Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

Salut ! A reusit cineva sa vb cu doamna ?! Eu am sunat de mai multe ori si nu raspunde deloc chiar in intervalul orar din anunt ..

Poate cineva stie mai multe detalii.

Postat

Nr de tel este 0726053170 are anunt pe publi pitesti .in anunt scrie ca presteaza doar normal si are poze imbracata intro rochie mov par lung bruneta .,

• Oras:ulm
  • Oras:ulm
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Este reala, confirma cineva?

Postat

este reala ! Am reusit sa vb cu ea la tel intr-un tarziu..asta ca nu rasp la toate apelurile pt ca nu are timp asa mi a zis..pozele sunt ale ei reale uneori are locatie alteori nu ..este slim destul de inalta sani foarte mari curata ca si varsta apreciez cam 39-40 bruneta e ok pt un milf..vb frumos iti da detalii singura probl ca face numai op si np...mi s a parut ca vrea sa multumeasca clientul chiar daca se vede faptul ca nu are prea mare vechime in meserie..locuieste undeva langa pitesti atunci cand nu este in oras.eu m am intalnit cu ea in oras dupa discutia telefonica fiind curios sa o vad si ea fiind in zona. dupa care am fost la un hotel..tarif 100 fin op np fara niciun fel de graba ..note nu dau dar asa cum am spus e destul de ok la anii ei trup frumos epilata ..cu op mai greu dar merge !

Momente vesele va doresc !

• Like 7
Vizitator elvisxxx80
Postat

Coșmar!    :slap2

Poti sa dai mai multe detalii?

Mersi

Vizitator elvisxxx80
Postat

Am sunat si eu din curiozitate..fara succes insa, de multe ori intra casuta vocala dupa care suna si nu raspunde nimeni, i-am dat si mesaj dar degeaba, nici un semn..deci eu unul zic..pass :))

Postat

Salut,a mai reusit cineva sa dea de doamna?eu am tot sunat si nimic,nu raspunde nimeni....

Postat

este reala ! Am reusit sa vb cu ea la tel intr-un tarziu..asta ca nu rasp la toate apelurile pt ca nu are timp asa mi a zis..pozele sunt ale ei reale uneori are locatie alteori nu ..este slim destul de inalta sani foarte mari curata ca si varsta apreciez cam 39-40 bruneta e ok pt un milf..vb frumos iti da detalii singura probl ca face numai op si np...mi s a parut ca vrea sa multumeasca clientul chiar daca se vede faptul ca nu are prea mare vechime in meserie..locuieste undeva langa pitesti atunci cand nu este in oras.eu m am intalnit cu ea in oras dupa discutia telefonica fiind curios sa o vad si ea fiind in zona. dupa care am fost la un hotel..tarif 100 fin op np fara niciun fel de graba ..note nu dau dar asa cum am spus e destul de ok la anii ei trup frumos epilata ..cu op mai greu dar merge !

Momente vesele va doresc !

Salut,nu stiu sincer cu cine te ai intalnit tu, dar sigur nu cu cea care are anuntul....sunat si eu doamna si intr un final a raspuns,sta pa la suseni.Indemnat de vocea placuta de la tel,m am dus acolo sa ne intalnim. Cand ajung am ramas surprins de ce am gasit😂😂😂😂😂,cea mai darapanata casa,ea era cu fes,fular peste fes,fular la gura,i se vedeau doar ochii,o gaina de blana(aia facea toti banii) si cizme. Mi a cazut fata cand am vazut o.....deci frate nu stiu cu cine te ai vazut tu dar nu cu cea din poze sigur...puteai tu sa o duci la orice salon si n aveai cum sa o faci sa arate ca in poze.....iar ca concluzie,anuntul respectiv este o mare vrajala,iar daca nu ma credeti faceti o vizita😂😂😂😂😂

Spor.....

Postat

Scuze de greseli,scriu de pe tel....gaina de blana=haina de blana😂😂😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...