Sari la conținut

Larissa

larissalary

Postări Recomandate

• Oras:London
  • Oras:London
Postat

Salutare, am vizitat-o si eu de cateva ori , de fiecare data m-am simtit foarte bine , o companie  de nota 10, foarte sociabila , stie sa te faca sa te simti bine, e mereu cu zambetul pe buze  si apropo are un zambet superb. M-a intampinat de fiecare data in tinute foarte sexy, asemanatoare cu cele din pozele prezentate , oral foarte bine executat ,poate al doilea experimentat de mine pana acum ...  Nu m-am simtit grabit niciodata, iar despre locatie  e ok, curatenie . Singurul minus personal, e ca nu face GFE .  Bafta la ...

• Like 2
  • Oras:...
Postat

Salutare, am vizitat-o si eu de cateva ori , de fiecare data m-am simtit foarte bine , o companie  de nota 10, foarte sociabila , stie sa te faca sa te simti bine, e mereu cu zambetul pe buze  si apropo are un zambet superb. M-a intampinat de fiecare data in tinute foarte sexy, asemanatoare cu cele din pozele prezentate , oral foarte bine executat ,poate al doilea experimentat de mine pana acum ...  Nu m-am simtit grabit niciodata, iar despre locatie  e ok, curatenie . Singurul minus personal, e ca nu face GFE .  Bafta la ...

Mulțumesc :* :* See you soon :)

Postat

Ai alt telefon fata de cel de la inceputul tipic ului?ca mi intra tot mesagerie de 2 saptamani

Dacă dai pe versiunea full a site-ului, îți vor apărea toate detaliile în semnătura mea. Iar momentan nu ma aflu la Sibiu. Voi anunța aici când voi reveni. O zi frumoasa

Vizitator johnny89
Reputație: 0
Postat

revii in Sibiu pana la sfarșitul saptamânii?

Postat

revii in Sibiu pana la sfarșitul saptamânii?

Am revenit la Sibiu pana vineri inclusiv. Sunt disponibilaastăzi pana la ora 18:00. Iar mâine începând cu ora 12:00 pana la 17:00

Vizitator johnny89
Postat

bun , te voi suna mâine ,poate te prind liberă pe la 14:00 - 15:00

Vizitator johnny89
Postat

asemeni ție, pe mâine!

• Like 2
Vizitator johnny89
Postat

am ajuns la Larisa ieri pe la 14:00, fata e foarte ok ,o blondă simpatică cu forme sâni frumoși genu' meu de fată.

foarte scurt

locație 10 apartament curat , lenjerie curată, totu' bine.

fata aspect: 9 simpatică , bună de "iubit"

oral neprotejat: 10 mi-a plăcut cu atenție la tot

normal protejat: 9 am schimbat vreo 3 poziții :) finalizarea, pe sânii ei.

nu m-a grăbit , a fost bine.

amenda 200 lei

o recomand pe blondă , merită!

• Like 2
Postat

am ajuns la Larisa ieri pe la 14:00, fata e foarte ok ,o blondă simpatică cu forme sâni frumoși genu' meu de fată.

foarte scurt

locație 10 apartament curat , lenjerie curată, totu' bine.

fata aspect: 9 simpatică , bună de "iubit"

oral neprotejat: 10 mi-a plăcut cu atenție la tot

normal protejat: 9 am schimbat vreo 3 poziții :) finalizarea, pe sânii ei.

nu m-a grăbit , a fost bine.

amenda 200 lei

o recomand pe blondă , merită!

Mulțumesc :)

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

M-am uitat un pic aici pe forum si Larisa mi se pare de departea cea mai frumoasa si corecta,arata si mult mai bine chiar si decat cele de top, parerea mea.

Bravo Larisa , sper sa te pot cunoaste candva...puuup

• Like 1
Postat

Inca o recenzie pentru o fata deosebita. Am vizitat-o sambata seara pe Larisa, fata ma așteptat frumos imbracata intro lenjerie sexy, aranjata. Am stat puțin la povesti fumând o țigară și după am trecut la actine. Aici nu mai are rost sa detaliez face un oral demențial. Am schimbat cateva pozitii și am finalizat pe sanii jucausi. Ne-am relaxat și am incercat al doilea numar dar din pacate eram prea obosit și nu sa mai putut. Aspect 9 Oral 10 Np 9 O recomand fata stie meserie

• Like 1
Postat

Buna Larisa, putem stabili o intalnire in seara asta?

Am incercat sa te sun dar nu ai raspuns.

Mersi pupici!

Buna, sigur eram ocupata. Ma poți suna și stabilim.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...