Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Sa te scuip in gat, jarteaua dreacu ! Mars ma jegosule !

Iti dai seama cat de idiot poti sa fii. Crezi ca ma mai intereseaza minusurile tale ? Mare tantalau esti !

'ca-mi-ai berenghenu !

SARACULE !!!!!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ba da esti, ca n-am nicio recenzie. Mai nou, aud ca sunt hermafrodit ! Pffff, saracieeeeeee!

Cand ai dreptate, ai dreptate !

PS: Nu te fute grija de mine ca nu stii nimic despre mine.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator

PLM ipochimentul ULTRA PIZDA crede ca ma impresioneaza cu tupeul lui de taran basit si afumat, asistat social care sta in caminul de nefamilisti din Rahova  :slap2

Link spre comentariu

Sa ma slobozesc in blidu' tau, du-te dreak de uscaciune !

Auzi cretinu', isi da singur puncte !! Impusca-te paduchiosule !

SARACULE =)))) INCA ASTEPTI PENSIA DE HANDICAPAT ? NU A VENIT POSTASUL ? =)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

PLM ipochimentul ULTRA PIZDA crede ca ma impresioneaza cu tupeul lui de taran basit si afumat, asistat social care sta in caminul de nefamilisti din Rahova  :slap2

Bleah ! Ce dreak mah, vii cu de-astea. Le-ai mai copiat si de la pipilica. Bine-ti zice: Latrau !

Link spre comentariu
Vizitator

Bleah ! Ce dreak mah, vii cu de-astea. Le-ai mai copiat si de la pipilica. Bine-ti zice: Latrau !

Constat ca esti gay. Ti-am zis tigane, canta la alta masa si daca nici asta nu intelegi cauta sa sugi pula in alta parte. Eu nu fut poponari ca tine.  :stiletto  :gifs_ojos

Link spre comentariu
Vizitator

Bine .Attendez la icre negre, cacarezule !

Vocabularul tau precar lasa de inteles ca nu ai avut parte decat de 4 clase. Trist coaie :)))) Nu e tarziu sa dai la facultate.

Link spre comentariu

L-am trimis la tine, aschelabricule. Esti mort si te-au pus la fereastra puradeii sa mai ia niste bani

DISPARI VIS URAT. OLIGOFRENE ESTI CAUTAT LA BALACEANCA.  HAHAHA :)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Nu-i de mirare ca n-ai inteles nimic. Esti de-o prostie rara. N-ai de unde sa stii tu. meltean din Baragan, ce inseamna. 

Prostia ta e infinita.  :slap2. Mai incearca poate ma gasesti sa ma sugi :))))

Link spre comentariu

Constat ca esti gay. Ti-am zis tigane, canta la alta masa si daca nici asta nu intelegi cauta sa sugi pula in alta parte. Eu nu fut poponari ca tine.  :stiletto  :gifs_ojos

Ce faci ma, CONSTATI ?  :laugh2  :laugh2 Tampitule, n-ai cum, esti prea inapoiat, tu chiar nu stii nimic, esti un latrau ma ce naiba, toata lumea stie.

Link spre comentariu
Vizitator

Ce faci ma, CONSTATI ?  :laugh2  :laugh2 Tampitule, n-ai cum, esti prea inapoiat, tu chiar nu stii nimic, esti un latrau ma ce naiba, toata lumea stie.

M-am plictisit de voi, parca sunteti Pat si Patachon, dati-va-n pulili noastre ! Hai s-o sugeti si la culcare

sa ne te mai prind bolsevicule ca latri !  :pope  mars la Socola  :pepsi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...