sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 atentie 2 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 atentie 2 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 atentie Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2017 :slap2 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2017 :slap2 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2017 :slap2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Putem sa ne apucam de acum de furat !!!Legea e de partea infractorilor si nu a victimelor...daca vor trece legilor lui TU(dorel) si Ciordache.Cred ca ati vazut ca 1300 din 3000 de puscariasi au revenit la mititica. Nici nu ma mira dealtfel. 1 1 Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Daca nici pe TATA IOHANNIS nu il credeti cand spune ca nu scad salariile...Chiar el a declarat! Exemplu concret :Firma la care lucrez plateste TOATE darile la zi.Firma concurenta are datorii de 1.800.000 lei ( I-am verificat pe anaf.ro/restante).Cum mai este concurenta loiala cand ala isi permite sa nu platesca si aia 18 miliarde ii baga in buzunar, delegatii, targuri de profil, etc?Inclusiv numarul de angajati il are mai mare pentru ca noi inainte sa angajam pe cineva ne facem niste calcule cu salarii(reale pe cartea de munca si comisioane platite legal la care se platesc taxe), contributii, delegatii, cazare, etc. Acum vor trebui sa plateasca toti pentru altfel ajunge pe penal. Cu ocazia asta afla si angajatul daca ii sunt platite toate cele. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2017 ... si patronul de la firma concurenta e de la PSD sau ALDE, nu?Stai linistit ca nu va plati nici de aici incolo... 4 1 Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Psd ciuma banilor 1 1 Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2017 ... si patronul de la firma concurenta e de la PSD sau ALDE, nu?Stai linistit ca nu va plati nici de aici incolo... Nu stiu. E o baba.Fiica ei si angajatii sunt d-astia cu Rosia Montana, Uniti Salvam, Rezist, PLM... Mai trag cu ochii pe FB lor. 1 Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Psd ciuma banilor Ceva inteligent sau doar propaganda ieftina? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Up Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ok Despasito, dai cu minus dar ceva inteligent poti sa scoti?Stim deja toate lozincile astea.Ceva concret sau doar maimutareli gen USR ? 1 1 Link spre comentariu
olguta vasilescu Reputație: -1 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Dupa ce ca v-am marit leafa... 1 Link spre comentariu
liviu dragnea Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Prazilia Oras:Prazilia Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Dupa ce ca v-am marit leafa... te mai astept mult ? Link spre comentariu
tudorel toader Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Jilava Oras:Jilava Partajează Postat Decembrie 20, 2017 te mai astept mult ?Te salvez eu boss. Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ce trollareala ieftina! Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Olguta mai sugi Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ok Despasito, dai cu minus dar ceva inteligent poti sa scoti?Stim deja toate lozincile astea.Ceva concret sau doar maimutareli gen USR ?dar tu ce argumente ai adus?tu poti scoate ceva inteligent? ne spui niste povesti fara nume de firma sau link la firmele respective. tipic propaganda comunista. veneau agentii comunisti, te bateau bine si pe urma ziceau ca te-a spus mama ta. intre timp acelasi lucru ii spuneau si ei. exemple oferite de psd "exista 1 caz in tara, nu va dau nume, care confirma fix ce zicem noi!. pe baza acestui caz, generalizam." de ce nu functioneaza multe institutii? pentru ca oamenii politici psd mereu castiga alegerile si cand le pierd. isi pun incompetentii acolo si raman pe baza de contract de munca pe vecie ca angajati ai statului. asta e problema de fapt. acum sunteti in pericol. instantele sunt indepedente. se plange cineva, cresc sansele ca instanta sa constate ca ala nu e pe bune acolo si trebuie sa fie out. ups! teroare! uite, eu vin cu argumente. daca intra noua legislatie eu pot sa vin la tine la firma, sa te fut in gura, pe tine si pe seful tau si sa va iau tot ce aveti acolo. asta in timp ce filmez tot ca sa am amintire. asta este un exemplu edificator. tu crezi ca se va panica cineva de la varf ca si-o ia pulimea psd odata cu restul tarii? nu merge sa se inteleaga lumea altfel cu astia ca tine. voi nu stiti de argumente, de logica, de ce este vizibil. intelegeti doar maimutareli si violenta. 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Decembrie 20, 2017 ... Totusi eu am inteles ca filmarile o sa poate fi folosite in cercetarea penala, insa la proces o sa ajunga procese verbale cu pozele luate din filmari... nu mai stiu unde am citit 2 Link spre comentariu
panacea Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 E bine! Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 20, 2017 te mai astept mult ? Marș obositule !!! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 http://www.aktual24.ro/a-fost-prins-fiul-lui-tudorel-toader-este-printre-cei-care-incearca-sa-blocheze-pagini-si-conturi-pe-facebook-ale-protestatarilor-ei-sunt-cei-care-vor-sa-va-reduca-la-tacere/ Am auzit si eu de conturi blocate pe FB, dar e prea de tot... 2 1 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Totusi eu am inteles ca filmarile o sa poate fi folosite in cercetarea penala, insa la proces o sa ajunga procese verbale cu pozele luate din filmari... nu mai stiu unde am cititasta este imposibil.este o dezinformare.procesul penal are trei etape. urmarirea penala, procedura de camera preliminara si faza judecatii. (ar mai fi si executarea, dar nu o discutam aici) in urmarirea penala se strang probele. toate probele! daca se dovedeste dincolo de orice banuiala rezonabila ca este vinovat se trimite in judecata. atunci ajunge la judecatorul de camera preliminara care verifica daca probele sunt legale si loiale. exclude tot ce nu este permis de lege, direct sau derivat. apoi trimite la instanta. instanta nu poate judeca decat cu ce a primit in rechizitoriu si exclusiv in limitele oferite. sa se retina! nici macar o fapta sau o persoana nu poate fi introdusa direct in proces de o instanta. orice lucru nou descoperit este trimis iar la urmarire, etc si sa parcurga toate filtrele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum