Sari la conținut

Eva 0731292942

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@tystuvp ai 1 avertisment pentru limbaj

revenim la recenzii

:Wave

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Ceva poze noi ?? De curiozitate mi se pare rebranduirea Evei ? Sau e chiar sora ei ???

Postat

Ceva poze noi ?? De curiozitate mi se pare rebranduirea Evei ? Sau e chiar sora ei ???

Buna dimineata. Maine revin cu poze noi. Nu sunt rebranduita si nici sora nimănui

Sunt noua in acest domeniu :*

• Like 2
Postat

Buna dimineata. Maine revin cu poze noi. Nu sunt rebranduita si nici sora nimănui

Sunt noua in acest domeniu :*

Aștept cu interes acele poZe , merci de lămurire , dar ne vom vedea curând sa vdm mai bine toate calitatile ;)

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Daca ar si raspunde la tel ar fi perfect

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Aveam astăzi programare la fată. Dar a spus că nu mai ajunge la birou. M-am reorientat repede spre Diana900 și am salvat totuși "ziua". Îmi place mult fundu fetei, sper să ajung mâine sau poimâine la domnișoară să o testez, după care voi posta recenzia. Sănătate tuturor !

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asa am patit si eu dar am apreciat ca am fost informat in timp util. Sper sa nu o ratez sapt viitoare!

• Like 2
  • Oras:Pestera
Postat

Vizitat si eu astazi, tipa chiar arata super, este foarte draguta si la fata, insa se vede ca nu are experienta, Oral slabut, neprotejat dar se simteau dintii si cu mana si doar pe cap asa usor, Gfe slabut, timida rau, retinuta, speriata putin de bombe, fara initiative la normal, fara contre, fara implicare prea mare la oral, era pe silent mode, cam pe mute asa. Are foarte multe cosulete pe spate si pe maini si se simte cam naspa, poate cu putin solar sau cu un spray in potriva acneei ar rezolva problema

La final am avut si o mica neplacere, i s-a parut ei ca am filmat-o si-a chemat si colega Roxy sa le arat ce am in telefon, ca ea credea ca am filmat-o pentru ca imi luasem telefonul dupa mine la baie....il luasem pentru a nu avea surprize sa dispara....in fine, per total sa spunem ca a fost o experienta agreabila, dar nu mai revin, exista optiuni mai bune.

Locatie 8

Oral 6

Normal 6

Aspect 9 fata 8 Corp

Gfe 6

Halat 150/fin

De revenit eu unul nu, dar merita incercata pentru corp si diversitate

• Like 9
Postat

Vizitat si eu astazi, tipa chiar arata super, este foarte draguta si la fata, insa se vede ca nu are experienta, Oral slabut, neprotejat dar se simteau dintii si cu mana si doar pe cap asa usor, Gfe slabut, timida rau, retinuta, speriata putin de bombe, fara initiative la normal, fara contre, fara implicare prea mare la oral, era pe silent mode, cam pe mute asa. Are foarte multe cosulete pe spate si pe maini si se simte cam naspa, poate cu putin solar sau cu un spray in potriva acneei ar rezolva problema

La final am avut si o mica neplacere, i s-a parut ei ca am filmat-o si-a chemat si colega Roxy sa le arat ce am in telefon, ca ea credea ca am filmat-o pentru ca imi luasem telefonul dupa mine la baie....il luasem pentru a nu avea surprize sa dispara....in fine, per total sa spunem ca a fost o experienta agreabila, dar nu mai revin, exista optiuni mai bune.

Locatie 8

Oral 6

Normal 6

Aspect 9 fata 8 Corp

Gfe 6

Halat 150/fin

De revenit eu unul nu, dar merita incercata pentru corp si diversitate

Buna. Recenzia ta este influențată de faptul ca ti-am spus ca m-ai filmat

Inca imi sustin parerea pentru ca aveai telefonul pus intr-un unghi "dubios"si cand te-ai ridicat din pat la finalul acțiunii,era aprinsa lumina exact ca atunci cand filmezi

Reacția mea de "speriată de bombe" e justificată fiind noua in domeniu din moment ce tu m-ai filmat

Pentru a nu mai exista probleme, la începutul întâlnirii telefonul o sa se pune intr-o cutiuță pe masa in timpul întâlnirii.

O seara buna

• Like 3
Postat

Telefonul s-a aprins cand l-am scos din buzunar, exact asta ai spus si de fata cu mine, acum de ce spui ca a fost aprins mereu ? s-a aprins display-ul pentru ca atunci cand l-am luat in mana am atins butonul de meniu si ti-am aratat asta....telefonul era intr-un unghi ciudat pentru ca hainele mele au fost aruncate de mine pe canapea, neavand unde sa le pun la tine acolo, telefonul fiind in buzunarul pantalonilor probabil cand am aruncat hainele a iesit din pantalon....eu cand m-am dus la baie l-am vazut si l-am luat tocmai pentru ca se vedea ca este acolo si pentru ca voiam sa ramana la mine, avand niste antecedente cu banii si alte bunuri de care ti-am spus

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.