cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 4, 2020 Disponibila 🔥 6
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 5, 2020 Hello dragilor ! Sunt disponibila si pe weekend 🔥
alin999 Reputație: 24 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 6, 2020 Mă oameni....dupa indelungi asteptari , am ajuns in sfarsit la Criss...🙈 ..Recenzia mea nu face altceva decat sa intareasca cele spuse deja de ceilalti colegi... locatie micalaca , usor de gasit , apartament super fain....Cris...de vis...m-a asteptat in lenjerie alba...deci arata mortal pe pielea bronzata..m-a condus spre dormitor..eu cu ochii la fundul ei....mamă ce fund...acum desfasurarea actiunii....ce sa va spun ..??? M-a futut Criss de si acum dupa doua zile i-mi tremura genunchii...A fost ca si cand a-si fi facut dragoste cu o amanta pe care nu am avut-o niciodata dar am visat-o toata viata....parerea mea..in momentul de fata nu are concurenta...in trecut doar Bia sau Lore din alfa...Notarea :))Gfe - 1000Onp - 9,5 Np - 10 - aici povesteati unii de cum e Cris pe la spate..cum a-ti reusit fratilor sa ajungeti si acolo..??? Ce dreq a-ti luat. ?? Eu am inceput deasupra dar in momentul in care m-a pus pe spate si a incepus sa se miste deasupra mea si sa geama din ce in ce mai tare. ..s-a incheiat cu viata... m-a rezolvat in 3 miscari ..nici nu am stiut ce mi se intampla...Nr 1 in town...Multumesc mult 😉 5
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 6, 2020 Mă oameni....dupa indelungi asteptari , am ajuns in sfarsit la Criss... ..Recenzia mea nu face altceva decat sa intareasca cele spuse deja de ceilalti colegi... locatie micalaca , usor de gasit , apartament super fain....Cris...de vis...m-a asteptat in lenjerie alba...deci arata mortal pe pielea bronzata..m-a condus spre dormitor..eu cu ochii la fundul ei....mamă ce fund...acum desfasurarea actiunii....ce sa va spun ..??? M-a futut Criss de si acum dupa doua zile i-mi tremura genunchii...A fost ca si cand a-si fi facut dragoste cu o amanta pe care nu am avut-o niciodata dar am visat-o toata viata....parerea mea..in momentul de fata nu are concurenta...in trecut doar Bia sau Lore din alfa...Notarea :))Gfe - 1000Onp - 9,5 Np - 10 - aici povesteati unii de cum e Cris pe la spate..cum a-ti reusit fratilor sa ajungeti si acolo..??? Ce dreq a-ti luat. ?? Eu am inceput deasupra dar in momentul in care m-a pus pe spate si a incepus sa se miste deasupra mea si sa geama din ce in ce mai tare. ..s-a incheiat cu viata... m-a rezolvat in 3 miscari ..nici nu am stiut ce mi se intampla...Nr 1 in town...Multumesc mult
sandor88 Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 6, 2020 buna domnisoara am citit recenzile tale fcai o vizita la oradea
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 6, 2020 Nu voi ajunge prea curand 😘
Vizitator kenyn69 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 Am fost astăzi la Criss. Ma cucerit din prima fata asta ; comportamentul, atitudinea și serviciile oferite sunt de 10+.Este frumoasă, bronzată (creolăðŸ˜) ,tânără (deodată cu mine 😊), glumeață, inteligentă, corpul 9,5 (10 nu dau decât mie 😄).Eu zic să nu o ratați, cu siguranță este numărul 1 pe Arad .Le bagă pe toate în buzunar.Mergeți și convingeți-vă singuri.Mai puțin și mă îndrogăsteam de ea ðŸ˜ðŸ˜‚Dacă ar fi după mine a-și luat-o de nevastă 😃PS : Mersi pentru tot !Samuel .
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 6, 2020 Am fost astăzi la Criss. Ma cucerit din prima fata asta ; comportamentul, atitudinea și serviciile oferite sunt de 10+.Este frumoasă, bronzată (creolă) ,tânără (deodată cu mine ), glumeață, inteligentă, corpul 9,5 (10 nu dau decât mie ).Eu zic să nu o ratați, cu siguranță este numărul 1 pe Arad .Le bagă pe toate în buzunar.Mergeți și convingeți-vă singuri.Mai puțin și mă îndrogăsteam de ea Dacă ar fi după mine a-și luat-o de nevastă PS : Mersi pentru tot !Samuel . Multumesc frumos !
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 6, 2020 😇😈 1
andrei108 Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 8, 2020 Maine esti in confectii?
a123 Reputație: -186 Postat Iunie 8, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 8, 2020 Buna Cristina.Accepti mangaieri pe corp, obraz...?nu, va futeti printr-o gaura intr-un cearsaf si nu te lasa s-o atingice ai!?
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 8, 2020 Hai sa nu fim rautaciosi , nu rezolvam nimic cu astfel de comentarii 😉
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 8, 2020 Maine esti in confectii?Maine esti in confectii? nu , maine sunt in Micalaca
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 10, 2020 Seara faina tuturor ! 👿🔥🔥 6
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 10, 2020 Seara faina tuturor ! 👿🔥🔥Și ți-e frumoasoðŸ˜Ce craci; ufff🔞🔞🔞 1
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 14, 2020 🔥🔥 7
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 15, 2020 🔥🔥Cred ca in curand o sa urmeze o noua vizita din partea mea, prea bine arați😊🔞
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 16, 2020 Superba Multumesc!
robert78 Reputație: 158 Postat Iunie 22, 2020 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 22, 2020 Finalizare orala se poate?
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 22, 2020 Finalizare orala se poate? nu nu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 mai esti in Arad? finalizare pe corp se poate?
cristina mary Reputație: 456 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 23, 2020 Am detalii scrise mai sus
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum