justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 2, 2017 Si cand io injuram ....vai vai...acuma bagi pula in maica lor si tuAhahahahahahahahahah:))))))))) Imi pace sa vad cum schimba viata oameniiio de cand am contu , am injurat :laugh2 si inca o sa mai injur PE AIA CARE BANEAZA SI MA CALCA PE ”coada” 5 10
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Avea 72 de ani...... RIPTu poti sa te duci de-acum. Mars !
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 L-AU Banat pe mr_vain!!!!!! Wtffff
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Omul ăsta făcea recenzii!!!! 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 2, 2017 L-AU Banat pe mr_vain!!!!!! WtffffAm scris eu aici http://nimfomane.com/forum/topic/103018-de-ce-a-fost-banat-ultravox/page-46Dacă nu ai observat. 2 1
so what Reputație: 1073 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Decembrie 2, 2017 L-AU Banat pe mr_vain!!!!!! WtffffI'll coming...;) 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 I'll coming...;) tu ești??
so what Reputație: 1073 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Decembrie 2, 2017 tu ești??Io...a,nuuu....ziceam așa..😎Probabil o să ma baneze din nou dar...MI SE FÂLFÂIE DE KKT-URILE LOR!!! Sunt niste oameni MICI !!!Adminul are însă toata vina, sa fie clar! 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Io...a,nuuu....ziceam așa..Probabil o să ma baneze din nou dar...MI SE FÂLFÂIE DE KKT-URILE LOR!!! Sunt niste oameni MICI !!!Adminul are însă toata vina, sa fie clar! ai nr meu asta contează :) 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 3, 2017 Te-au minusat si pe tine ?Vad ca ai minus de la baba marta :))Deci Marta chiar e baba?Nu stiu ca nu o cunosc personal.Si da,mi-a dat cateva minus-uri,ca si eu i-am dat ei... 4 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 3, 2017 El futadores a fost banat și el .Și era galben.Pe cine o fi supărat...că parcă se scria pe aici că nu se mai banează conturile colorate. 2 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Pe langa Sorina si Deeana fuse si se duse. Dap, e clar: avem o serie de criminali in serie si aceasta serie de banari in serie va continua :). 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Avand in vedere ca sunt inca neatins de aceste atacuri, ma gandesc serios daca nu cumva ma transform intr-o bestie atunci cand beau ceva mai mult. La urmatoarea sindrofie las in functiune o camera ascunsa. Sau poate asa se razbuna nevasta-mea; vrea sa ma lase fara tovarasi. 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Avand in vedere ca sunt inca neatins de aceste atacuri, ma gandesc serios daca nu cumva ma transform intr-o bestie atunci cand beau ceva mai mult. La urmatoarea sindrofie las in functiune o camera ascunsa. Sau poate asa se razbuna nevasta-mea; vrea sa ma lase fara tovarasi.Nu te-au banat c nu esti periculos.:)))) 3
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Nu te-au banat c nu esti periculos.:))))Nu e asta criteriul nicidecum. Ma gandesc ca, fie a uitat responsabilul de la departamentul "Jocuri si Concursuri" sa introduca biletelul cu numele meu in caciula din care se fac extrageri zilnice, fie pozele compromitatoare pe care i le-am facut zeitei Furtuna anul trecut, la muntele lu' Venus, produc efecte. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 El futadores a fost banat și el .Și era galben.Pe cine o fi supărat...că parcă se scria pe aici că nu se mai banează conturile colorate. Stia el ceva, l-a deranjat pe admin si pleosc.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 4, 2017 Stia el ceva, l-a deranjat pe admin si pleosc.Cel mai bine ar fi sa nu mai postam pe aici...ca sa nu mai suparam pe nimeni.Dupa modelul necoloratilor si galbejiilor...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Cel mai bine ar fi sa nu mai postam pe aici...ca sa nu mai suparam pe nimeni.Dupa modelul necoloratilor si galbejiilor...Totusi CENZURA nu e ok deloc.Nu traim in comunism..in perioada post-comunista DA. 6 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 4, 2017 Totusi CENZURA nu e ok deloc.Atunci e de preferat autocenzura.In aceste vremuri virtuale grele, pentru multa lume...
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2017 Stia el ceva, l-a deranjat pe admin si pleosc.El futadores era extrem de ... prost.ðŸ˜ðŸ˜ 6 10
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Decembrie 4, 2017 Stia el ceva, l-a deranjat pe admin si pleosc. A durat ceva, chiar ma minunam zilele trecute ca nu e mazilit. Aia e.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 A durat ceva, chiar ma minunam zilele trecute ca nu e mazilit. Aia e.Multi sunt executati... 6 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 7, 2017 A fost banata acum? http://nimfomane.com/forum/user/24768-dream.girl69/ Si daca motanul se razgandeste e in pericol http://nimfomane.com/forum/user/40573-geone/
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 7, 2017 A fost banata acum? http://nimfomane.com/forum/user/24768-dream.girl69/ Si daca motanul se razgandeste e in pericol http://nimfomane.com/forum/user/40573-geone/Motanul a spus ca s-a renuntat la softul de banare automata la -400.Pana la urma cum sta treaba. 27 6
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 7, 2017 Motanul a spus ca s-a renuntat la softul de banare automata la -400.Pana la urma cum sta treaba.Habar n-am, e in lista mea de prieteni si am vazut ca e banata si are peste 400 minus. Acum cateva zile cand m-am uitat la lista mea inca nu era... nu stiu cand mai exact s-a intamplat, eu nu am intrat catevga zile 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum