Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 e cel mai muissst, stiu din surse sigure.gelule, nu esti nebun, doar asta iti spun si vocile, da-i in plm pe astia care zic altfel.ce daca au halate albe? Vezi ca ai clienti pe aici pe care i-ai lasat pe afara : Miky77 , si unele clone verzi SP.Eu nu servesc aiurelile tale , habar nu ai cum stau lucrurile. 4 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2017 De la Justlove.Pentru niște postări care nu o priveau.Și în care nici nu jigneam pe nimeni. Probabil că a terminat disputele cu Despasito, cu Părintele, cu Prostitution și cu Harleyqueen.Și avea nevoie de o nouă ”provocare”. PS I le-am returnat, cu mult drag.Așa ca dar, înainte de Sărbători.iara plangi milogule?!mai dă si dupa 11 ianuarie :laugh2 5 18 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ce vrei sa spui cu "dupa" 11 ianuarie? Ai ceva informatii "confidentiale"? Vine apocalipsa pe forum? :hug1 3 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Eu dau zilnic cele 80 de (+) pe care le am cadou de sarbatori, ca personal nu am cum oferi nici un cadou pentru membri simpatizati! Chiar daca mi-as dori sa ofer cadouri!Minus nu am dat nici unul de vreo 2 ani si cele cateva care le-am dat au fost pentru comentarii impertinente!Daca cineva se simte ofensat ca ii dau plus sa imi zica si promit ca nu-i dau (-) in schimb!Felicitări domnule! In ce ma privește, am dat doar 0 "-". Deci, se poate (unii dintre noi). :) 5 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ce vrei sa spui cu "dupa" 11 ianuarie? Ai ceva informatii "confidentiale"? Vine apocalipsa pe forum? :hug1teoretic, atunci expira conturile cadou :kiss3 4 18 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Îți mulțumesc pentru ”atenția” acordată și astăzi.Ți le-am dat înapoi. Știu că te doare.După ce ai fost ”violată” cu vreo 30.000 de puncte de reputație, în doar câteva zile. 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Îți mulțumesc pentru ”atenția” acordată și astăzi.Ți le-am dat înapoi. Știu că te doare.După ce ai fost ”violată” cu vreo 30.000 de puncte de reputație, în doar câteva zile.iara plangi mă milogule, io nu sufar dupa ele (altfel nu imi bagam pula in aia care o inceput banatu/minusatu PANA SA MA MINUSEZE si pe mine.ce zici , te tine dupa 11 ianuarie sa minusezi ? ca pe mine ma tine!vrei sa iti pun aci postarile in care plangeai si cereai cont SP? cersetoru pulii. 7 18 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Dacă aveam nevoie de puncte rezolvam cu un cont SP, scumpa mea.Sau cu două.Ori cu nouă.Așa că, te rog, să nu mai pomenești de acest subiect.Și nu căuta dușmani acolo unde nu sunt.Mai ales în cazul persoanelor care nu te-au jignit. 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Felicitări domnule! In ce ma privește, am dat doar 0 "-". Deci, se poate (unii dintre noi). :) Se poate, se poate, suntem deja 2 :laugh2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Dacă aveam nevoie de puncte rezolvam cu un cont SP, scumpa mea.Sau cu două.Ori cu nouă.Așa că, te rog, să nu mai pomenești de acest subiect.Și nu căuta dușmani acolo unde nu sunt.Mai ales în cazul persoanelor care nu te-au jignit.de ce sa nu pomenesc, te doare ha? :laugh2stii tu de cand am boala pe TINE, asa ca taci dracului din gura. 7 18 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Eu dau zilnic cele 80 de (+) pe care le am cadou de sarbatori, ca personal nu am cum oferi nici un cadou pentru membri simpatizati! Chiar daca mi-as dori sa ofer cadouri!Minus nu am dat nici unul de vreo 2 ani si cele cateva care le-am dat au fost pentru comentarii impertinente!Daca cineva se simte ofensat ca ii dau plus sa imi zica si promit ca nu-i dau (-) in schimb! Eu te-am iertat de mult pentru plusurile primite, chiar ma simt nasol ca nu pot sa ti le returnez pe masura :P Mai baga si tu femei frumoase la grupa mare :) Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Just !Cristescu! Terminati-va cu prostia asta!Nu va prinde pt ca nici unul dintre voi nu face parte din categoria "minusatorilor"!Ia schimbați voi niste pm-uri , injurati-va 1/2 de ora si dupa pupati-va ! Hai mah,ce draq! Ceilalti care se ocupă cu asta ce sa mai faca? Le luati pâinea de la gură! Potoliti-va ! Am zis...;) 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ai tu boală dar sper că îți va trece pentru că ești fată bună.Nu cred că dorești să intri în noul an certată fiind cu cineva.Care te respectă în măsură în care și tu îl respecți.Sau, cel puțin, îl ignori. 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Just !Cristescu! Terminati-va cu prostia asta!Nu va prinde pt ca nici unul dintre voi nu face parte din categoria "minusatorilor"!Ia schimbați voi niste pm-uri , injurati-va 1/2 de ora si dupa pupati-va ! Hai mah,ce draq! Ceilalti care se ocupă cu asta ce sa mai faca? Le luati pâinea de la gură! Potoliti-va ! Am zis... ;) :laugh2 te superi daca iti spun STF? :kiss3 9 18 Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Si ce daca mă supăr.. .tot stau SMF. :))) 5 Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Si daca mă mai supăr mai stau o data :))))))))) 4 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Si daca mă mai supăr mai stau o data :)))))))))apoi daca nu stai , io tot te .... :laugh2 :feet :kiss3Si ce daca mă supăr.. .tot stau SMF. :))) 8 19 Link spre comentariu
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Partajează Postat Decembrie 20, 2017 apoi daca nu stai , io tot te .... :laugh2 :feet :kiss3Ce-mi mai place cand orice,dar orice, se termina cu un futai....fie el si virtual! 5 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 20, 2017 apoi daca nu stai , io tot te .... :laugh2 :feet :kiss3 Ai tu boală dar sper că îți va trece pentru că ești fată bună.Nu cred că dorești să intri în noul an certată fiind cu cineva.Care te respectă în măsură în care și tu îl respecți.Sau, cel puțin, îl ignori.Acum pe bune! Rezolvati conflictul ca voi imi sunteti amandoi simpatici! Pasim cum se cuvine in noul an iar cele rele sa se spele! 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 21, 2017 L-ai speriat pe Miky , vad ca s-a dat la fund !Ce i-ai facut ?Ai folosit farmece feminine si o voce sexy sau ai pus biciul pe el ? A rămas piersicuța zemoasa aka Cristiano sa bage bățul în gard. :X Vezi ca ai clienti pe aici pe care i-ai lasat pe afara : Miky77 , si unele clone verzi SP.Eu nu servesc aiurelile tale , habar nu ai cum stau lucrurile. https://orig00.deviantart.net/a2aa/f/2014/238/7/8/ova_p__c__lici_by_comisarcojocaru-d7wu7pv.png 2 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Vezi Miky ca ai ramas fara replica scrisa in fata adevarului meu ?Pui poze ca cei mici.Du-te si cumpara-ti brad , podoabe , cadouri , bautura , papa , relaxeaza-te si distreaza-te ! 4 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 https://orig00.deviantart.net/a2aa/f/2014/238/7/8/ova_p__c__lici_by_comisarcojocaru-d7wu7pv.pngAici pui astfel de intervenții...http://nimfomane.com/forum/topic/103715-pă-ales-☆/ 6 4 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Arlechinooo...atat poti?ðŸ˜ðŸ˜ 9 23 Link spre comentariu
portthos Reputație: -4 Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Dacă minte nu au ce le poți cere enoriașilor. 1 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Pisoiul salbatic. Cu ce te-am supărat motănelule?Ai curaj să răspunzi? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum