunt.nu au sange in instalatie sa iasa ca baietii,sunt niste lasi muisti
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Băjeti , desteptarea !!!

Vedeti ca mai am doua puncte, ramase stinghere pe acolo. Șo pe ele. Si contul ...rădeți-l si pe asta.

Primul care mi le ia si pe alea...îi dau ”osul” meu. De la cap pân la cotor .. sa i se faca dor !

Urmeaza ...Altobelli. Predestinat ...din nume ...va inspira ...sa mi-o beliti.

Iar mai apoi ...imi voi spune: 

Gianfranco Zola ...sa-mi sugeti ...pula, iar dupa, desigur:

Valentino Mazzola ...prego mangia mia cazzo-lla.

Si lisa ramane deschisa.

IAr la final ...un indemn desprins dintr-un cantec:

... Pe rand incolonarea ca sa ne sugeti pula ...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Băjeti , desteptarea !!!

Vedeti ca mai am doua puncte, ramase stinghere pe acolo. Șo pe ele. Si contul ...rădeți-l si pe asta.

Primul care mi le ia si pe alea...îi dau ”osul” meu. De la cap pân la cotor .. sa i se faca dor !

Urmeaza ...Altobelli. Predestinat

...din nume ...va inspira ...sa mi-o beliti.

Iar mai apoi ...imi voi spune:

Gianfranco Zola ...sa-mi sugeti ...pula, iar dupa, desigur:

Valentino Mazzola ...prego mangia mia cazzo-lla.

Si lisa ramane deschisa.

IAr la final ...un indemn desprins dintr-un cantec:

... Pe rand incolonarea ca sa ne sugeti pula ...

Vad ca au prins curaj papagalii,taie in carne vie,lua-ne-ar pula-n gura. Zdrente fomiste..vin sarbatorile de iarna si le e foame.manca-ne-ar pula cu sloboz
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Asa ”minusiștilor” sau muiștilor. E tot una. Vedeti ca puteti. Dar doar atat puteti ?

500 puncte mi le-ati luat in putin peste o ora, acum v-a trebui muuult mai mult pentru doar 7 puncte amarate. 

Sunt doar la -5? Ce sunt Concordia Chiajna sau Juventus Colentina?

Vreau sa am -555 puncte, cam cate grade sunt pe Pluto.

Unde Pluto, nu, nu e personajul lui Walt Disney. Iar Walt Disney nu e rapper.

EXCREMENTELOR CE SUNTEȚI !

AVORTAȚILOR!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Doar si cacații au mandria lor, nu vor sa fie excremente !!!

Incearca la Palazu  , cu putin noroc te primesc si poate ai sanse sa te faci bine 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Care ai fost azi in sala de jocuri de la Casa de cultura ? Recunoaste ca nu-ti fac nimic    :)

Sa nu-mi spui ca ai fost acolo. PAi stii tu ce-i aia sala de jocuri?

DE jucat nu cred c-ai jucat, ca esti retardat, este ? 

Aaaaaaaa, da. Ai strans paharele si ai baut ce mai era prin ele ?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Incearca la Palazu  , cu putin noroc te primesc si poate ai sanse sa te faci bine 

M-ai ghicit, chiar de acolo am venit. Vreau sa imi fac casa acolo si prospectez zona. 

Daca ai stii ce zona buna este langa spitatlul TBC. 

Chiar si in zona unde sunt ”zglobii” e OK. In plus am vazut ca erau acolo 4 dilii in camasi de forta care jucau Alunelul si cantau...

”Alunelul, Alunelul hai la joc,

Sa le fie, sa le fie cu noroc, 

Minusarii stiu sa joace

Sa ia muie ... mult le place !

Eu îs minusar turbat

Si mananc mereu cacat,

Dau cu minus ca sunt dur

Si-mi place sa o simt in cur !

Am ajuns la minus opt. Hai baietii ...ca se poate. 

Dati-i tot inainte !!!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Incearca la Palazu , cu putin noroc te primesc si poate ai sanse sa te faci bine

S-o incercam pe coarda de ma-ta bai laba trista,la socola cu tine,impuscate-ar teroristii
  • Like 3
  • Minus 4

Postat

Care ai fost azi in sala de jocuri de la Casa de cultura ? Recunoaste ca nu-ti fac nimic    :)

Sa nu-mi spui ca ai fost acolo. PAi stii tu ce-i aia sala de jocuri?

DE jucat nu cred c-ai jucat, ca esti retardat, este ? 

Aaaaaaaa, da. Ai strans paharele si ai baut ce mai era prin ele ?

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...