Sari la conținut

Larissa . Noua in oras .

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Buna , numele meu este Larissa ,sunt o blonda de 25 de ani , 1.58  ,  sani mari 57 kg comunicativa , cu bun simț și experiența . Pozele imi apartin in totalitate , nu sunt sunt ca alte false de pe net. 

Serviciile mele sunt :

oral protejat ( neprotejat extra 50 lei în funcție de igiena) 

Igiena corespunde dacă sunteți măcar tunși în zona pubiana.

Normal protejat ( nici nu se pune discuția de neprotejat , nu fac)

69

Diferit poziții 

Oral adânc și umed ( la cerere , nu tuturor le place )

Masaj de relaxare sau masaj erotic  ( doar la o ora )

Foot fetish 

finalizare corporala (pe sâni , fund ) nu fac finalizare orala sau faciala

Nu fac anal

Accept sărutări corporale , mângâieri . ( nu accept sărutări pe gura )

Locație de lux , curată  și discreta , prosoape curate.

Tariful meu este de 150 finalizarea 30 de minute (+50 lei în caz ca se dorește oral neprotejat în funcție de igiena )

300 lei ora  2 finalizari  (oralul este neprotejat în funcție de igiena)

Locația este situata în zona Podul gării.  Pentru mai multe detalii despre locație nu ezitați sa mă contactați.   

P.S  Nu răspund la număr privat sau SMS. Programările se fac telefonic nu prin mesaj. 0799462905

post-250256-0-99380500-1511791670_thumb.jpeg

post-250256-0-94639300-1511791685_thumb.jpeg

post-250256-0-54472500-1511791706_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

Ori la gara,ori in cap linie 43?

Ti-ai facut cont si te-ai autotestat?

Deja ai inceput cu stangul,iar tariful..cam scump,nu stiu daca merita..ai mai lucrat?mai ai colega/e?

• Minus 3
Postat

Deja ai inceput cu stangul,iar tariful..cam scump,nu stiu daca merita..ai mai lucrat?mai ai colega/e?

Am dat copy paste la descrierea din orașul unde am fost .Imi cer scuze , nu am fost atenta de aceea am adăugat noua locație din zona ciresica cap de linie 43. Am mai lucrat , am o colega doar pentru 2 zile , dupa aceea ma voi muta singura. Voi anunta aici detaliile . Iar acesta este tariful meu ,nu se negociază .

• Like 1
Postat

Nu m-am autotestat, am gresit rubrica , am vrut să postez la intrebari si răspunsuri. Nu cred ca am dat nimănui în cap daca s-a postat aici tipicul. În orice ca ,imi cer scuze daca a deranjat pe careva .

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

Cred ca e doar un anunt copiat din alt oras!in ceea ce o priveste....cred ca si pozele sunt putin imprumutate

Postat

Cred ca e doar un anunt copiat din alt oras!in ceea ce o priveste....cred ca si pozele sunt putin imprumutate

Nu dragul meu ,pozele sunt reale 100% . Pot confirma cu tatuajele .De aceea sunt lăsate la vedere

• Oras:Unde vreau
Postat

1.58, 57 kg. Din poze arati cam plinuta, nu e deranjant dar, nu accepti FK si plus 50 lei ON, mi se pare cam mult. Nu stau sa iti dau sfaturi despre ce si cum sa faci dar iti spun ca sunt fete care arata foarte bine si fac treaba foarte buna pe bani mai putin in CT. 

Sunt amator de tzatze mari si pot spune ca imi place ceea ce vad dar, tine cont ca e decembrie (aproape), nu mai e iunie-august.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Banat de Orange46
Postat

Podu garii?? ma gandeam ca au facut ceva anume asti la gara CFR...cand stai si astepti trenul ..si sa iti omori timpul si plictiseala  mai dai o pedala.....Stimata domnisoara  ....hai mai incearca odata...hai cu reclama...straduieste-te.. convingene...

• Minus 2
Postat

Podu garii?? ma gandeam ca au facut ceva anume asti la gara CFR...cand stai si astepti trenul ..si sa iti omori timpul si plictiseala  mai dai o pedala.....Stimata domnisoara  ....hai mai incearca odata...hai cu reclama...straduieste-te.. convingene...

Daca ai fi citit , ai fi văzut că am gresit locația,în fine , daca atata va duce capul , o seara buna

Postat

si mai umbla la preturi.... nu este MAMAIA.....cam slabut fondurile de futut---sfat prietenesc...Orcum bine ai venit si spor la treaba

• Minus 2
Postat

Daca ai fi cit/it , ai fi văzut că am gresit locația,în fine , daca atata va duce capul , o seara buna

deja ai cedat? asa repede? stai sa vezi cand incepem sa venim la tine  :kiss3  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

si mai umbla la preturi.... nu este MAMAIA.....cam slabut fondurile de futut---sfat prietenesc...Orcum bine ai venit si spor la treaba

Imi pare rau , dar acesta este tariful meu , nu negociez , nu suntem la piata sau la obor sa ne tocmim. Cui ii convine bine ,cui nu iarăși bine. Nu stau sa ma cert cu nimeni . Multumesc pentru sfat oricum

Postat

Atunci sa te tii bine...de ce apuci 🤣🤣🤣.

Oricum bine ai venit in Constanta,promit ca nu te ratez ...si le voi relata su celorlalti futaci experienta mea!In felul asta te vei putea mandri si cu o prima recenzie

• Minus 3
Postat

Daca ai fi citit , ai fi văzut că am gresit locația,în fine , daca atata va duce capul , o seara buna

si pe tine tot attar tea dus capul sa scri Podul Gari...nu mi-am permis sa iti jignesc intelectul dar tu iti permiti luxul asta..si apropo nu sufar de personalitate dubla( ai scris  va duce capul)......din buleala in buleala ....Hai mai incearca odata....

• Minus 2
Postat

si pe tine tot attar tea dus capul sa scri Podul Gari...nu mi-am permis sa iti jignesc intelectul dar tu iti permiti luxul asta..si apropo nu sufar de personalitate dubla( ai scris  va duce capul)......din buleala in buleala ....Hai mai incearca odata....

Aceea era zona din orașul unde am fost . Zona podul garii , cum am spus mai sus , daca ai fi citit ,ai fi văzut, imi cer scuze daca am jignit pe cineva.

Postat

Hai mai baieti sa nu fim rai...am tabarat toti pe ea....si ea e doar una!Pkate doar incearca sa se apere si ea,sa vedem ce stie si ce poate in pat....aia conteaza cel mai mult

• Minus 3

Postat

si pe tine tot attar tea dus capul sa scri Podul Gari...nu mi-am permis sa iti jignesc intelectul dar tu iti permiti luxul asta..si apropo nu sufar de personalitate dubla( ai scris va duce capul)......din buleala in buleala ....Hai mai incearca odata....

Am mai zis,fite si figuri pe banii nostri.si pe ea atat o duce capul sa se treaca la testate,si in plus are si un pret piperat.la banii astia te duci la fete de top si nici nu fac figuri!
  • Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...