iulicelac Reputație: 137 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Prin Bucuresti Oras:Prin Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Salut din nou,Recomandari am primit :D, de virginitate am scapat. :P Poate vor mai fi si alte recenzii de la mine, dar asta tine deocamdata de domeniul viitorului. Ce sa mai zic? Un 2018 mai bun decat a fost 2017 si La Multi Ani! 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Salut din nou,Recomandari am primit :D, de virginitate am scapat. :P Poate vor mai fi si alte recenzii de la mine, dar asta tine deocamdata de domeniul viitorului. Ce sa mai zic? Un 2018 mai bun decat a fost 2017 si La Multi Ani! Pai te rog sa nu te lasi pe tanjeala... :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 ... si uite ca a mai murit un drac... domnisoara V. l-a scapat pe "Ultimul virgin al forumului" de povara. Bravooooo Parerea mea :hihatI a rupt ata ??? :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 I a rupt ata ??? :laugh2 :laugh2... in dinti :laugh2 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Salut din nou,Recomandari am primit :D, de virginitate am scapat. :P Poate vor mai fi si alte recenzii de la mine, dar asta tine deocamdata de domeniul viitorului. Ce sa mai zic? Un 2018 mai bun decat a fost 2017 si La Multi Ani! Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Unde-i recenzia?Ce fata a lucrat pe 31 dec? Sau ai intrat virgin in 2018? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum