Sari la conținut

Bruneta noua 0755690931

Vizitator Scrat

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Si cum de la un timp imi cam plac brunetele teen & slim, am sunat la acest anunt luat de pe publi24.ro : Bruneta,sexi si dulce, ochi albastri 1,68, 52kg, ofer clipe de neuitat domnilor generosi detali la nr:0726059901,0761893015, 0755690931. Voce placuta de tanara la celalalt capat al telefonului, ca locatie mi-a spus la ciuperca-sagului, program 10.00 - 22.00 si preturi 100 fin / 200 ora.

Poate a fost cineva si ne impartaseste si nou experienta cu aceasta capreoara.

Pozele postate mai jos.

post-57472-0-97008700-1358499232_thumb.jpg

post-57472-0-79723300-1358499235_thumb.jpg

post-57472-0-09278900-1358499239_thumb.jpg

• Oras:timisoara
Postat

Am fost eu la domnisoara am luato de pe sagului de la pod ...Ce sa spun se implica e manierata,curata si destul de draguta .

Notele mele;

Oral 9 neprotejat nu foloseste mana o baga toata.

Normal 8 destul de larga, un plus care mi-a placut sa umezit natural.

Anal nu face

Pret 100 ron .

• Like 2
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Am fost eu la domnisoara am luato de pe sagului de la pod ...Ce sa spun se implica e manierata,curata si destul de draguta .

Notele mele;

Oral 9 neprotejat nu foloseste mana o baga toata.

Normal 8 destul de larga, un plus care mi-a placut sa umezit natural.

Anal nu face

Pret 100 ron .

Colegule cum adica ai luat fata de la pod ? Poi nu are hogeac ? Fuserati pe la vreo pensiune ? Detalii despre cum arata ... te rugam. 100 ron fin sau ora ?

• Oras:tm
  • Oras:tm
Postat

da, cam aceleasi nedumeriri le am si eu...e traseista? sau e d-aia si traseista si cu locatie?? intotdeauna e periculos cu astea de 80-100ron ca s-ar putea sa-si-o traga cu 50 pe strada cu tot orasul. sau cat o fi scorul....e periculos si cu igiena si sigur nu obtii mai mult de un fast fuck. ca atata stiu ele - da-i repede sa mearga banu'. recenzia lasa totusi alta senzatie.

Postat

Ok revin cu detali da am luato de la benzinarie imediat ce treci podu de la calea sagului, am mers imediat prin apropiere dupa cate am inteles eu de la ea are si refugiu dar seara dupa orele 18 o gasiti pe strada....am platit 100 nr oral plus normal oralul ii face si neprotejat cum doreste clientul la capitolul igiena te sterge ea ianinte cu servetele umede se sterge si ea de fata cu tine nu are mirosuri neplacute chiar arata bien si e si ingrijita sincer ca o parere personala pacat ca a ales strada...

• Like 3
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

am fost si eu la ea, tot pe strada, de vreo doua ori. e curata, cu bun simt, merge oriunde vrei tu.i-am dat 40 ron si chiar merita fiecare banut.

notele astea ma omoara...nu ma puneti sa dau note ca mi se pare aiurea.

Postat

stiu ca a spus ca va mai lucra doar pina cand va veni maicasa din italia...mai mereu o puteai lua de la petromul de pe sagului a disparut din peisaj de mai bine de 2 luni jumate chiar trei....probabil sa intors masa mare :PP

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.