raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Despre ce site concurent e vorba ? Ca sunt atatea. :snapIntreaba-l pe Pipilica. El le stie pe toate. 6 24 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 despre site-u lui VILMUSKA Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sesizezi gresit.Pipilica, te bazezi prea mult pe zvonuri, barfe, sau "ponturi" din surse indoielnice.Ceea ce am vrut sa spun este ca @mithril poate fi oricine, iar "dezvaluirea" senzationala (poate) nu-i decat alt praf in ochi. Asa e. da-l incolo pe pipilica e prost degeaba.Si ce daca Miky a primit 50.000 de puncte de reputatie de la aia. 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Site-ul unde e cea mai mare plictiseala de pe planeta Unde utilizatorii sunt atat de plictisiti ca nu mai scriu ca nu au de ce. Site ul unde toti vorbesc frumos ,este un fel de RAI al plictiselii maxime Site-ul unde moartea moare de plictiseala impreuna cu adminii si utilizatorii Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Imi esti dator cu laba aia.Facem asa.Tu te pui ca de obicei in genunchi in fata mea.Inchizi ochii.Si eu te fut in cur cu piciorul de la masa in timp ce iti cant Jingle bells ca tot este spiritul craciunului...... 3 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Site-ul unde e cea mai mare plictiseala de pe planeta Unde utilizatorii sunt atat de plictisiti ca nu mai scriu ca nu au de ce. Site ul unde toti vorbesc frumos ,este un fel de RAI al plictiselii maxime Site-ul unde moartea moare de plictiseala impreuna cu adminii si utilizatorii De unde stii tu ? Demonstreaza ! 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Facem asa.Tu te pui ca de obicei in genunchi in fata mea.Inchizi ochii.Si eu te fut in cur cu piciorul de la masa in timp ce iti cant Jingle bells ca tot este spiritul craciunului......Eu zic sa facem asa prapaditule 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Eu zic sa facem asa prapaditule Tu esti atat de handicapat ca si injuraturile ti le copiezi.Facem cum am zis io.https://www.youtube.com/watch?v=VfLf7A_-1Vw Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Tu esti atat de handicapat ca si injuraturile ti le copiezi.Facem cum am zis io. Nu. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Si nu pareai sa fii genul sinucigas...am zis că-s aproape :) 1 3 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Deja dai rateori ...crezi ca e atat de usor sa-ti faci norma intreaga pe aici , ba chiar sa stai si peste program ?Ai mancat si tu sau ai baut ceva in ultimile doua zile ? AVPOP : "Bai ce glume fac si "enoriasii" astia ! Iar mi-au pus cacat pe patrafir si m-am sters cu el pe la gurita ! " Stai linistit ca cele 50.000 de puncte nu e dovada ca ai colaborat. Sau e ? 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sesizezi gresit.Pipilica, te bazezi prea mult pe zvonuri, barfe, sau "ponturi" din surse indoielnice.Ceea ce am vrut sa spun este ca @mithril poate fi oricine, iar "dezvaluirea" senzationala (poate) nu-i decat alt praf in ochi.Asta s-o crezi tu.Hai sa-ti dau un exemplu in care ai nevoie doar de putina logica.Miky77 primeste 55 mii de plusuri de la Mitril cu cele 5-6 SP-uri.Atentie 55 mii de pc sunt aproape toate pulusrile pe care le poate da 2 conturi SP in toata luna.Cine PLM face cadou 150 lei dezinteresat unui necunoscut si se oboseste cateva ore sa imparta punctele alea????Miky se lauda singur ca Mitril e prietenl lui,apoi cand incepe scandalul se jura pe ma-sa ca nu-l cunoaste.Atunci Mitril se supara si-l da in gat pe Miky si vorbeste de colaborarea lor.Ce pula mea e barfa aici? Nu e clar pentru toata lumea ca au colaborat?Aici nu e vorba de 2-3 care se razbuna pe dusmanii lor si pe cei pe care nu-i inghit.Au cheltuit aproximativ 2000 euro si au banat cam 200 de membri,aproape toti sunt membrii importanti,vechi si cu recenzii si sunt din aproape toate orasele.Deci nu e voarba de barfe ci de informatii clare si putina logica.Dar nu toata lumea e inzestrata cu inteligenta,ca sa poata gandi logic. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Deja dai rateori ...crezi ca e atat de usor sa-ti faci norma intreaga pe aici , ba chiar sa stai si peste program ?Ai mancat si tu sau ai baut ceva in ultimile doua zile ? Ce inseamna rateori? 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sunt de acord cu tine. Cu ultima fraza. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Stai linistit ca cele 50.000 de puncte nu e dovada ca ai colaborat. Sau e ? Care 50.000 ...ca se vorbeste de pe o zi pe alta de sute de mii ...saptamana viitoare se va discuta de milioane ....ai de plm :slap2 Eu nu colaborez cu nimeni , joc independent si pe carca mea :) 1 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Care 50.000 ...ca se vorbeste de pe o zi pe alta de sute de mii ...saptamana viitoare se va discuta de milioane ....ai de plm :slap2 Eu nu colaborez cu nimeni , joc independent si pe carca mea :)Ai avut -10000,apoi mitril te-a dus la +45000 Fa calculul taran basit si afumat.Vezi si raportul facut pe toate postarile tale unde se vede clar cate puncte ai primit,taran basit si afumat 26 7 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Care 50.000 ...ca se vorbeste de pe o zi pe alta de sute de mii ...saptamana viitoare se va discuta de milioane ....ai de plm :slap2 Eu nu colaborez cu nimeni , joc independent si pe carca mea :) Miky ce cont ai dincolo pe info ? Cumva Legolasfostulfotbalist16 ? 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sunt de acord cu tine. Cu ultima fraza. Coane Raffa totusi cum sta treaba ?Vad ca nu accepti nici o varianta postata in ultima vreme ? (nu doar pe acest topic)Esti bara bara cu site-ul vecin ? Nu ne lamuresti si pe noi cum sta treaba, pentru ca vad ca stii cele mai multe informatii. 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Raspunde la ce te-am intrebat , betivule diversionist , sau pune link cu postarea mea Te eschivezi/amesteci ca un Pisat , pe coloana de scugere de la baie , cand tragi apa :) 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Ai avut -10000,apoi mitril te-a dus la +45000 Fa calculul taran basit si afumat.Vezi si raportul facut pe toate postarile tale unde se vede clar cate puncte ai primit,taran basit si afumat De ce a primit atatea puncte ? :laugh2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Miky ce cont ai dincolo pe info ? Cumva Legolasfostulfotbalist16 ? In niciun caz (fiindca nu sunt fan inrait de fotbal) .....si nu am sa-l spun PS: Pune-mi mie acea intrebare , nu jonglerului :) 1 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 In niciun caz (fiindca nu sunt fan inrait de fotbal) .....si nu am sa-l spun E ok, nu trebuie sa il zici.Pe ce oras ai recenzii ? poti spune macar zona ? 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Lasa asa...curiosule :) :( 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 De ce a primit atatea puncte ? :laugh2S-a vandut ca prostituata lui Mitril.Asta a fost pretul. 26 7 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Decembrie 3, 2017 S-a vandut ca prostituata lui Mitril.Asta a fost pretul. Vicii, vicii. Va las sa va bateti 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate