fixchix Reputație: 29 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 17, 2020 Criss, maine lucrezi?
cristina mary Reputație: 456 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 17, 2020 Criss, maine lucrezi? da
Vizitator pakiderm69 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Postat Iulie 18, 2020 Vă salut ieri am reusit si eu sa ajung la Criss ,am intarziat vreo 20 de minute si fata a fost întelegatoare ok am ajuns ,fata super ok frumoasa ,corp frumos ,dulce tot tacâmu ,apartament ok. M-am bagat la dus dupa care am trecut la actiune ON super executat ,NP in toate pozitile cu privire în oglindă ,finalizare corporală ON 9 NP9Locație 9Igienă 10Atitudine 10Halat 150 finalizarea
fixchix Reputație: 29 Postat Iulie 18, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 18, 2020 daA intervenit azi ceva in programul meu si nu am reusit sa ajung la tine. Scuze.
cristina mary Reputație: 456 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 20, 2020 Disponibilă 🔥🔥
cristina mary Reputație: 456 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 20, 2020 Maine la ce ora incepi programul? de la ora 10:00 pussy
el_colorado Reputație: 216 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 23, 2020 Disponibila si pe weekend 😘super! Ne facem de cap sâmbătă! ðŸ˜ðŸ˜…
expertul79 Reputație: 5 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 24, 2020 Cristina Top Top ... Te țuc( sârbu') 1
Vizitator kenyn69 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Micălaca, punct de reper benzinăria Gazprom (pod). Sunat, cu mențiunea "de pe forum", are răbdare cu indicațiile, vorbește frumos, fără sictir. Așteptat cu ușa întredeschisă, zâmbetul pe buze și foarte jovială. Făcut duș după am început să facem cunoștință (fizic), să dezghețăm apele, deși pe căldura asta apele deja clocoteau + când o vezi cum arată și ce atitudine are, te miri că se topesc ghețarii de la poli. ON: 10, lascivNP: 9, se conformează + oferă sugestii, nu am dat 10 deoarece nu am putut intra în ea foarte adânc/agresivGFE: 8, pentru atitudinea prietenoasă, gen FWBLOC: 10, spațios, curat, miroase bine, iar camera de nebunii e situată perfect, intim, lumina perfectă pentru sex (Lumina Sfântă) Păsărica frumoasă dameza, rasă și curată, destul de strâmtă încât m-a dat gata în 10 minute. 150f / 200h De revenit, cel puțin o dată pe lună merită răsfățul.
cristina mary Reputație: 456 Postat Iulie 30, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 30, 2020 Micălaca, punct de reper benzinăria Gazprom (pod). Sunat, cu mențiunea "de pe forum", are răbdare cu indicațiile, vorbește frumos, fără sictir. Așteptat cu ușa întredeschisă, zâmbetul pe buze și foarte jovială. Făcut duș după am început să facem cunoștință (fizic), să dezghețăm apele, deși pe căldura asta apele deja clocoteau + când o vezi cum arată și ce atitudine are, te miri că se topesc ghețarii de la poli. ON: 10, lascivNP: 9, se conformează + oferă sugestii, nu am dat 10 deoarece nu am putut intra în ea foarte adânc/agresivGFE: 8, pentru atitudinea prietenoasă, gen FWBLOC: 10, spațios, curat, miroase bine, iar camera de nebunii e situată perfect, intim, lumina perfectă pentru sex (Lumina Sfântă) Păsărica frumoasă dameza, rasă și curată, destul de strâmtă încât m-a dat gata în 10 minute. 150f / 200h De revenit, cel puțin o dată pe lună merită răsfățul. Multumesc pentru recenzie o mica greseala la pret 150/ 300
tallahassee Reputație: 515 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Daca voi aveti intre 20 si 30 ani , va convine sa va duceti la una de 50,60 ani ? nu cred lasati comentariile urâcioase De ce sa nu incerci si altceva, nu lasam nimica in urma.
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat August 1, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 1, 2020 Hello dragilor ! Tin sa anunt ca a intervenit ceva, nu mai pot fi disponibila pe weekend :) weekend placut tuturor !Weekend plăcut și tie frumoasa😊 1
el_colorado Reputație: 216 Postat August 3, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 3, 2020 Salutare copii!! Astăzi am trecut pe la domnișoara Christina a fost o experienta destul de plăcută și simt nevoia sa ma exteriorizez aici. Am sunat-o sa stabilesc intalnirea la un moment dat mă întreabă de unde am nr la care i-am zis ca de la un prieten ce mi-a recomandat-o (am mințit 😂😂 scuze Chriss sunt un mincinos😂😂😂) nah programam întâlnirea în 19/15min a rămas sa o sun când sunt în fata la benzinărie, zis și făcut o sun unde eama ghidează spre apartament în prima faza am vrut sa întru prin spatele blocului 😂😂😂 apoi miam dat seama a nu-i întrarea cea buna scuze din nou ca ai așteptat atât pana sa sun la interfon, inițial am vrut sa urc cu liftul. (numai prostii am făcut pana am ajuns la ea ar mai fi dar nu le pot spune) într-un final ajug îmi deschide ușa a aștepta în lenjerie intima și cu zâmbetul pe buze când am văzut-o sa aprins ceva în mine inima mea a luat foc😂😂e foarte frumoasa mai ales la corp dacă ar fi avut sânii mai mari ar fi fost idealul meu de demeie asta e nimeni nu e perfect.. Asa vorbim noi ce vorbim ii și merg la dus ea ma aștepta în dormitor dezbrăcată moaaaamă 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💣mai vorbim puțin despre bronzul ei si al me udespre prieteneie e genul de persoana cu care poți vorbi orice super.. Apoiincepe sa o suga mmmm face un oral. Super nu-i cel. Mai bun pe care l-am primit dar e acolo în top 3 apoi vine peste mine unde nu am mai putut sa rezist și am pupat pe frunte îmi era foarte dragă apoi am pus-o capra ai aia e am dat în ea pana ne-a amortin picioarele la amândoi si am terminat în prezervativ.. Um mare minus ca nu face nici finalizare orala nici corporala ici nimic la 150 de lei finalizarea ar trebuii sa facă mai multe nah astea su t serviciile ei tarifele tu accepți sau nu nu te obliga nimeni sa treci pe la eaNote:Atitudine:10(vorbareata, zâmbitoare, nebunatica super)Aspect:8+(ii dădeam 10 dacă avea sânii mai mari)Oral:8Normal:9Si asta a fost scuzați dacă am făcut greșeli intrebati-mă dacă nu înțelegeți.. Peace and love! 2
el_colorado Reputație: 216 Postat August 3, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 3, 2020 Salutare copii!! Astăzi am trecut pe la domnișoara Christina a fost o experienta destul de plăcută și simt nevoia sa ma exteriorizez aici. Am sunat-o sa stabilesc intalnirea la un moment dat mă întreabă de unde am nr la care i-am zis ca de la un prieten ce mi-a recomandat-o (am mințit 😂😂 scuze Chriss sunt un mincinos😂😂😂) nah programam întâlnirea în 19/15min a rămas sa o sun când sunt în fata la benzinărie, zis și făcut o sun unde eama ghidează spre apartament în prima faza am vrut sa întru prin spatele blocului 😂😂😂 apoi miam dat seama a nu-i întrarea cea buna scuze din nou ca ai așteptat atât pana sa sun la interfon, inițial am vrut sa urc cu liftul. (numai prostii am făcut pana am ajuns la ea ar mai fi dar nu le pot spune) într-un final ajug îmi deschide ușa a aștepta în lenjerie intima și cu zâmbetul pe buze când am văzut-o sa aprins ceva în mine inima mea a luat foc😂😂e foarte frumoasa mai ales la corp dacă ar fi avut sânii mai mari ar fi fost idealul meu de demeie asta e nimeni nu e perfect.. Asa vorbim noi ce vorbim ii și merg la dus ea ma aștepta în dormitor dezbrăcată moaaaamă 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💣mai vorbim puțin despre bronzul ei si al me udespre prieteneie e genul de persoana cu care poți vorbi orice super.. Apoiincepe sa o suga mmmm face un oral. Super nu-i cel. Mai bun pe care l-am primit dar e acolo în top 3 apoi vine peste mine unde nu am mai putut sa rezist și am pupat pe frunte îmi era foarte dragă apoi am pus-o capra ai aia e am dat în ea pana ne-a amortin picioarele la amândoi si am terminat în prezervativ.. Um mare minus ca nu face nici finalizare orala nici corporala ici nimic la 150 de lei finalizarea ar trebuii sa facă mai multe nah astea su t serviciile ei tarifele tu accepți sau nu nu te obliga nimeni sa treci pe la eaNote:Atitudine:10(vorbareata, zâmbitoare, nebunatica super)Aspect:8+(ii dădeam 10 dacă avea sânii mai mari)Oral:8Normal:9Si asta a fost scuzați dacă am făcut greșeli intrebati-mă dacă nu înțelegeți.. Peace and love! 3
cristina mary Reputație: 456 Postat August 4, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 4, 2020 14.08 😜 greseala mea 🙂ðŸ˜
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Te-a intrebat de unde ai nr ;) , trebuia sa ii zici codul secret , maxuser este codul :wink2Primeai bonus! :aplaud( sa nu spui la nimeni!! ramane secret codul). :dontgetitVa rog sa nu spuneti toti ca aveti nr ei de la mine ca se prinde si nu mai ofera bonusul! :firstCriss esti cea mai tare! :clap2 Tu si cu DD. :inlovee CONCEDIU PLACUT!
cristina mary Reputație: 456 Postat August 9, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 9, 2020 Hei dragilor 🙂 scuze că nu am putut azi sa raspund multora din voi , am avut altceva in program 🙃 de maine pot fi disponibila incepand cu ora 10:00 până la 22:00 ..pupicei
criss73 Reputație: 433 Postat August 11, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 11, 2020 Vizitat astăzi pe Criss, programat ieri pe whatsapp, confirmarea astăzi cu o ora înainte, ajuns la Gazprom, sun și răspunde o voce plăcută, îmi spune adresa și urc sus.Îmi deschide ușa o fata drăguța, slim, înăltută cu un corp superb(mă luase cu emoții când am văzut-o), într-o lenjerie sexy roșie care se potrivea de minune cu culoarea tenului ei(creola).Ma poftește înăuntru, servit cu un pahar cu apă și am povestit puțin la o țigară.Ma cer la duș, baia cu de toate cele necesare, prosop curat, după, mergem în dormitor și încep cu mângâieri și săruturi pe corp și pe sânisori, care sunt mai mici dar mi-au plăcut mult, nu sunt neapărat adeptul sânilor mari.Ma întrebat cum vreau oralul, i-am spus cum vrea ea și a început cu un oral lent, frumos și bine executat de sau ridicat toate și micutul și parul pe mine.Trecem la normal în poziția misionar, are fata o savarina super, din păcate nu este voie cu boticul la ea, după care vine în poziția LOT și aici începe beleaua, începe fata cu niște opturi, ondulari și gemete de ma terminat în câteva mișcări, ce să mai ajungi la alte poziții. Am mai stat la o țigară și câteva povesti (fata asta are mai mult decât cei șapte ani de acasă), te simți cu ea ca și cu o prietena, asta este părerea mea personala, lăsat cadoul 300/1 ora și am plecat.Note :Locație 10Aspect pt mine 10ON 10NP 10, nu comentează la pozitii GFE 9, eu sunt adeptul Fk, ceea ce ea nu face. Pentru mine este de revenit cu ceea mai mare placere, chiar merită vizitată.Criss succes pe Viner, te pup. 4
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 Eu recomand sa o puneti in top pe Criss.Merita!Este superba!A intrecut-o pe Bella :)
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat August 12, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 12, 2020 Eu recomand sa o puneti in top pe Criss.Merita!Este superba!A intrecut-o pe Bella :)Dai o bere și rezolvam😎Scuze Criss de off-topic😙 1
cristina mary Reputație: 456 Postat August 13, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 13, 2020 Hello! Nu mai sunt disponibila in Arad o perioadă scurtă de timp . Voi anunta inainte, pe cand ma voi intoarce..:* :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum