condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Paranoia , in cea mai trista faza .Spune , ba laba , cate ore dormi pe noapte , de esti atat de agitat in fiecare zi ? Mars la supt ...atarnatorule joist . PS: Apropo , iar te legi si ma jignesti de familie (mama adica ) , din acelasi tembelism caracteristic ? Fara niciun dubiu ca a ta regretat enorm ca te-a facut pe tine , vazandu-te cum ai progresat , ajungand un prost libidinos de Spitalul 9 , fara niciun viitor Ba este mandra, spre deosebire de tine, eu am realizat ceva in viata bai poponar trist si jegos! :laugh2PS nu te mai droga bai stiuletare, si asa esti cu un picior in ... groapa si ai ramas in curul gol plangand prin statii! 2 4 Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Ba este mandra, spre deosebire de tine, eu am realizat ceva in viata bai poponar trist si jegos! :laugh2PS nu te mai droga bai stiuletare, si asa esti cu un picior in ... groapa si ai ramas in curul gol plangand prin statii!https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2016/04/25/571db5ce5ab6550cb8522335/646x404.jpgpublicarea de poze cu **spam editat** pe site-uri publice cu continut sexual este infractiune art.374 ti-am inregistrat postarea ca proba 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Dupa cate se observa , suficient de clar , nu eu sunt drogatul acela care face urat pana in toiul noptii sau dis de dimineta , de la prima oraAsa ca... ai realizat o pla in gura , joistule homosexual , clonat si matrafoxat , altfel nu ai invita barbatii sa bea cu tine (cum m-ai invitat si pe mine in trecut si te-am refuzat) si sa-ti tina companie . Ai uitat ? Eu nu am apelat la asemenea chestii , debilule . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Dupa cate se observa , suficient de clar , nu eu sunt drogatul acela care face urat pana in toiul noptii sau dis de dimineta , de la prima ora Asa ca... ai realizat o pla in gura , joistule homosexual , clonat si matrafoxat , altfel nu ai invita barbatii sa bea cu tine (cum m-ai invitat si pe mine in trecut si te-am refuzat) si sa-ti tina companie . Ai uitat ? Eu nu am apelat la asemenea chestii , debilule .Tu esti barbat stiuletarule jegos?????? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Tu esti barbat stiuletarule jegos?????? :laugh2 :laugh2 :laugh2**spam editat**ule, am dat print screen si trimit poza la DIICOT 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Am inteles.demult .. .cauti barbati sa te futa in cur , afla ca nu este specialitatea mea , inca imi plac femeile , dar.... incearca la Picoaie cu care iti petreceai serile de joi . Al dracu' gay turbulent ...nu te mai saturi de pule in cur ... cate ti-ai luat =)) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Am inteles.demult .. .cauti barbati sa te futa in cur , afla ca nu este specialitatea mea , inca imi plac femeile , dar.... incearca la Picoaie cu care iti petreceai serile de joi . Al dracu' gay turbulent ...nu te mai saturi de pule in cur ... cate ti-ai luat =)) :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ce imi place cand faci spume la gura turbatule! 1 4 Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ce imi place cand faci spume la gura turbatule!tu ai sa faci spume la cur Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 **spam editat**ule, am dat print screen si trimit poza la DIICOT Lasa-l , ca si asa i-a crescut amperajul si se controleaza greu , curentandu-se singur pe aici de fiecare data (de 5 ani incoace) , mai ales daca nu este bagat in seama si nu se joaca nimeni cu acesta . Cred ca de la Amelia i se trage si din momentul acela cand parca inebunise , ca nu mai vrea sa-l primeasca nici macar cu bani si incepuse s-o ameninte si s-o jigneasca ca ultima hahalera turbata de om care este . Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Lasa-l , ca si asa i-a crescut amperajul si se controleaza greu , curentandu-se singur pe aici de fiecare data (de 5 ani incoace) , mai ales daca nu este bagat in seama si nu se joaca nimeni cu acesta . Cred ca de la Amelia i se trage si din momentul acela cand parca inebunise , ca nu mai vrea sa-l primeasca nici macar cu bani si incepuse s-o ameninte si s-o jigneasca ca ultima hahalera turbata de om care este .dementul batea curvele care-i datorau bani, pacat ca niciuna n-a facut plangere, datorita statutului lor 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Lasa-l , ca si asa i-a crescut amperajul si se controleaza greu , curentandu-se singur pe aici de fiecare data (de 5 ani incoace) , mai ales daca nu este bagat in seama si nu se joaca nimeni cu acesta . Cred ca de la Amelia i se trage si din momentul acela cand parca inebunise , ca nu mai vrea sa-l primeasca nici macar cu bani si incepuse s-o ameninte si s-o jigneasca ca ultima hahalera turbata de om care este . :laugh2 Ia-ti medicamentele sandilaule! Pana una, alta tu esti cel care "bagi" in seama pe toata lumea si scoti cacat pe gura! 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Corect , intr-o maniera a exprimarii ai dreptate , eu sunt prostul ca-ti raspund provocarilor . De obicei nebunii trebuiesc lasati in plata lor ...dar nici sa stam cu mainile in san si fara sa le facem , macar , observatii pertinente si sa-i evidentiem pe masura , ca altfel ne creste vinovatia si ne facem partasi cu acestia la toata munca lor Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat August 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2018 :laugh2 Ia-ti medicamentele sandilaule! Pana una, alta tu esti cel care "bagi" in seama pe toata lumea si scoti cacat pe gura!Daca citesti atent are de fiecare data cand se basga in seama aceleasi fraze pe care le repeta ca papagalul.Dar nu trebuie sa ne miram de prostul satului sau de un an poponarul forumului 3 15 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Corect , intr-o maniera a exprimarii ai dreptate , eu sunt prostul ca-ti raspund provocarilor . De obicei nebunii trebuiesc lasati in plata lor ...dar nici sa stam cu mainile in san si fara sa le facem , macar , observatii pertinente si sa-i evidentiem pe masura , ca altfel ne creste vinovatia si ne facem partasi cu acestia la toata munca lor https://akphoto1.ask.fm/372/355/848/2390003003-1rde8bn-c0jis6jqhr8lrj5/original/avatar.jpg 1 4 Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Corect , intr-o maniera a exprimarii ai dreptate , eu sunt prostul ca-ti raspund provocarilor . De obicei nebunii trebuiesc lasati in plata lor ...dar nici sa stam cu mainile in san si fara sa le facem , macar , observatii pertinente si sa-i evidentiem pe masura , ca altfel ne creste vinovatia si ne facem partasi cu acestia la toata munca lor https://i.pinimg.com/originals/2a/c9/f5/2ac9f50dea072ced3910568b9b178bdd.jpg 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 Sa moara bucatareasa aia stirba , promovatoare si cu (,) carnatu' in gura , daca astazi nu face asta poteca pe aici , ca sa verifice daca am mai scris ceva . https://media.giphy.com/media/pGkwaGc54Byx2/giphy.gif Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 dementul batea curvele care-i datorau bani, pacat ca niciuna n-a facut plangere, datorita statutului lor Stiam ca s-a dus peste 2-3 fete cu diverse amenintari , dar n-am stiut ca le-a si batut . Care sunt acelea ? Apropo de asta , si dementul asta de bucatar senil si clonat , Cinestie , are cam aceleasi practici . Profitand tot de statutul lor si fiindca sunt fete de la tara (majoritatea din zona Moldovei) , semianalfabete , le imprumuta cu bani (sume relativ modice , ca sa nu crezi ca este vreun instarit parlitul asta de bosorog de 60 de ani) , le recomanda locatii si le promite marea cu sarea (clienti , promovari , le face conturi fictive aici , de pe care el scrie in majoritatea timpului ...si cate si mai cate) . Un bosorog de cea mai joasa speta , asta ca sa nu mai spun ca exista si posibilitatea de imprastiere ale unor boli venerice grave , chiar si HIV (fapt semnalat de catre mine pe un alt Topic , datorita faptului ca a frecventat anumite cuiburi de fete , care nu aveau insusita cea mai mica notiune intr-ale sexului protejat (se futeau cu cine apucau , chiar si neprotejat si pe sume relativ mici) , cuiburi frecventate in acelasi timp de o pers. care a decedat acum 3 saptamani (de HIV) . Nu-i de gluma cu d'astia . Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Stiam ca s-a dus peste 2-3 fete cu diverse amenintari , dar n-am stiut ca le-a si batut . Care sunt acelea ? Apropo de asta , si dementul asta de bucatar senil si clonat , Cinestie , are cam aceleasi practici . Profitand tot de statutul lor si fiindca sunt fete de la tara (majoritatea din zona Moldovei) , semianalfabete , le imprumuta cu bani (sume relativ modice , ca sa nu crezi ca este vreun instarit parlitul asta de bosorog de 60 de ani) , le recomanda locatii si le promite marea cu sarea (clienti , promovari , le face conturi fictive aici , de pe care el scrie in majoritatea timpului ...si cate si mai cate) . Un bosorog de cea mai joasa speta , asta ca sa nu mai spun ca exista si posibilitatea de imprastiere ale unor boli venerice grave , chiar si HIV (fapt semnalat de catre mine pe un alt Topic , datorita faptului ca a frecventat anumite cuiburi de fete , care nu aveau insusita cea mai mica notiune intr-ale sexului protejat (se futeau cu cine apucau , chiar si neprotejat si pe sume relativ mici) , cuiburi frecventate in acelasi timp de o pers. care a decedat acum 3 saptamani (de HIV) . Nu-i de gluma cu d'astia .aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Stiu de aceea. Si mai este cineva care brusc a tacut malc , sigur a intimidat-o in vreun fel , cu toate ca pe un alt Topic se plangea ca primeste zilnic amenintari de la un om bolnav psihic Ghici care ? Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Stiu de aceea. Si mai este cineva care brusc a tacut malc , sigur a intimidat-o in vreun fel , cu toate ca pe un alt Topic se plangea ca primeste zilnic amenintari de la un om bolnav psihic Ghici care ?GL DG Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 21, 2018 Stiam ca s-a dus peste 2-3 fete cu diverse amenintari , dar n-am stiut ca le-a si batut . Care sunt acelea ? Apropo de asta , si dementul asta de bucatar senil si clonat , Cinestie , are cam aceleasi practici . Profitand tot de statutul lor si fiindca sunt fete de la tara (majoritatea din zona Moldovei) , semianalfabete , le imprumuta cu bani (sume relativ modice , ca sa nu crezi ca este vreun instarit parlitul asta de bosorog de 60 de ani) , le recomanda locatii si le promite marea cu sarea (clienti , promovari , le face conturi fictive aici , de pe care el scrie in majoritatea timpului ...si cate si mai cate) . Un bosorog de cea mai joasa speta , asta ca sa nu mai spun ca exista si posibilitatea de imprastiere ale unor boli venerice grave , chiar si HIV (fapt semnalat de catre mine pe un alt Topic , datorita faptului ca a frecventat anumite cuiburi de fete , care nu aveau insusita cea mai mica notiune intr-ale sexului protejat (se futeau cu cine apucau , chiar si neprotejat si pe sume relativ mici) , cuiburi frecventate in acelasi timp de o pers. care a decedat acum 3 saptamani (de HIV) . Nu-i de gluma cu d'astia .Ia spune poponere mitoman, pe cine am amenintat eu muistule? Chiar esti prost de bubui! Hai, da un nume si arata-mi postare in care vreo fata a spus ca am amenintat-o. Pleaca bai cacaciosule bocciu cu minciunile de aici! 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 https://media0.giphy.com/media/5DlwRpCbY156w/giphy.gif Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Ia spune poponere mitoman, pe cine am amenintat eu muistule? Chiar esti prost de bubui! Hai, da un nume si arata-mi postare in care vreo fata a spus ca am amenintat-o. Pleaca bai cacaciosule bocciu cu minciunile de aici! o duceai cu masina la bucale pentru o muie jegosule 1 Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat August 21, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat August 21, 2018 Ia spune poponere mitoman, pe cine am amenintat eu muistule? Chiar esti prost de bubui! Hai, da un nume si arata-mi postare in care vreo fata a spus ca am amenintat-o. Pleaca bai cacaciosule bocciu cu minciunile de aici! **spam editat**ule ai sa imparti sarmalele in parnaie cu pisicu' Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 21, 2018 o duceai cu masina la bucale pentru o muie jegosule Urat din partea straponatului sa se califice la asemenea chestii , in loc sa-si foloseasca diurna ptr. deplasare si sa plateasca . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum