ivann turbinca Reputație: 834 Postat Martie 31, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Martie 31, 2018 Sa te scuip in gat, jarteaua dreacu ! Mars ma jegosule !Iti dai seama cat de idiot poti sa fii. Crezi ca ma mai intereseaza minusurile tale ? Mare tantalau esti !'ca-mi-ai berenghenu !SARACULE !!!!! 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Martie 31, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Martie 31, 2018 Dispari ba bolesvicule ,nu iti dau bani de medicamente, sa iti dea Dragnea asistatule social !!!DA-L IN PULILE NOASTRE PE ULTRA PIZDA =))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 DA-L IN PULILE NOASTRE PE ULTRA PIZDA =)))))sau in satra lui din Piscani Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 :)))) https://media.giphy.com/media/l41YkFIiBxQdRlMnC/giphy.gif PS: Nu sunt gay, mars la sectiunea TS/TV poponare.Ba da esti, ca n-ai nicio recenzie. Mai nou, aud ca esti hermafrodit ! Pffff, saracieeeeeee! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Ba da esti, ca n-am nicio recenzie. Mai nou, aud ca sunt hermafrodit ! Pffff, saracieeeeeee!Cand ai dreptate, ai dreptate !PS: Nu te fute grija de mine ca nu stii nimic despre mine. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Martie 31, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Martie 31, 2018 Sa vina UltraVOX cu recenzia de la Trans Antonella =)))) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 :))) 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 SARACULE !!!!!Sa ma slobozesc in blidu' tau, du-te dreak de uscaciune !Auzi cretinu', isi da singur puncte !! Impusca-te paduchiosule ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 PLM ipochimentul ULTRA PIZDA crede ca ma impresioneaza cu tupeul lui de taran basit si afumat, asistat social care sta in caminul de nefamilisti din Rahova :slap2 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Cand ai dreptate, ai dreptate !PS: Nu te fute grija de mine ca nu stii nimic despre mine. :laugh2 :laugh2 :laugh2Punem brigada in actiune imediat, stai asa parpanghele Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Martie 31, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Martie 31, 2018 Sa ma slobozesc in blidu' tau, du-te dreak de uscaciune !Auzi cretinu', isi da singur puncte !! Impusca-te paduchiosule !SARACULE =)))) INCA ASTEPTI PENSIA DE HANDICAPAT ? NU A VENIT POSTASUL ? =))) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Punem brigada in actiune imediat, stai asa parpanghelepui pula, nici pe aia. Esti prea prost pentru secolul asta bolsevicule. 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 PLM ipochimentul ULTRA PIZDA crede ca ma impresioneaza cu tupeul lui de taran basit si afumat, asistat social care sta in caminul de nefamilisti din Rahova :slap2Bleah ! Ce dreak mah, vii cu de-astea. Le-ai mai copiat si de la pipilica. Bine-ti zice: Latrau ! Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 pui pula, nici pe aia. Esti prea prost pentru secolul asta bolsevicule.Bine .Attendez la icre negre, cacarezule ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Bleah ! Ce dreak mah, vii cu de-astea. Le-ai mai copiat si de la pipilica. Bine-ti zice: Latrau !Constat ca esti gay. Ti-am zis tigane, canta la alta masa si daca nici asta nu intelegi cauta sa sugi pula in alta parte. Eu nu fut poponari ca tine. :stiletto :gifs_ojos Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Bine .Attendez la icre negre, cacarezule !Vocabularul tau precar lasa de inteles ca nu ai avut parte decat de 4 clase. Trist coaie :)))) Nu e tarziu sa dai la facultate. Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 SARACULE =)))) INCA ASTEPTI PENSIA DE HANDICAPAT ? NU A VENIT POSTASUL ? =)))L-am trimis la tine, aschelabricule. Esti mort si te-au pus la fereastra puradeii sa mai ia niste bani Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Martie 31, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Martie 31, 2018 L-am trimis la tine, aschelabricule. Esti mort si te-au pus la fereastra puradeii sa mai ia niste baniDISPARI VIS URAT. OLIGOFRENE ESTI CAUTAT LA BALACEANCA. HAHAHA :))) 1 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Vocabularul tau precar lasa de inteles ca nu ai avut parte decat de 4 clase. Trist coaie :)))) Nu e tarziu sa dai la facultate.Nu-i de mirare ca n-ai inteles nimic. Esti de-o prostie rara. N-ai de unde sa stii tu. meltean din Baragan, ce inseamna. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Nu-i de mirare ca n-ai inteles nimic. Esti de-o prostie rara. N-ai de unde sa stii tu. meltean din Baragan, ce inseamna. Prostia ta e infinita. :slap2. Mai incearca poate ma gasesti sa ma sugi :)))) Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Constat ca esti gay. Ti-am zis tigane, canta la alta masa si daca nici asta nu intelegi cauta sa sugi pula in alta parte. Eu nu fut poponari ca tine. :stiletto :gifs_ojosCe faci ma, CONSTATI ? :laugh2 :laugh2 Tampitule, n-ai cum, esti prea inapoiat, tu chiar nu stii nimic, esti un latrau ma ce naiba, toata lumea stie. Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 M-am plictisit de voi, parca sunteti Pat si Patachon, dati-va-n pulili noastre ! Hai s-o sugeti si la culcare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Ce faci ma, CONSTATI ? :laugh2 :laugh2 Tampitule, n-ai cum, esti prea inapoiat, tu chiar nu stii nimic, esti un latrau ma ce naiba, toata lumea stie. M-am plictisit de voi, parca sunteti Pat si Patachon, dati-va-n pulili noastre ! Hai s-o sugeti si la culcaresa ne te mai prind bolsevicule ca latri ! :pope mars la Socola :pepsi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/hagi-s-a-enervat-la-culme-mesajul-plin-de-indignare-dupa-ultimul-anunt-facut-de-liviu-dragnea-420840 Peseu: MUIE DRAGNEA !!!Peseu Peseu: Muie PSD !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum