Sari la conținut

ANDREEA NEW 0731441272

Postări Recomandate

• Oras:Galați

Multora le e frica de taxa de vizionare si de pestele ascuns in sifonier.

Asa ca raman.

Așa crezi tu? Ca oamenii vin si rămân la mine de frică? Dacă ar fi așa de ce ar mai repeta întâlnirea? Tot de frică?

Ești puțintel penibil!

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Cont nou facut astazi:)))) scrie și tu din contul ăla bun:)))

Cât despre acel mesaj nu se refera la tine anume era o idee care o împărtășeam cu colegii

Dar sa gasit un cont nou...oare de ce ??

Link spre comentariu

Tu vorbești cu Miky după o postare de-acum 2 ani jumate ? Sau cu fata ?

Cu peștele ascuns în dulap, e clar.

Nu e clar cu taxa de vizionare. Se dau filme ?

Adică ca nu vrei sa rămâi cere sa plătești deranjul!

Dar nu are rost sa facem off.topic să-i stricăm starea andreeaxx imi cer scuze nu trebuia sa intervină un cont nou stim cu toți cine este in spatele lui

O sa fac si eu o programare si o sa revin cu o recenzie kilometrica by mihaitgv

• Like 1
Link spre comentariu

Adică ca nu vrei sa rămâi cere sa plătești deranjul!

Dar nu are rost sa facem off.topic să-i stricăm starea andreeaxx imi cer scuze nu trebuia sa intervină un cont nou stim cu toți cine este in spatele lui

O sa fac si eu o programare si o sa revin cu o recenzie kilometrica by mihaitgv

Adică nam cerut niciodată deranj daca cineva nu a vrut sa rămână, dar nici nu mi-a vânturat nimeni usa aiurea ptc toată lumea știa de înainte unde vine si ce găsește, datorită transparenței mele. Va pup
  • Like 3
Link spre comentariu

Andreea, mi-a rămas pe retină tatuajul tău de pe spate, știi că vorbisem noi în seara aia mai multe, după o oră de sex sălbatic

Elprofesoare sunt puțini tipi pe care ii recunosc după contul de aici. Deci nu am cum să îmi amintesc cine ești mai ales dacă cumva nici nu ai făcut recenzie. Te pup , seară frumoasă!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

Elprofesoare sunt puțini tipi pe care ii recunosc după contul de aici. Deci nu am cum să îmi amintesc cine ești mai ales dacă cumva nici nu ai făcut recenzie. Te pup , seară frumoasă!

Era o seară târzie, te-am asteptat afară, ai întârziat puțin, mi-ai zis că vei întâzia, eram la centrala din fața blocului. Tu m-ai observat când ai venit repejor de afară și mi-ai zâmbit. Ai mai stat puțin și m-ai invitat sus, a fost foarte frumos, o amintire care nu se șterge așa de repede de pe retină, din sufragerie, ce a urmat după. Chiar și ce am discutat noi in bucătărie. O să te mai vizitez ^_^

PS: recenzia nu e de pe contul ăsta, e de pe alt cont, unul banat abuzit de administrator.

• Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...