mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Stie,cunoaste cineva .discretie totala Link spre comentariu
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Ce ? Explică cu subiect si predicat. Poate găsești pe cineva sa-te ajute. 2 Link spre comentariu
mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Da,poate am un nr tel si vreau sa aflu proprietarul lui.fara chesti sa l sune altcineva pe diferite pretexte,canzare cumparare etc. Link spre comentariu
vipera 69 Reputație: 4606 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:europa Oras:europa Partajează Postat Decembrie 2, 2017 De ce,nu suni tu,iti cunoaste numarul?iti cumperi o alta cartel,si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Daca il sun isi v a schimba numarul,sau devine suspicios.De aceea as vrea sa fiu discret.poate daca ar fi o femeie .sa vb cu ea poate as afla cine e Link spre comentariu
mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Asa daca ar accepta sa converseze putin cu el apoi o intalnire la o cafea .merg eu la cafea nu e neaparat.numai sa vrea apio il urmaresc eu sa vad persiana lui .discret Link spre comentariu
mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nimeni, numik? Link spre comentariu
mmmsss Reputație: 410 Postat Decembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Nimeni,nimik Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum