sp1nu1 Reputație: -4 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Am primit 600 si ceva de minusuri in 2 minute.Asta e imposibil de facut daca nu e un robot bagat de pisicut.Hai bafta si sa iti luam familia in pula de ordinar ce esti.Cu banii de pe forumul asta sa ii faci lu ma-ta pomana si de restul sa ii cumperi lu` nevastata vibrator.Adica mai pe scurt sa te bucuri de pula cand o sa mai intru eu pe forumul tau. 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 28, 2017 Pai da...Useri vechi scriau recenzii si cam atat.Nu era destul trafic pe aici.De cand cu conturiile SP si cu razboiul punctelor,e mai mult trafic si face si el niste banuti cinstiti,sa nu fie nevoit sa se angajeze la clubul din torino al Ginei Felea.Pe vremuri,scriai o recenzie si primeai 2-3 puncte de reputatie...Acum,scrii o prostie la DG,sau publici o fotografie si primesti 10-15 puncte. 8 1
sp1nu1 Reputație: -4 Postat Noiembrie 28, 2017 Autor Postat Noiembrie 28, 2017 Eram membru din 2013 sa nu mai zic ca am si platit de vreo 5-6 ori sa ma faca "verde".Ordinar ce sa zic,pe constanta nu mai exista nici un membru vechi.Absolut nici unul..
white noise Reputație: 10 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:* Oras:* Postat Noiembrie 28, 2017 Constantenii sunt cei mai frustrați oameni. Cei mai prosti șoferi. Si fut animale mai ceva decât timișorenii copii.Muie lor, constantenilor.Si timișorenilor.
piticu_ Reputație: 275 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 28, 2017 Și eu mi-am luat o bombă de minusuri ieri, nu știu de ce...
sexploziv Reputație: 6 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Dupa cum vede-ti totul se petrece sub umbrela lui Pisicut .Vin uni cu reputatie 0 si baneaza pe useri vechi care si-au adus aportul pe site-ul asta si Pisicut doarme, s-au se preface ca doarme . Cu voie s-au fara de voie a luat parte la acest (genocid )al userilor vechi !Pisicut !!! Cine te crezi ?? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Dupa cum vede-ti totul se petrece sub umbrela lui Pisicut .Vin uni cu reputatie 0 si baneaza pe useri vechi care si-au adus aportul pe site-ul asta si Pisicut doarme, s-au se preface ca doarme .Cu voie s-au fara de voie a luat parte la acest (genocid )al userilor vechi !Pisicut !!! Cine te crezi ??e proprietarul de drept si fondatorul forumului si face cum considera de cuviinta. urat ca-l judecati. 3 1
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 28, 2017 Și eu mi-am luat o bombă de minusuri ieri, nu știu de ce...Postati conturile care v-au banat. 30 8
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 e proprietarul de drept si fondatorul forumului si face cum considera de cuviinta. urat ca-l judecati. De data asta nu sunt de acord cu tine, calitatea de proprietar nu-l absolva de dreptul de a fi criticat daca critica respectiva e exprimata in termeni civilizati.
sexploziv Reputație: 6 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 e proprietarul de drept si fondatorul forumului si face cum considera de cuviinta. urat ca-l judecati.Adina , stai in banca ta !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 De data asta nu sunt de acord cu tine, calitatea de proprietar nu-l absolva de dreptul de a fi criticat daca critica respectiva e exprimata in termeni civilizati.de acord cu tine...acuma..sa cautam termenii civilizati :P 3 1
sexploziv Reputație: 6 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 de acord cu tine...acuma..sa cautam termenii civilizati :PEu ti-am facut recenzie frumoasa , pisicut nu !!Atentie la neatentie !!
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Noiembrie 28, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 Ai un tupeu fantastic Avop-deltrones- nesimtituleDE CE?Tipi in gura mare ca ,miky da minusuri de pe conturi SP? Dar TU DE CE NU NE EXPLICI TUTUROR CUM "imprumutai conturi de la x,Y SI..Z conturi SP sa banezi lumea in nestire,de pe conturile lui miky,si alti"mici prietenasi" pe care ii rogi sa-ti dea parola de pe conturi SP sa minusezi pe toti,inclusiv pe Miky. Sunt peste 50 conturi SP care minusati impreuna cu..stii tu cine :slap2 O data m-a intrebat Dmx,cine sunt cei care sunt dusmanii mei si care imi vor raul:TU ESTI ALA!!!! Alti dusmani NU AM! :rax2 Tu ai dat voturi la: cel mai bun normal,cea mai ,cea mai etc de pe toate conturile tale,inclusiv avop,deltones,Sf parinte Sf Pipilica,plus alte conturi SP. PENTRU CA NU VROIAI SA CASTIGE Deliapisi cu 150 conturi FACUTE DE 2 LUNI INCOACE SI inca mai apar conturi 0 in fiecare zi asa dupa..ploaie.. :slap2.Verificati cu toti sa vedeti voturile la toate categoriile cu atatea clone fantoma cu 0 postari,.Intra direct sa voteze si apoi ii mai vedeti la ANul la voturi sau la alegeri :laugh2 Ps: inca m-ai am PM.UL de la tine de la SF Pipilica in care ziceai ca: sa nu castige "aia deliapisi" ca are conturi clone. Apoi ...ai prins dusmanie pe mine gratuit ca nu am luat masuri sa o intrec la voturi.Cine a fost la mine stiu eu la ce sunt sau nu sunt buna :laugh2Nu am nevoie de voturi sa fim seriosi.Fiecare stiu acum cum merge treaba deja :rax2 PS:Pisicuts la anul "2018" daca nu DAI FALIMENT..sa o pui doar pe delipisi ca stim cine va fii castigatoarea la toate voturile :laugh2Ai amenintat AVOP aka Deltones unii useri foarte ok , la altii le-ai propus sa ma voteze neaparat.Sunt multi si iti pot confirma desii pe unii i-ai banat ca sa le inchizi gura :slap2 .Altii mi-au dat PM,in care imi ziceau ca am un"admirator secret " care le-ai dat PM sa ma voteze..M-am mirat fiind vorba despre tine ,pentru ca si lor le-am zis:Nu stiu cine e Sf Pipilica nu am avut nicio treaba sau un like ceva la vreo postare de-a lui. :rax2 Unde erai SF Pipilica aka avop..aka Deltones SP(pana azi-noapte cand ti-a expirat) cand intreba DMX de minusuri Cine e prostul aka pestele care DA mii de minsuri???. AVOP in persoana este :pope Uitati-va la punctele lui Avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 SP la numar ca sa-si dea singur puncte.Si tu mai razi de miky? HOTII STRIGA HOTII :laugh2Dovada de la unu din userii care au primit PM de la acest Parinte/ DELTONES / AVOP -Tu.I-ai bagat in cap ,lui Dmx minciuni in PM ca eu ma ascund in spatele tuturor conturilor cu minusat,dar de fapt tu erai idiotul """CARE MINUSA TOTI USERII CU RECENZII""". AI ARUNCAT VINA PE MINE aiureaCum dracu acest Deltones ii dadea puncte cu + la toate postarile doar LUI AVOP?.Uitati-va la punctele lui avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 la numar ca sa-si dea singur puncte!Unde vota avop,vota si deltones APOI isi dadeau intre aceste conturi cu + ...Nu te-a dus capul este? :slap2 Dovada de la 1 din userii care au primit PM de la acest Parinte/ DELTONES / AVOPDiscutie pe PM intre mine Andrea si un user x,nu dau nume: :no2 PM Andreea -Acum 1 sapt mi-ai spus ca:Pipilica aka avop..te-a amenintat ca:daca nu dai voturi ,iti da minusuri de pe conturile luiPm user x:Nu, mi-a spus doar sa-ti dau voturi de pe toate conturile mele dar cum nu-l aveam decat pe cel de pe care scriam atunci si votasem deja i-am spus ca nu pot pentru ca nici alte conturi nu mai am, iar el(Pipilica) s-a supărat rau la faza asta.SI..Au inceput sute de minusuri de pe niste conturi ale lui.. dar nu m-a interesat acest aspect.. PM EU :Zi-mi de pe ce conturi ai primit - din partea lui pipilica? PM user 1:Am primit minusuri doar de la avpop "cateva sute de minusuri"ALTE DOVEZI:Alt user 2 "Discutie PM acum 2 zile": Intre mine Andreea si userul z :Andreea vezi te rog tot ce discutam noi sa ramana intre noi.Da, pipilica aka avop aka phorttos aka arramis m-a rugat sa-i imprumut contul/conturi ca sa-i dea minsuri lui Miky Alte dovezi: Discutie doar el userul 3 mi-a lasat acest Mesaj catre mine :rax2 """""""Pe tine Andreea te-au bagat in toata cearta asta cu conturile SP jegul acela Pipilica aka avop "Deltones" care ii cara puncte cu + doar lui AVOP,dar cu - catre DMX. Avop care a lansat barfa prin Pm-uri despre tine inca de anul trecut si care minte si imbarliga pe toata lumea (unul mintit fiind si DMX-ul care probabil si-a dat seama ca vinovatul este chiar Parintele(Asa zis prietenul lui) IA SI sterge cum ai facut pana acum: avop ,deltrones sau ce alte conturi mai ai(Tu stii)Postarea lui justlove dc ai sterso ? Cand just i-a adresat o intrebare lui "Avop" si la 2 pagini distanta te-ai incurcat in conturi si i-ai zis de pe contul cu Deltrones: "Lasa TONUL MAI MIC" .DAR AI STERS REPEDE. Si apoi din cer au aparut minusarii la adresa lui Justlove fix..aseara Pei ce fel de om esti tu ?Pana si animalele mele de companie au suflet..tu esti nimic pe langa pisicile mele :laugh2 HAIII,sa curga punctilii cu -,baneaza-ma ce mai stai?Baneaza-ne pe TOTI..Stergi postarile in care te dai de gol 10 26
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 Postati conturile care v-au banat.PuddinPeercoDeltonesPulesteuCe sa fie? Sunt enoriasii analfabetului pisaciosðŸ˜ðŸ˜ 5 11
sexploziv Reputație: 6 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Postati conturile care v-au banat.Uite aici ..... ,,,,mithril..........sicario 77 ........eretria.........orange 46 .........asasyn.........eliteforce.........blackops 32........amberle.... ,, s-au aliat si au atacat miseleste , pe la spate ,tipic conducatorilior nostri !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Eu ti-am facut recenzie frumoasa , pisicut nu !!Atentie la neatentie !!nu stiu cine esti ....acum eu iti inteleg punctul de vedere....eu nu sunt partinitoare cu cineva sau altcineva..exprim un punct dee vedere exterior,care de fapt este o stare de fapt cum stau lucrurile..si anume ca..pisicul fiind proprietarul forumului,il conduce cum vrea..chiar daca userii nu sunt multumiti de deciziile lui. ca poate nici eu nu sunt de acord yi-o poate confirma REPUTATIA MEA PE MINUS..dar cine naiba sunt eu sa judec omul pe proprietatea lui virtuala?! ..asta incerc sa-ti spun. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Uite aici ..... ,,,,mithril..........sicario 77 ........eretria.........orange 46 .........asasyn.........eliteforce.........blackops 32........amberle....,, s-au aliat si au atacat miseleste , pe la spate ,tipic conducatorilior nostri !!toti astia m-au minusat si pe mine si sunt clonele sau enoriasii lui pipilica 3 1
sexploziv Reputație: 6 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 PuddinPeercoDeltonesPulesteuCe sa fie? Sunt enoriasii analfabetului pisaciosPulesteu ??Vai de mine , nu m-asteptam , parea om de treaba , hmmmm!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Pulesteu ??Vai de mine , nu m-asteptam , parea om de treaba , hmmmm!pulesteu e la comanda lui pipilica ..si pe mine m-a minusat pulesteu ..si cu el n-am nici o treaba de fapt..nici un conflict..nimic 4 1
pulesteu Reputație: 10795 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 L-am banat pe Cristiano, insa nu banez utilizatori de obicei.Cristiano a vorbit aiurea, a injurat, s-a aliat cu miky stiuletarul. Oricum s-a ajuns prea departe cu chestiile astea.
sp1nu1 Reputație: -4 Postat Noiembrie 28, 2017 Autor Postat Noiembrie 28, 2017 Postati conturile care v-au banat.uite aici pipilica
pulesteu Reputație: 10795 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 pulesteu e la comanda lui pipilica ..si pe mine m-a minusat pulesteu ..si cu el n-am nici o treaba de fapt..nici un conflict..nimicTu si cu Marta cate minusuri mi-ati dat? :) Pai da, n-am avut nici o treaba cu voi, dar m-am trezit minusat aiurea. Conturile care baneaza in masa nu sunt asumate de nimeni. Si, sa nu uitam, ca tu esti printre primele care au inceput cu minusurile si cu banarile.Ai folosit din prima zi, din plin, toate functiile contului SP. Deci e live by the sword, die by the sword. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Tu si cu Marta cate minusuri mi-ati dat? :) Pai da, n-am avut nici o treaba cu voi, dar m-am trezit minusat aiurea. Conturile care baneaza in masa nu sunt asumate de nimeni. Si, sa nu uitam, ca tu esti printre primele care au inceput cu minusurile si cu banarile.Ai folosit din prima zi, din plin, toate functiile contului SP. Deci e live by the sword, die by the sword. eu?? ..ia uita-te cate! ..eu nu-mi amintesc sa te fi minusat. nu te mai agata de motivatii tampite plus de asta m-am trezit minusata cand minusau alte 7 conturi ale lui Pipilica..asa ca el a dat comanda si altii s-au executat printre care si tu 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum