Sari la conținut

Tipa Simpatica 34 Ani 0761211999

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în Tipa Simpatica 34 Ani 0728518790
Vizitator bob000
Reputație: 0
Acum 9 ore, sile007ro a spus:

Cred ca Monica se referea la faptul ca mai bine se prostitueaza un weekend decat sa munceasca o luna , unde incepand de la sefi pana la colegi, toti ar vrea sa i-o traga 

Mai corect... La toți ar vrea sa le-o tragă ea, nu ați citit cu atenție... 😆 

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
Acum 21 minute, palosulgros a spus:

O actualizare de preturi /servicii se poate? În ce zonă o sa stai? Până când? 

Va sta pana cand se va retrage din nou din această meserie si va reveni atunci când "pofta" o va lovi din nou😁

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Bună. 

Nu m-am întors! 

Am venit la o tură de fucking și atât.  Diseară scot cartela din telefon și o arunc, iar peste o lună,  două, trei o să vă pună sfântul să sunați la numărul de telefon din titlu și o să enervați, cel mai sigur, pe cineva, ea sau el, care nu se prostituează  😂😂😂

În ciuda a ceea ce zice boris 32, care, are un caracter de pizdă, nu m-am întors și deși bărbații fut mai responsabil atunci când plătesc, voi incerca totuși să găsesc o modalitate de a găsi un civil ( sau doi, trei )care să  fută bine,  fără a îi încerca totuși pe toți.  

În concluzie, nu voi fi weekendul viitor în Brașov și nici în alt weekend pentru că nu m-am întors! 😘

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 55 minute, newage a spus:

Bună. 

Nu m-am întors! 

Am venit la o tură de fucking și atât.  Diseară scot cartela din telefon și o arunc, iar peste o lună,  două, trei o să vă pună sfântul să sunați la numărul de telefon din titlu și o să enervați, cel mai sigur, pe cineva, ea sau el, care nu se prostituează  😂😂😂

În ciuda a ceea ce zice boris 32, care, are un caracter de pizdă, nu m-am întors și deși bărbații fut mai responsabil atunci când plătesc, voi incerca totuși să găsesc o modalitate de a găsi un civil ( sau doi, trei )care să  fută bine,  fără a îi încerca totuși pe toți.  

În concluzie, nu voi fi weekendul viitor în Brașov și nici în alt weekend pentru că nu m-am întors! 😘

Cred ca nici pe mine si nici pe nimeni nu intereseaza daca te-ai intors tu sau nu. Ideea era în felul următor, haideți să fim realiști și sa nu facem pe prostii. Nu ai reînceput această meserie pentru faptul că nu aveai cu cine sau pe cine sa futi . Te-ai intors pentru ca BANI. Nu ma interesează nici asta, foarte bine faci dar de ce sa o spunem asa cum nu este. Si una peste alta ma jignesti desi eu nici nu te-am jignit si nici nu te-am ofensat. Am vrut doar să scot în evidență realitatea care poate e doar realitatea mea nu si a ta. Te-ai atacat dar te-ai atacat exact degeaba. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 10 minute, boris32 a spus:

Cred ca nici pe mine si nici pe nimeni nu intereseaza daca te-ai intors tu sau nu. Ideea era în felul următor, haideți să fim realiști și sa nu facem pe prostii. Nu ai reînceput această meserie pentru faptul că nu aveai cu cine sau pe cine sa futi . Te-ai intors pentru ca BANI. Nu ma interesează nici asta, foarte bine faci dar de ce sa o spunem asa cum nu este. Si una peste alta ma jignesti desi eu nici nu te-am jignit si nici nu te-am ofensat. Am vrut doar să scot în evidență realitatea care poate e doar realitatea mea nu si a ta. Te-ai atacat dar te-ai atacat exact degeaba. 

Exact ca o pizdă 😂😂😂😂 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, newage a spus:

Rămâi tu cu respectul că eu rămân cu orgasmele. 😂😂😂

Încet încet va dati arama pe fața de femei ce sunteti.Cred ca e deajuns,am vorbit destul.

Spor.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 58 minute, boris32 a spus:

Încet încet va dati arama pe fața de femei ce sunteti.Cred ca e deajuns,am vorbit destul.

Spor.

Hopa ... de aici se trage aversiunea ta față de femei! Ti-e ciudă că nu ai păsărică! 😂😂😂😂😂 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 28 minute, newage a spus:

Hopa ... de aici se trage aversiunea ta față de femei! Ti-e ciudă că nu ai păsărică! 😂😂😂😂😂 

Daca aveam aversiune fata de femei nu aveam cont aici. Dar "femei" ca tine sau ca Lissa Melissa ma lasa rece. Ai fi putut sa răspunzi si fara sa jignesti atat timp cat nu ai fost jignită dar de unde atat. M-am lămurit cu tine. Ma retrag si te las pe tine sa iti faci talentul. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:medias
1 hour ago, boris32 said:

Daca aveam aversiune fata de femei nu aveam cont aici. Dar "femei" ca tine sau ca Lissa Melissa ma lasa rece. Ai fi putut sa răspunzi si fara sa jignesti atat timp cat nu ai fost jignită dar de unde atat. M-am lămurit cu tine. Ma retrag si te las pe tine sa iti faci talentul. 

Borisache ce iti mai place cearta si offtopicul. Vad ca de chestiile astea 2 le faci cu cel mai mare drag, pacat ca nu esti asa activ si in privinta vizitelor la fete si recenzii.

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 8 minute, angelmro a spus:

Borisache ce iti mai place cearta si offtopicul. Vad ca de chestiile astea 2 le faci cu cel mai mare drag, pacat ca nu esti asa activ si in privinta vizitelor la fete si recenzii.

Sunt mai activ decat crezi. Faptul ca nu las recenzii nu inseamna ca nu am vizite la toate femeile care calcă prin orașul nostru. Nu imi place nici offtopicul si nici cearta. În schimb apreciez foarte mult sinceritatea si urăsc vrajeala ieftina😉

Bănuiesc că ai prinso✌.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
40 minutes ago, boris32 said:

Sunt mai activ decat crezi. Faptul ca nu las recenzii nu inseamna ca nu am vizite la toate femeile care calcă prin orașul nostru. Nu imi place nici offtopicul si nici cearta. În schimb apreciez foarte mult sinceritatea si urăsc vrajeala ieftina😉

Bănuiesc că ai prinso✌.

Nu ma intereseaza sa prind nimic. Zici ca nu iti place offtopicul si cearta, demonstreaza si nu te mai face offtopic pe topice.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, angelmro a spus:

Nu ma intereseaza sa prind nimic. Zici ca nu iti place offtopicul si cearta, demonstreaza si nu te mai face offtopic pe topice.

Angel,o sa comentez de fiecare dată atunci când nu imi convine ceva.😉✌. 

La fel voi comenta acolo unde consider ca merita si imi place sa aduc aprecieri. Te salut

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Doar citind printre randuri ii cam dau dreptate lui boris.. 

In primul rand fata putea sa fie sincera, putea spune elegant ca amesteca utilul cu placutul.. pt ca sex de calitate se gaseste si fara sa te prostituezi( respect maxim pt fetele care practica, a nu fi inteles gresit ).

In rest, cand vine si ce ofera, treaba ei, sunt clienti pt toate ofertele, mai multi sau mai putini, succes la munca( dap, este o munca, din moment ce esti platita pt ).

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

"Adrian Păunescu
Ce frumoasă eşti

Ce frumoasă eşti în prag de iarnă,
Ninge disperat asupra ta,
Cerul peste tine se răstoarnă,
Ţurţurii în plete vor suna.

Hai să fim doi oameni de zăpadă
Ridicaţi de braţe de copii,
Care-n frig şi ger mai ştiu să creadă
Că se pot iubi, se pot iubi.

Ce frumoasă eşti în prag de vară,
Când miroşi a mere ce se coc,
Cerul în fiinţa ta coboară
Trupul meu din trupul tău ia foc.

Focurile noastre se cunună,
Focurile noastre se-nţeleg,
Suntem baza lumii împreună
Suntem vara focului întreg.

Ce frumoasă eşti în prag de toamnă,
Ca o zi egală între nopţi,

Când iubirea noastră te condamnă
Să ai soarta strugurilor copţi.

Să înveţi, iubito, să te bucuri
Că ţi-am dat din jertfă un destin,
Şi că via asurzând de struguri,
Va trăi definitiv în vin.

Ce frumoasă eşti în primăvară,
Cea mai minunată-ntre femei,
Iezii pasc năframa ta uşoară,
Tu, cu muguri, bluza ţi-o închei.

Sigilat de taine nepătrunse
Cerul bate drumul tău îngust,
Trupul tău de muguri şi de frunze
De la cine să învăţ să-l gust"

faina, nu? 😀

• Like 2
Link spre comentariu

La 04.07.2021 la 21:39, boris32 a spus:

Angel,o sa comentez de fiecare dată atunci când nu imi convine ceva.😉✌. 

La fel voi comenta acolo unde consider ca merita si imi place sa aduc aprecieri. Te salut

La fel ca babele sau nevestele nefutute... Doar dai din clanță! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Taca-taca-taca-taca

Câtă frustrare ai nevoie să acumulezi pentru asta?!? 

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...