Sari la conținut

Psd ciuma rosie

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu-i bai tata ! Ideea e ca versurile astea chiar se aplica in kkt-urile de vremuri pe care le traim.

Nimic nu se mai aplica, nu intelegi ideea...!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Te cred, mai usor !!! Vede lumea ca esti dilie.

Fraiere, dacă-ti spun eu că esti pe culmile disperării...asa este, te asigur!!! Vise urare să ai, hai că ti-ai papat porția pe ziua de azi, ti-ai dat importanta!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ia si tu cu tine ceva canistre....fitile....c4...chestii d-astea **spam editat**e :).....prietenii stiu de ce :)

am komandat un meteorit, sa vedem când ajunge, birocrație e peste tot :)))
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Fraiere, dacă-ti spun eu că esti pe culmile disperării...asa este, te asigur!!! Vise urare să ai, hai că ti-ai papat porția pe ziua de azi, ti-ai dat importanta!

Dispari ma drogato !!! Esti in plus pe aici si ti-au murit laudatorii: adica balena ucigasa

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Nimic nu se mai aplica, nu intelegi ideea...!

Bine Vis....cum spui tu. Linisteste-te. Nici o problema. Fii calma. Nu s-a întâmplat nimic. Totul e bine.

Te pup....linisteste-te.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator caproshu

Fratilor,ideea este ca atunci cand trebuie sa le-o dam la bot(in ziua de vot)nu prea se inghesuie nimeni...decat cei spalati pe creier...si atunci se intampla nenorocirea...cu toate ca acum ceva tipm am vazut in sondaj si pds e in continuare la cote inalte !!!

Link spre comentariu
Vizitator kenxxxxxx

Părerea mea e că toți bugetarii trebuie să încaseze o palma de la PSD când o să intrăm în următoarea recesiune și nu pe să poată plății pensiile și salariile la nivelul din 2016, îmi pare rău să spun asta dar altă cale nu văd

Link spre comentariu
Vizitator

Nu-mi place pesedeu'. Treaba asta cu noua grilă de salarii este bună, doar ca s-a aplicat total greșit.

1-nu au existat niște exerciții, înainte de aplicare, ca să se vadă problemele ulterioare.Asa se evita de la bun început problema celor care au contracte part time.

2-au evitat sa spună ca vor scădea salarii. Sau au omis intenționat, s-au temut de reacția la vot.

3-ce mai este greșit...cei care depășesc limita, întra direct pe salariul din,'22.Ar fi trebuit sa fie la același nivel cu cele de acum, sa ajungă toți deodată. Asta e discriminare.

4-limita de sus sa o atingă cei cu performante. Deja avem cazuri la compania aero de persoane care au fost, într-un an, o ora la munca sau deloc, dar au încasat o grămadă de bani.

5-introdus pontaj obligatoriu, electronic. Și la stat, și la privat. Adică vii la munca, dai cu degetu', când pleci mai dai încă o dată...

Mi se pare normal ca, în sectorul bugetar, nimeni sa nu aibă salariu mai mare decât președintele țării.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...