larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 27, 2017 Buna , numele meu este Larissa ,sunt o blonda de 25 de ani , 1.58 , sani mari 57 kg comunicativa , cu bun simț și experiența . Pozele imi apartin in totalitate , nu sunt sunt ca alte false de pe net. Serviciile mele sunt : oral protejat ( neprotejat extra 50 lei în funcție de igiena) Igiena corespunde dacă sunteți măcar tunși în zona pubiana. Normal protejat ( nici nu se pune discuția de neprotejat , nu fac) 69 Diferit poziții Oral adânc și umed ( la cerere , nu tuturor le place ) Masaj de relaxare sau masaj erotic ( doar la o ora ) Foot fetish finalizare corporala (pe sâni , fund ) nu fac finalizare orala sau faciala Nu fac anal Accept sărutări corporale , mângâieri . ( nu accept sărutări pe gura ) Locație de lux , curată și discreta , prosoape curate. Tariful meu este de 150 finalizarea 30 de minute (+50 lei în caz ca se dorește oral neprotejat în funcție de igiena ) 300 lei ora 2 finalizari (oralul este neprotejat în funcție de igiena) Locația este situata în zona Podul gării. Pentru mai multe detalii despre locație nu ezitați sa mă contactați. P.S Nu răspund la număr privat sau SMS. Programările se fac telefonic nu prin mesaj. 0799462905 3
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Locatie zona ciresica , cap de linie 43.
happypappy144 Reputație: -411 Postat Noiembrie 27, 2017 Postat Noiembrie 27, 2017 Ori la gara,ori in cap linie 43?Ti-ai facut cont si te-ai autotestat?Deja ai inceput cu stangul,iar tariful..cam scump,nu stiu daca merita..ai mai lucrat?mai ai colega/e? 3
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Ori la gara,ori in cap linie 43?Ti-ai facut cont si te-ai autotestat?Deja ai inceput cu stangul,iar tariful..cam scump,nu stiu daca merita..ai mai lucrat?mai ai colega/e? Am dat copy paste la descrierea din orașul unde am fost .Imi cer scuze , nu am fost atenta de aceea am adăugat noua locație din zona ciresica cap de linie 43. Am mai lucrat , am o colega doar pentru 2 zile , dupa aceea ma voi muta singura. Voi anunta aici detaliile . Iar acesta este tariful meu ,nu se negociază . 1
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Ori la gara,ori in cap linie 43?Ti-ai facut cont si te-ai autotestat?Deja ai inceput cu stangul,iar tariful..cam scump,nu stiu daca merita..ai mai lucrat?mai ai colega/e?Nu m-am autotestat, am gresit rubrica , am vrut să postez la intrebari si răspunsuri. Nu cred ca am dat nimănui în cap daca s-a postat aici tipicul. În orice ca ,imi cer scuze daca a deranjat pe careva . 2
baubau2014 Reputație: -426 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 27, 2017 Cred ca e doar un anunt copiat din alt oras!in ceea ce o priveste....cred ca si pozele sunt putin imprumutate
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Cred ca e doar un anunt copiat din alt oras!in ceea ce o priveste....cred ca si pozele sunt putin imprumutate Nu dragul meu ,pozele sunt reale 100% . Pot confirma cu tatuajele .De aceea sunt lăsate la vedere
baubau2014 Reputație: -426 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 27, 2017 Gasim vreun topic cu tine in alt oras?
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Gasim vreun topic cu tine in alt oras? Nu am avut topic deschis , decât câteva comentarii în Sibiu 1
baubau2014 Reputație: -426 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 27, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/102981-larissa/?do=findComment&comment=3209383Despre asta vb nu?
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/102981-larissa/?do=findComment&comment=3209383Despre asta vb nu? Nu de acela ,mai este unul tot în Sibiu , de asta vara , dar nu reusesc sa il gasesc.
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/102981-larissa/?do=findComment&comment=3209383Despre asta vb nu? Plus,un comentariu in Deva de cand am fost acum o săptămână, dar nu este foarte concret
happypappy144 Reputație: -411 Postat Noiembrie 27, 2017 Postat Noiembrie 27, 2017 Plus,un comentariu in Deva de cand am fost acum o săptămână, dar nu este foarte concretCe sa intelegem prin "ceva foarte concret?", ne traduci,te rog? 3
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 27, 2017 1.58, 57 kg. Din poze arati cam plinuta, nu e deranjant dar, nu accepti FK si plus 50 lei ON, mi se pare cam mult. Nu stau sa iti dau sfaturi despre ce si cum sa faci dar iti spun ca sunt fete care arata foarte bine si fac treaba foarte buna pe bani mai putin in CT. Sunt amator de tzatze mari si pot spune ca imi place ceea ce vad dar, tine cont ca e decembrie (aproape), nu mai e iunie-august. 2 2
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Ce sa intelegem prin "ceva foarte concret?", ne traduci,te rog?
cutarescul Reputație: -200 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Noiembrie 27, 2017 Podu garii?? ma gandeam ca au facut ceva anume asti la gara CFR...cand stai si astepti trenul ..si sa iti omori timpul si plictiseala mai dai o pedala.....Stimata domnisoara ....hai mai incearca odata...hai cu reclama...straduieste-te.. convingene... 2
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 Podu garii?? ma gandeam ca au facut ceva anume asti la gara CFR...cand stai si astepti trenul ..si sa iti omori timpul si plictiseala mai dai o pedala.....Stimata domnisoara ....hai mai incearca odata...hai cu reclama...straduieste-te.. convingene... Daca ai fi citit , ai fi văzut că am gresit locația,în fine , daca atata va duce capul , o seara buna
cutarescul Reputație: -200 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Noiembrie 27, 2017 si mai umbla la preturi.... nu este MAMAIA.....cam slabut fondurile de futut---sfat prietenesc...Orcum bine ai venit si spor la treaba 2
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 27, 2017 Daca ai fi cit/it , ai fi văzut că am gresit locația,în fine , daca atata va duce capul , o seara bunadeja ai cedat? asa repede? stai sa vezi cand incepem sa venim la tine :kiss3 :laugh2 :laugh2 2 2
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 si mai umbla la preturi.... nu este MAMAIA.....cam slabut fondurile de futut---sfat prietenesc...Orcum bine ai venit si spor la treaba Imi pare rau , dar acesta este tariful meu , nu negociez , nu suntem la piata sau la obor sa ne tocmim. Cui ii convine bine ,cui nu iarăși bine. Nu stau sa ma cert cu nimeni . Multumesc pentru sfat oricum
baubau2014 Reputație: -426 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 27, 2017 Atunci sa te tii bine...de ce apuci 🤣🤣🤣.Oricum bine ai venit in Constanta,promit ca nu te ratez ...si le voi relata su celorlalti futaci experienta mea!In felul asta te vei putea mandri si cu o prima recenzie 3
cutarescul Reputație: -200 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Noiembrie 27, 2017 Daca ai fi citit , ai fi văzut că am gresit locația,în fine , daca atata va duce capul , o seara bunasi pe tine tot attar tea dus capul sa scri Podul Gari...nu mi-am permis sa iti jignesc intelectul dar tu iti permiti luxul asta..si apropo nu sufar de personalitate dubla( ai scris va duce capul)......din buleala in buleala ....Hai mai incearca odata.... 2
larissalary Reputație: 3776 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:... Oras:... Autor Postat Noiembrie 27, 2017 si pe tine tot attar tea dus capul sa scri Podul Gari...nu mi-am permis sa iti jignesc intelectul dar tu iti permiti luxul asta..si apropo nu sufar de personalitate dubla( ai scris va duce capul)......din buleala in buleala ....Hai mai incearca odata.... Aceea era zona din orașul unde am fost . Zona podul garii , cum am spus mai sus , daca ai fi citit ,ai fi văzut, imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
baubau2014 Reputație: -426 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 27, 2017 Hai mai baieti sa nu fim rai...am tabarat toti pe ea....si ea e doar una!Pkate doar incearca sa se apere si ea,sa vedem ce stie si ce poate in pat....aia conteaza cel mai mult 3
happypappy144 Reputație: -411 Postat Noiembrie 27, 2017 Postat Noiembrie 27, 2017 si pe tine tot attar tea dus capul sa scri Podul Gari...nu mi-am permis sa iti jignesc intelectul dar tu iti permiti luxul asta..si apropo nu sufar de personalitate dubla( ai scris va duce capul)......din buleala in buleala ....Hai mai incearca odata....Am mai zis,fite si figuri pe banii nostri.si pe ea atat o duce capul sa se treaca la testate,si in plus are si un pret piperat.la banii astia te duci la fete de top si nici nu fac figuri! 3
Postări Recomandate