Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 La 08.06.2018 la 12:32, stelicadima a spus: e asa de stilata ca o duci pe camp sa o futi in masina :)) mancamiar plmai tare ... o futi in fata bisericii 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iunie 8, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 8, 2018 2
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 9, 2018 Buna băieți am văzut că ați găsit unde sa va dati cu parerea cred ca daca nu comentați voi ăștia care sunteti celebri sa criticați va îngheață sângele în cap Nu? Ce atata comentați si critici urate si dece nu va raspund la mesaje din cauza ca nu stiti sa vorbiti si sa înțelegeți serviciile care le ofer multi cer detali si in anunt am specificat clar daca vrei mai mult decât îți ofer si tot insisti bloc direct si am vazut ca mai sunt 3 4 persoane care le place sa mănânce cacat ce pula mea nu ati specificat alt loc unde sa mergem? Va convenit locu normal ca nu prea ieseai în evidență sau stai ca vouă vă place sa va dati mari sa futeti fetele în trafic abtinetiva în plm de la atâtea comentari ca daca incep sa postez si eu comentari ca x si y are pula mica sau numai stiu eu ce e aiurea nuprea imi sta in caracter sa critic si plus de asta daca nu iti place ? Dece pula mea tot continui sa vi nu tia placut bine vedeti de treaba nu e frumos sa spui ca aia ma chemat în locu cutarica sau ca nustiu ce si nu mia placut o data ce ai venit si ai stat taci si înghiți deci încă o dată amintesc DACA NU STITI SA VORBITI SI SA RESPECTAȚI CERERILE MELE AUTOMAT BLOCK.!
samos Reputație: 34 Postat Iunie 9, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 9, 2018 Trebuie neaparat sa stim cine are pula mică.
leonardo1993 Reputație: 38 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 La 09.06.2018 la 15:31, fuck09 a spus: Buna băieți am văzut că ați găsit unde sa va dati cu parerea cred ca daca nu comentați voi ăștia care sunteti celebri sa criticați va îngheață sângele în cap Nu? Ce atata comentați si critici urate si dece nu va raspund la mesaje din cauza ca nu stiti sa vorbiti si sa înțelegeți serviciile care le ofer multi cer detali si in anunt am specificat clar daca vrei mai mult decât îți ofer si tot insisti bloc direct si am vazut ca mai sunt 3 4 persoane care le place sa mănânce cacat ce pula mea nu ati specificat alt loc unde sa mergem? Va convenit locu normal ca nu prea ieseai în evidență sau stai ca vouă vă place sa va dati mari sa futeti fetele în trafic abtinetiva în plm de la atâtea comentari ca daca incep sa postez si eu comentari ca x si y are pula mica sau numai stiu eu ce e aiurea nuprea imi sta in caracter sa critic si plus de asta daca nu iti place ? Dece pula mea tot continui sa vi nu tia placut bine vedeti de treaba nu e frumos sa spui ca aia ma chemat în locu cutarica sau ca nustiu ce si nu mia placut o data ce ai venit si ai stat taci si înghiți deci încă o dată amintesc DACA NU STITI SA VORBITI SI SA RESPECTAȚI CERERILE MELE AUTOMAT BLOCK.!Pai ce vina avem noi ca tu dai seen si dupa ne lasi asa.......e normal si de bun simt sa dai un mesaj la randul dau sa specifici daca esti libera sau daca nu. Si daca da, cand si cum. Asa e normal, daca continui cu atitudinea asta de nu imi convine block........ o sa ai tu de pierdut. 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iunie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 10, 2018 Si asta e pusa pe prosteala? Mie poate sa-mi dea,nu block,vila cu piscina,ca tot comentez 1
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 La 10.06.2018 la 8:12, johnnybravo112 a spus: Si asta e pusa pe prosteala? Mie poate sa-mi dea,nu block,vila cu piscina,ca tot comentezDragule poti sa comentezi cât vrei tu :))) ca tu altceva oricum nu ai facut Dar sigur tot tu te faci de cacat cu criticile tale sunt destui care ma plac si sunt normali la cap nu isi pierd timpul pe nimfomane asa crezi tu ca imi faci recenzie proasta păi dau si eu mesaj la 100 de persoane care au fost cu mine si i pun să își dea cu parerea sa vedem mai ai loc să comentezi tu atat? Lăsate de meseria apucate de citit munceste mai mult ocupați timpul cu altceva ca tu sti sa dai doar din gura si nimic mai mult daca erai tur în locul meu cred ca iti băgai limba în cur curvarule ;) 1
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 La 09.06.2018 la 18:08, samos a spus: Trebuie neaparat sa stim cine are pula mică.Toti visează să fie CAMPIONI DAR Din pacate sunt Cam Pioni.! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Din păcate însă, având în vedere că în afară de a suge pula prin mașini nu ai fost în stare de altceva în viața, va trebui să-ți îndesi prin gură toți pionii ăia. Gura îți miroase la fel, că e mică sau mare.
Vizitator oua_fierbinti Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Esti de evitat nu mai face pe interesanta normal ca iti face lumea recenzii proaste ca nu ai bun simt eu unu te-am apelat pe wazzup te-am intrebat frumos daca ai tona si mi ai raspuns in scarba ce se vede la status bun am inteles ti-am multumit pt informatia acordata si a doua sau a treia zi cand m-am razgandit sa te apelez aveam BLOCK 1
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 Deci băieți sa va spun sunt de evitat pentru cei care intra pe acest site si comentează ascultați băieții de mai sus si cititi comentariile sunt foarte nasoală si sunt de evitat rog inca o data toti care au cont pe site-ul asta sa nu mai ma sune :)))) Ca automat block am ceva cu blocatu si nu pot sa ma opresc din a pierde clienții Acum vorbim de unii care stiu cum si ce fel sta treaba si pentru cei care nu stiu cum sta treaba...REGULAMENT CITIȚI BINE COMENTATORILOR 1.Fac Doar Oral Si Normal atat 2.oral 100 lei un nr 150 lei Doar în Mașină 3. o ora 300 lei deplasare la client sau hotel etc... doar în constanța 4. Cine vrea mai mult decât am specificat si tot insista block 5.cine nu stie sa vorbeasca frumos sa aibe bun simt si etc... Nu raspund Sau ciori tigani care au d-alea de occident cu abordări si plm nustiu ce jet direct..6.pentru ăștia care nu le am raspuns si săraci nu mai puteau sa astepte ca daca nu le răspundeam eu mureau telefonul suna non stop si chiar il închid uneori.!!Deci astea sunt cerințele mele tu mi-ai dat mesaj eu ți-am dat direct serviciile ce si cum citesti zici pe scurt unde vrei ce vrei si cât vrei si am încheiat frumos ... sper ca ati inteles aia care comentează critica si au o ceață în stomac de le umbla foamea cu lanterna va pup.. 1
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 Și raspund doar prin sms si whatapp atat nu raspund la apeluri
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 Buna Raspund Doar Sms si Whatapp Nu sunați ca nu raspund.! Serviciile mele sunt Oral si Normal.! Atat.! Cine insista pentru mai mult va primi automat Block.! Oral 100 lei- în mașină Un număr 150 lei- în mașină O ora 300 lei- la hotel,domiciliul tau,etc Doar în constanta Am dreptul de a imi selecta clientela Si cu cine vreau sau nu sa ma întâlnesc.! Treabă cu blocatu pe whatapp sta in felu următor Tu ca client imi ceri detali eu îți dau detali spui pe scurt ce vrei unde vrei si cât vrei si am încheiat frumos daca vorbesti aiurea si prea mult în plus si nu sti ce așteptări ai block direct.!!! 1 1
aliath Reputație: 22 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 Cam multe pretentii ptr o zdreanta de duzina. 1
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 La 10.06.2018 la 15:27, colericul a spus: DE CE I-AI MAI DESCHIS UN TOPIC?! DEJA IL STIAI PE CEL VECHI, AI POSTAT ACOLO! SI DA, AM SCRIS CU MAJUSCULE PENTRU CA TIP LA TINE!Ca sa vezi tu mai bine d-aia mi-am mai deschis un topic
fuck09 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 La 10.06.2018 la 15:30, aliath a spus: Cam multe pretentii ptr o zdreanta de duzina. zdreanță de duzină? Marsi in pula mea pe centura daca nu sti sa faci diferenta draga virus comentezi sa te afli in treaba? Păi nici nu imi imaginez ca esti un bașit de om tu te crezi mai presus de mine cred ca ai lins toate pulele la ciori din pizda centuristelor si vi sa îți bagi nasu si tu :)))) 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iunie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 10, 2018 2
aliath Reputație: 22 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 Cam frustrata fetita asta. Succes in a agata fraieri. Cu asa o atitudine nu vei ajunge nicaieri. 1
lexy2305 Reputație: 608 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 10, 2018 totusi ce-o fi "Whatapp"-u asta? ca asa scrie peste tot... eu de aplicatia asta n-am auzit. :icecream
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 La 10.06.2018 la 17:02, lexy2305 a spus: totusi ce-o fi "Whatapp"-u asta? ca asa scrie peste tot... eu de aplicatia asta n-am auzit. :icecreamDaca nu-ti cer prea mult, cand aflii,daca afli, spune-ne si noua , ca eu am si cautat dar nu am gasit! :no2 Sau trebuie sa invete ea sa scrie corect!? I :laugh2 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iunie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 10, 2018 La 10.06.2018 la 16:57, colericul a spus: Daca nu v-ati prins, fuck09 este cea despre care se discuta in topic.halal comportament are..plm nu se gaseste vreunul sa-i scoata dintii sa nu mai faca botu'mare :))
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Iunie 10, 2018 Oras:antile Oras:antile Postat Iunie 10, 2018 am mari indoieli ca ar fi ea .fuckonine, mai degraba este dispecerul , domnisoara e timida si tacuta, vorbeste politicos , daca-i pui un ursulet de plus in brate il mingiie, nu se exprima atit de agramat si nu foloseste expresia " pula mea". 3
Vizitator oua_fierbinti Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 mama ce impresii are tigaia asta .. sora mea ? singurul lucru care m-a determinat sa te adaug pe waazup si sa te intreb de servicii a fost din pricina varstei tale m-a luat si pe mine o emotie ca orice alt om ia ma sa trag si eu intr-o copila deasta de 18 ani sa-mi aduc si eu aminte de anii de liceu eu acum am 28 in fine nu inteleg dc te compari cu alte fete pai uita-te ma in pula mea putin la tine nu ai nici o atractie fizica unde dracu o vezi ai curu ala tesit zici ca e placinta si tenu ala alb parca te tine ma-ta in butoiul cu var nu te inteleg unde vrei sa bati unde iti sunt formezele// ultimile poze celp utin nu te-as fute nici daca mi-ai da bani mai bine o fut pe batranica care isi plimba cainele dimineata tot asa albicioasa ca tine e dar are alta prezenta decat tine o sa intelegi tu lucrurile astea dar esti prea mica acum sa ma lamureasca ma si pe mine cineva daca vede ceva frumos la copilandra asta pai ma ? ai adus in discutie traseistele de pe centura pai cum arata alea .....chiar daca ca valoarea de personalitate este mult mai josnica ca tine ca o sug pe 20 si 30 lei alea arata mult mai bine ca tine la aspect fizic dulceata si papagal esti sub ele cu mult 2
aliath Reputație: 22 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2018 Ce pot sa spun. Complet adevarat oua fierbinti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum