iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Prin sarmul meu natural dar si prin sex de calitate. 1 6
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2017 Prin sarmul meu natural dar si prin sex de calitate. And you are...?
incepator2017 Reputație: 416 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Noiembrie 21, 2017 And you are...?Începe cu S....
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 21, 2017 Autor Postat Noiembrie 21, 2017 And you are...? Seducatoarea. Sunt seducatoare de meserie. 1 6
mamacurvelor Reputație: -90 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Esti o muista de duzina.De meserie. 3
mazikeen Reputație: 29 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Hell Oras:Hell Postat Noiembrie 21, 2017 Babeta asta muistă și pișată e atât de proastă și zgârcită încât îi e greu să-și rupă de la pizdă 70lei pentru un cont SP ca să nu mai fie banată într-una. :slap2
peerco Reputație: 280 Postat Noiembrie 21, 2017 Postat Noiembrie 21, 2017 Babeta asta muistă și pișată e atât de proastă și zgârcită încât îi e greu să-și rupă de la pizdă 70lei pentru un cont SP ca să nu mai fie banată într-una. :slap2Banii nu sunt la ea , sunt la peste, iar un BMW trebuie intretinut 6 1
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Noiembrie 21, 2017 Prin sarmul meu natural dar si prin sex de calitate. prima data sex de calitate si apoi ai sedus partenerul?daca te stii cu kizomba (ca sa me leg de videoclip), poate iti iese treaba :)
red-minus Reputație: 44 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:milky way Oras:milky way Postat Noiembrie 22, 2017 La , la
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Postat Noiembrie 23, 2017 Cui ii place sa se lase sedus, il astept la mine ... 0737662980 P. S. Sunt o leoaica pasionala, de 36 de ani, titrata, selectiva, de o finete aparte, blonda, cu ten alb si ingrijit, trup atletic, bun de adorat, fund de brazilianca, bun de bombardat, pasarika frumoasa, din care nu ai mai iesi cu botul. 1 6
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Postat Noiembrie 23, 2017 Unii calca in picioare multe inimi ... Poate, fiindca le place foot fetish la modul activ ... https://www.youtube.com/watch?v=atLom4-NauU 6
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Postat Noiembrie 23, 2017 Babeta asta muistă și pișată e atât de proastă și zgârcită încât îi e greu să-și rupă de la pizdă 70lei pentru un cont SP ca să nu mai fie banată într-una. :slap2 Mosule partait si cu mintea in colturi, nu am fost lasata in pace cat timp am avut cont platit, mi-au fost trolate si facute ferfenita toate topicele deschise pe banii mei, eram hartuita si injurata pe banii mei iar eu nu sunt masochista ca sa platesc sa fiu calcata in picioare. 6
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Postat Noiembrie 23, 2017 Banii nu sunt la ea , sunt la peste, iar un BMW trebuie intretinut Iar tu esti pestele, daca vii sa afirmi cu atata siguranta treaba asta. Cunosti toate dedesubturile meseriei. Nu are rost sa pierd vremea deschizandu-mi si intretinand topice pe care nu le pot modera cum doresc, pe care nu le pot tine curate, incat sa fie o placere pentru cititori sa intre pe ele. Asta a ajuns sa fie un forum de scandal si tiganie, pe care isi fac aparitia din ce in ce mai multi nespalati si needucati. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Postat Noiembrie 23, 2017 on topiccam ashea :)https://i.imgur.com/Hc6wZ0g.gif
peerco Reputație: 280 Postat Noiembrie 23, 2017 Postat Noiembrie 23, 2017 Prin ce strategii v-ati sedus partenerii / partenerele ?I-am dat sa miroasa un buchet de flori imbibat in cloroform
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Postat Noiembrie 23, 2017 on topiccam ashea :)https://i.imgur.com/Hc6wZ0g.gif Si fostul meu sot era romantic ... TOT TIMPUL ... si ce e mult strica ... Nu tot timpul aveam chef de lumanarele, de betisoare parfumate si floricele puse pe masa, iar la el nu exista masa sau sex fara asa ceva. Uneori eram prea obosita pentru asa ceva, alteori doream ceva mai exploziv, mai plin de viata. Nu suport betisoarele parfumate !!! Sunt nise porcarii care afuma peretii casei. Nu sunt de acord cu romantismul in exces. Romantismul trebuie dozat. Probabil eu sunt genul care vrea cate putin din toate, in viata. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2017 Postat Noiembrie 23, 2017 Si fostul meu sot era romantic ... TOT TIMPUL ... si ce e mult strica ... Nu tot timpul aveam chef de lumanarele, de betisoare parfumate si floricele puse pe masa, iar la el nu exista masa sau sex fara asa ceva. Uneori eram prea obosita pentru asa ceva, alteori doream ceva mai exploziv, mai plin de viata. Nu suport betisoarele parfumate !!! Sunt nise porcarii care afuma peretii casei. Nu sunt de acord cu romantismul in exces. Romantismul trebuie dozat. Probabil eu sunt genul care vrea cate putin din toate, in viata. cine a zis ca-s tot timpu' asa? :)
iubibila Reputație: -433 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Postat Noiembrie 23, 2017 cine a zis ca-s tot timpu' asa? :) Nu stiu, eu n-am zis de tine, nu am fost maritata cu tine. Eu am zis de fostul meu sot. 7
pansacola77 Reputație: 108 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Noiembrie 23, 2017 Am aplicat pe cele ale lui Shi Hai Deng.
secret love Reputație: -404 Postat Noiembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2017 Am aplicat pe cele ale lui Shi Hai Deng. Pai, dezvolta si tu, nu asa ... Adica, te-ai lupat pentru muiere, nu, cu vreun alt pretendent ? Sau ai meditat mult, ca sa poti sa stai intr-un deget sau in varf de scula, sa o impresionezi ? 1 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum