Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara
Vizitator
Reputație: 0

cred ca se potriveste aci :laugh2

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25498359_387559351685119_390082556772437923_n.jpg?oh=36e0aeb9db79b4ffa66177199d9b952a&oe=5AD04763

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25550495_387559468351774_8671634742192657317_n.jpg?oh=e9165230851b4388518369f1be039a70&oe=5AC8F80B :laugh2

Up

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

dar tu ce argumente ai adus?

tu poti scoate ceva inteligent? 

ne spui niste povesti fara nume de firma sau link la firmele respective. tipic propaganda comunista. veneau agentii comunisti, te bateau bine si pe urma ziceau ca te-a spus mama ta. intre timp acelasi lucru ii spuneau si ei. 

exemple oferite de psd "exista 1 caz in tara, nu va dau nume, care confirma fix ce zicem noi!. pe baza acestui caz, generalizam." 

de ce nu functioneaza multe institutii? pentru ca oamenii politici psd mereu castiga alegerile si cand le pierd. isi  pun incompetentii acolo si raman pe baza de contract de munca pe vecie ca angajati ai statului. asta e problema de fapt. acum sunteti in pericol. instantele sunt indepedente. se plange cineva, cresc sansele ca instanta sa constate ca ala nu e pe bune acolo si trebuie sa fie out. ups! teroare!

uite, eu vin cu argumente. daca intra noua legislatie eu pot sa vin la tine la firma, sa te fut in gura, pe tine si pe seful tau si sa va iau tot ce aveti acolo. asta in timp ce filmez tot ca sa am amintire. asta este un exemplu edificator. tu crezi ca se va panica cineva de la varf ca si-o ia pulimea psd odata cu restul tarii? 

nu merge sa se inteleaga lumea altfel cu astia ca tine. voi nu stiti de argumente, de logica, de ce este vizibil. intelegeti doar maimutareli si violenta. 

Asta ai inteles din inregistrarile video si audio?

Nu mai pot fi folosite inregistrarile in care vorbesc doua persoane despre a 3-a care nu e de fata.

A 3-a persoana nu poate fi acuzata pe baza inregistrarii.

Uite vin eu cu argumente ( daca tot esti asa vehement ) : Eu si seful meu spunem despre tine ca te futi in cur pe bani. Procurorul nu o sa poata sa foloseasca aceasta inregistrare pentru ca tu nu ai fost de fata. Pentru ca : NU ESTI ACOLO SA RECUNOSTI ACEASTA FAPTA SAU SA VORBESTI DESPRE EA! Ce e asa greu? Cioloseala placuta!

PS : Nu pot sa dau nume de firme aici. Sunt doar 4 firme concurente in Romania pe acest segment. - eventual pot sa va dau numarul de telefon persona, CNP-ul si adresa completa de acasa.

PPS: Te asteptam la firma!

Tu dai cu sapa pe undeva?

• Minus 1
Link spre comentariu

Asta ai inteles din inregistrarile video si audio?

Nu mai pot fi folosite inregistrarile in care vorbesc doua persoane despre a 3-a care nu e de fata.

A 3-a persoana nu poate fi acuzata pe baza inregistrarii.

Uite vin eu cu argumente ( daca tot esti asa vehement ) : Eu si seful meu spunem despre tine ca te futi in cur pe bani. Procurorul nu o sa poata sa foloseasca aceasta inregistrare pentru ca tu nu ai fost de fata. Pentru ca : NU ESTI ACOLO SA RECUNOSTI ACEASTA FAPTA SAU SA VORBESTI DESPRE EA! Ce e asa greu? Cioloseala placuta!

PS : Nu pot sa dau nume de firme aici. Sunt doar 4 firme concurente in Romania pe acest segment. - eventual pot sa va dau numarul de telefon persona, CNP-ul si adresa completa de acasa.

PPS: Te asteptam la firma!

Tu dai cu sapa pe undeva?

esti un dobitoc cu 4 clase si crezi ca poti intelege drept. 

care sunt firmele alea, sifiliticule?

fiecare troglodit inzestrat cu pareri despre fotbal crede ca poate sa isi exprime parerea legat de orice. invatatura universala au fii comunismului din psd. voi stiti, dar ati muri de foame daca nu ati fura de la restul oamenilor, fie ei cinstiti, fie hoti. 

• Like 2
Link spre comentariu

esti un dobitoc cu 4 clase si crezi ca poti intelege drept. 

care sunt firmele alea, sifiliticule?

fiecare troglodit inzestrat cu pareri despre fotbal crede ca poate sa isi exprime parerea legat de orice. invatatura universala au fii comunismului din psd. voi stiti, dar ati muri de foame daca nu ati fura de la restul oamenilor, fie ei cinstiti, fie hoti. 

Prostea, vezi ca nu te-am jignit.

Te comporti ca un jeg fara argumente.

O sa ii spun ma-tii firmele!

PS: Am lucrat doar la privat de 14 ani. Nu am lucrat niciodata la stat.

Mi-ai demonstrat ca esti doar un prost care incepe sa jigneasca in momentul care ramane fara argumente, un rezistent prost!

Nu imi numara anii mei de scoala, nu stii sa numeri pana acolo!

Lucrezi, ma? Esti util societatii sau doar faci umbra pe frigul asta?

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

Ok Despasito, dai cu minus dar ceva inteligent poti sa scoti?

Stim deja toate lozincile astea.

Ceva concret sau doar maimutareli gen USR ?

Este incapabil să scrie ceva intelingent întrucât e retardat. Vorbesc serios, așadar nu-l băga în seamă. Chiar dacă e supărător cu postările lui tâmpite, per ansamblu e inofensiv.

Cu toate acestea, simpatiile/antipatiile lui politice nu sunt îmbucurătoare pentru tabăra Rezist, căci demonstrează care le e publicul țintă: simpluții la minte, sugativele de lozinci, adică cei incapabili de altceva decât de pâine și circ. Deocamdată, în Parlament, saltimbancii de la USR oferă circul, parodia, comedia bufă.

Ce păcat totuși că PSD-ul nu are un adversar pe măsură. Acest partid mamut, înclinat natural către corupție și incompetență, nu poate decât să exulte în fața găștii de guralivi isterici ce i se opune. La fel ca guvernarea tehnocrată, bâlciul USR este o mană cerească pentru PSD. Oamenii cu scaun la cap din țara asta nu se pot atașa emoțional spectacolului ridicol pus în scenă de Rezist, îmbibat de lozinci pentru cretini și minciuni, și preferă să nu iasă la vot, lăsându-i pe cei din PSD cu votanții lor tradiționali, cei flămânzi de "pâine", adică de pomeni. Și apoi ne mirăm de ce ies așa rezultatele alegerilor și de ce absenteismul e așa de acut.

• Like 2
  • Minus 14
Link spre comentariu

Este incapabil să scrie ceva intelingent întrucât e retardat. Vorbesc serios, așadar nu-l băga în seamă. Chiar dacă e supărător cu postările lui tâmpite, per ansamblu e inofensiv.

Cu toate acestea, simpatiile/antipatiile lui politice nu sunt îmbucurătoare pentru tabăra Rezist, căci demonstrează care le e publicul țintă: simpluții la minte, sugativele de lozinci, adică cei incapabili de altceva decât de pâine și circ. Deocamdată, în Parlament, saltimbancii de la USR oferă circul, parodia, comedia bufă.

Ce păcat totuși că PSD-ul nu are un adversar pe măsură. Acest partid mamut, înclinat natural către corupție și incompetență, nu poate decât să exulte în fața găștii de guralivi isterici ce i se opune. La fel ca guvernarea tehnocrată, bâlciul USR este o mană cerească pentru PSD. Oamenii cu scaun la cap din țara asta nu se pot atașa emoțional spectacolului ridicol pus în scenă de Rezist, îmbibat de lozinci pentru cretini și minciuni, și preferă să nu iasă la vot, lăsându-i pe cei din PSD cu votanții lor tradiționali, cei flămânzi de "pâine", adică de pomeni. Și apoi ne mirăm de ce ies așa rezultatele alegerilor și de ce absenteismul e așa de acut.

Ma bucur sa vad ca un clujean spune asta!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

cred ca se potriveste aci :laugh2

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25498359_387559351685119_390082556772437923_n.jpg?oh=36e0aeb9db79b4ffa66177199d9b952a&oe=5AD04763

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25550495_387559468351774_8671634742192657317_n.jpg?oh=e9165230851b4388518369f1be039a70&oe=5AC8F80B :laugh2

Doar gura e de tine.

Ai fost la protest ?

Link spre comentariu

Prostea, vezi ca nu te-am jignit.

Te comporti ca un jeg fara argumente.

O sa ii spun ma-tii firmele!

PS: Am lucrat doar la privat de 14 ani. Nu am lucrat niciodata la stat.

Mi-ai demonstrat ca esti doar un prost care incepe sa jigneasca in momentul care ramane fara argumente, un rezistent prost!

Nu imi numara anii mei de scoala, nu stii sa numeri pana acolo!

Lucrezi, ma? Esti util societatii sau doar faci umbra pe frigul asta?

am bani sa te gasesc si sa te fut in gura :)

daca e sa o dam in astfel de discutii. am zis eu ca muncesc? daca munceam aveam 2 lei si aveam o cratita de la psd in care gateam cu uleiul dat de psd. 

mi-ar face placere sa incalzesc ulei in cratita aia si sa iti bag mana in el dupa ce se fierbe. nu o sa te mai jignesc, o sa vorbesc cu tine despre tigaia aia si uleiul ala. 

Link spre comentariu

unde sunteti voi astia asa curajosi? de ce nu va aratati niciodata cu astfel de ofense si argumente?

o gramada de destepti pe aici, care nu sunt in stare de nimic. vad ca nici bani de vizite nu prea ai la femei. stai pe aici ca sa ne bucuram de ideile tale filosofice, dar fetele raman cu buzunarul gol. alt asistat social, fara bani de curve, fara bani de carti, fara bani de pregatire, fara bani, dar cu drept de vot si cu parere. 

intreb pe cineva pe strada daca e cu psd, tace fiecare malc. 

si cu ce tupeu anume imi vorbesti tu asa? 

Link spre comentariu

am bani sa te gasesc si sa te fut in gura :)

daca e sa o dam in astfel de discutii. am zis eu ca muncesc? daca munceam aveam 2 lei si aveam o cratita de la psd in care gateam cu uleiul dat de psd. 

mi-ar face placere sa incalzesc ulei in cratita aia si sa iti bag mana in el dupa ce se fierbe. nu o sa te mai jignesc, o sa vorbesc cu tine despre tigaia aia si uleiul ala. 

unde sunteti voi astia asa curajosi? de ce nu va aratati niciodata cu astfel de ofense si argumente?

o gramada de destepti pe aici, care nu sunt in stare de nimic. vad ca nici bani de vizite nu prea ai la femei. stai pe aici ca sa ne bucuram de ideile tale filosofice, dar fetele raman cu buzunarul gol(implicit si tu?). alt asistat social, fara bani de curve, fara bani de carti, fara bani de pregatire, fara bani, dar cu drept de vot si cu parere. 

intreb pe cineva pe strada daca e cu psd, tace fiecare malc. 

si cu ce tupeu anume imi vorbesti tu asa? 

Amandoi te-am citit ca esti prost.

Am sperat ca putem sa avem o discutie cu argumente, dar vad ca nu ( toti rezistentii sunteti la fel de agresivi, cred ca e o modalitate de a va rezolva o parte din frustrari).

Inchei ceea ce s-a vrut a fi o discutie cu argumente.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

mha, nu ai nicio recenzie. esti sarac lipit dar cu pareri. ne pacalesti aici ca lucrezi, nu esti nici muncitor.

vad ca ai fost la o traseista prin aprilie, 50 de lei. ca lumea! probabil ai si sifilis :))

iti aluneca ochiii dupa femei, dar nu ai bani. sarac si asistat social. asta e :)

Link spre comentariu

mha, nu ai nicio recenzie. esti sarac lipit dar cu pareri. ne pacalesti aici ca lucrezi, nu esti nici muncitor.

vad ca ai fost la o traseista prin aprilie, 50 de lei. ca lumea! probabil ai si sifilis :))

iti aluneca ochiii dupa femei, dar nu ai bani. sarac si asistat social. asta e :)

Coaie, nu mai da cu minusuri! Ma doaaare sufletu'!

Din aprilie nu am mai dat bani la curve.

BTW : Acum si ma-ta are sifilis.

Eu ma retrag din cearta cu un baietel plin de cosuri care sta si se joaca pe calculator.

Link spre comentariu

Coaie, nu mai da cu minusuri! Ma doaaare sufletu'!

Din aprilie nu am mai dat bani la curve.

BTW : Acum si ma-ta are sifilis.

Eu ma retrag din cearta cu un baietel plin de cosuri care sta si se joaca pe calculator.

ha ha

ce te ataci! ce te ofitici!

nu ai mai fost. nu ai mai avut femei ca nu ai mai putut strange si tu 50 de lei

acum esti suparat ca partidul tau vrea sa mai dea chestii gratis si se opune lumea. 

tu nu vrei sa fie justitie si dreptate si egalitate ca tu esti inapt. cum sa fie evaluarea corecta? daca e evaluarea corecta nu numai ca nu ai  bani de femei, dar poate mori draq de foame.

e ok sa fii asistat social, e ok sa fii sarac. vezi ca sunt si gauri prin tambre si prin garduri...ataca una astazi! 

esti super frustrat ca nu ai mai avut bani de sex si acum faci pe desteptul pe legile astea. orice numai sa te opui. saracia asa te face. 

te retragi ca ti s-a terminat timpul la azil? e randul altcuiva. este de inteles, ai norma de stat pe net. 

Link spre comentariu

ha ha

ce te ataci! ce te ofitici!

nu ai mai fost. nu ai mai avut femei ca nu ai mai putut strange si tu 50 de lei

acum esti suparat ca partidul tau vrea sa mai dea chestii gratis si se opune lumea. 

tu nu vrei sa fie justitie si dreptate si egalitate ca tu esti inapt. cum sa fie evaluarea corecta? daca e evaluarea corecta nu numai ca nu ai  bani de femei, dar poate mori draq de foame.

e ok sa fii asistat social, e ok sa fii sarac. vezi ca sunt si gauri prin tambre si prin garduri...ataca una astazi! 

esti super frustrat ca nu ai mai avut bani de sex si acum faci pe desteptul pe legile astea. orice numai sa te opui. saracia asa te face. 

te retragi ca ti s-a terminat timpul la azil? e randul altcuiva. este de inteles, ai norma de stat pe net. 

Mai du-te,ma in pula mea de frustrat obosit!

Link spre comentariu

Mai du-te,ma in pula mea de frustrat obosit!

e ok sa fii sarac.

ai zis si tu pe alt topic ca strangi bani, probabil pentru a mai baga o finalizare de 50 de lei prin aprilie 2018. 

vezi cand cersesti sa nu ceri pentru asta, zici si tu ca vrei pentru mancare.

e vina ta mai, daca nu ai sprijini psd ul ar creste si ajutorul social

Link spre comentariu

Amandoi te-am citit ca esti prost.

Am sperat ca putem sa avem o discutie cu argumente, dar vad ca nu ( toti rezistentii sunteti la fel de agresivi, cred ca e o modalitate de a va rezolva o parte din frustrari).

Inchei ceea ce s-a vrut a fi o discutie cu argumente.

Nu e neapărat prost (mă rog, nici prea deștept), însă e croit după același calapod ca turma aia țopăitoare din Parlament. În fond, de asta și e cu ei, pe principiul cine se aseamănă se adună. Într-adevăr, e un tipar acesta: când rămâi în inferioritate de argumente (sau de voturi, după caz), începi să țipi ca un descreierat și să înjuri persoana adversarului.

Cu acest soi de oameni nu e cazul sa porți un dialog, sunt incapabili de el, neavând creier. Iar dacă-i înjuri, nu faci decât să te cobori în cloaca lor. Sfatul meu e să-i ignori complet, eu așa am făcut în trecut (cu unele excepții, pe care le-am regretat invariabil) și îmi propun să o fac și in viitor.

• Like 1
  • Minus 14
Link spre comentariu

Nu e neapărat prost (mă rog, nici prea deștept), însă e croit după același calapod ca turma aia țopăitoare din Parlament. În fond, de asta și e cu ei, pe principiul cine se aseamănă se adună. Într-adevăr, e un tipar acesta: când rămâi în inferioritate de argumente (sau de voturi, după caz), începi să țipi ca un descreierat și să înjuri persoana adversarului.

Cu acest soi de oameni nu e cazul sa porți un dialog, sunt incapabili de el, neavând creier. Iar dacă-i înjuri, nu faci decât să te cobori în cloaca lor. Sfatul meu e să-i ignori complet, eu așa am făcut în trecut (cu unele excepții, pe care le-am regretat invariabil) și îmi propun să o fac și in viitor.

Da, curva da minusuri acum.

Aia era grija mea :))))

D-aia nu mai pot sa ma sparcai pe el :)))

Exact ca USR-istii. Niste maimute. Mai aveau sa se futa intre ei si apoi sa arunce cu cacat unul in altul.

Link spre comentariu

Da, curva da minusuri acum.

Aia era grija mea :))))

D-aia nu mai pot sa ma sparcai pe el :)))

Exact ca USR-istii. Niste maimute. Mai aveau sa se futa intre ei si apoi sa arunce cu cacat unul in altul.

vedem acum beneficiarii acestei legi.

oameni ce strang bani ca sa se duca la o fata cu 50 de lei finalizarea.

oameni ce in spatele fatadei de inteligenta zic la sfarsit ca singurul lucru inteligent este sa nu faca nimic. NIMIC este doctrina lor. Saracia lor ii frustreaza si ne vor pe toti saraci. 

astia sunt cei ce vor sa fie condusi de penali. de oameni fara lege. deoarece doar in fata lor slugarnicia lor are un pret. 

in fata celor ce muncesc, lupta, fura, produc, slugarnicia nu valoreaza nimic. zero absolut pentru ca nu presupune efort. acestia sunt dusmanii democratiei unde este MERITOCRATIE. acestia sunt cei ce prin IGNORANTA SI INACTIUNE vor sa ne condamne pe toti. vedem la proteste lume care lucreaza, fura, produce, se zbate in fiecare zi...si se zbate in fata unei forte imense care ii ameninta si care ii asupreste, dar ei continua lupta, chiar daca este posibil sa piarda. 

actiunea. gandirea. lupta chiar in fata unei forte superioare. lupta chiar in pragul infrangerii sunt valori neinteles pentru lenesi, inapti, inculti cu aparenta de inteligenti. 

acestia ne sunt dusmanii. sa ii recunoastem. 

Link spre comentariu

oameni ce in spatele fatadei de inteligenta zic la sfarsit ca singurul lucru inteligent este sa nu faca nimic. NIMIC este doctrina lor. Saracia lor ii frustreaza si ne vor pe toti saraci. 

astia sunt cei ce vor sa fie condusi de penali. de oameni fara lege. deoarece doar in fata lor slugarnicia lor are un pret. 

in fata celor ce muncesc, lupta, fura, produc, slugarnicia nu valoreaza nimic. zero absolut pentru ca nu presupune efort. acestia sunt dusmanii democratiei unde este MERITOCRATIE. acestia sunt cei ce prin IGNORANTA SI INACTIUNE vor sa ne condamne pe toti. vedem la proteste lume care lucreaza, fura, produce, se zbate in fiecare zi...si se zbate in fata unei forte imense care ii ameninta si care ii asupreste, dar ei continua lupta, chiar daca este posibil sa piarda. 

actiunea. gandirea. lupta chiar in fata unei forte superioare. lupta chiar in pragul infrangerii sunt valori neinteles pentru lenesi, inapti, inculti cu aparenta de inteligenti. 

Ai stat pe langa baieti si ai aflat si tu cuvinte mari?

Ai tinut in viata ta 500 de euro in mana?

Link spre comentariu

Ai stat pe langa baieti si ai aflat si tu cuvinte mari?

Ai tinut in viata ta 500 de euro in mana?

"eu nu fac economie la butelie sa imi fac mancare si nici chiloti second hand nu am...eu nu manc resturile ce le gatesc aia la profi si nici frigiderul plin de crenvusti nu il am. Asa ca atunci cand ma musti de cur sa stii ca e bine intretinut

Hai noroc!"

Link spre comentariu

Link spre comentariu

"eu nu fac economie la butelie sa imi fac mancare si nici chiloti second hand nu am...eu nu manc resturile ce le gatesc aia la profi si nici frigiderul plin de crenvusti nu il am. Asa ca atunci cand ma musti de cur sa stii ca e bine intretinut

Hai noroc!"

Te trage curentul cand il deschizi, ai?

Link spre comentariu

Te trage curentul cand il deschizi, ai?

e ok. o sa iti bage astia ajutorul social acum ca nu ai facut gargara la legile justitiei. esti cuminte si ascultator. 

asa trebuie sa fie ajutatii social. cumintei si tacuti. sa nu supere pe mai marele parcalab. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...