marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 11, 2017 Mai bine că nu am văzut meciul.Aruncam calculatorul pe fereastră :slap2 3
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Decembrie 11, 2017 Da,am fost eliminați :( Romania-Cehia 27-28 Păcat,avem totusi o națională de handbal feminin puternică. Poate la europene...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 La 25-22 pentru noi, din pacate s-a rupt filmul. :( Nici fetele nu au jucat extraordinar dar nici arbitrii nu prea ne-au lasat. Sa ai cred 10 eliminari, ceea ce inseamna sa joci 20 de minute din 60 cu un om mai putin nu prea se vede la un meci de handbal. 3 1
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 11, 2017 Da,am fost eliminați :( Romania-Cehia 27-28 Păcat,avem totusi o națională de handbal feminin puternică. Poate la europene...De ce imi era frica nu am scapat,cel mai periculos meci e locul 1 cu locul 4,au patit-o si sarboaicele ieri,joci cu o echipa care nu are nimic de pierdut,acum 2 ani a fost bine pt noi cu Brazilia acum am trait reversul medaliei.din pacate ne-a batut o echipa pe care unde o prindeam o bateam la orice ora,am scapat de Polonia si Ungaria, jocul mergea bine, am patit cam la fel ce am patit acum 4 ani cu Polonia cand am condus cu 6 si am pierdut;Din pacate daca poarta nu tine suntem o echipa oarecare nu ne poate duce Neagu singura in spate,din urma nu vine nimic valoros,totusi nepermis pentru Martin Ambros,considerat cel mai bun antrenor defensiv sa nu gaseasca solutii, e adevarat ca am si jucat foarte mult in inferioritate,oricum e foarte nasol sa ai meciul in mana 55 de min,sa conduci cu 5 goluri si sa fii eliminat tocmai de Cehia 4
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Decembrie 11, 2017 Bravo, motănelule.Te pricepi și la handbal. 2
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 11, 2017 Bravo, motănelule.Te pricepi și la handbal.ma uit de mic, imi placea ca vedeam femei cu picioarele dezgolite, la volei era si mai frumos,numai bunaciuni 3
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Decembrie 11, 2017 Și fotbalul feminin este drăguț. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 11, 2017 Nu îmi place brunețica Denisa Dedu.http://www.mytex.ro/images/aimytexarticles/images/denisadedu.jpgPaula Ungureanu s-a retras prea devreme de la națională !
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 11, 2017 Anul trecut Dedu a facut meciul vietii cu Rusia,proaspat campioana olimpica,avem portari prea tineri,avea loc cred si eu Paula ca al treilea portar,la un meci ca asta conta mult experienta ei,dar s-a vrut intinerirea echipei si ne-a costat 4
florin90m Reputație: 2797 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Autor Postat Decembrie 11, 2017 Și fotbalul feminin este drăguț. Intr-adevar, este dragut. Am vazut live cateva meciuri de fotbal feminin si mi-a placut mai ales atitudinea jucatoarelor, pun osul la treaba, nu se feresc de contact si mai injura cateodata... Anul trecut Dedu a facut meciul vietii cu Rusia,proaspat campioana olimpica,avem portari prea tineri,avea loc cred si eu Paula ca al treilea portar,la un meci ca asta conta mult experienta ei,dar s-a vrut intinerirea echipei si ne-a costat Sunt de acord cu tine. Dar vreau sa mai adaug un lucru. Depindem foarte mult de Cristina Neagu, asteptam tot timpul sa ne scoata din impas cand ceva nu merge bine. Asteptam sa castige meciurile de una singura. Tot jocul se invarte in jurul ei. In meciul de astazi nu a functionat mai deloc jocul cu pivotul sau extremele. Sunt in lot cateva jucatoare talentate, iar la un turneu final conteaza o jucatoare cu experienta, chiar daca nu joaca, stie cum sa le motiveze, le da curaj. 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Și fotbalul feminin este drăguț. Intr-adevar, este dragut. Am vazut live cateva meciuri de fotbal feminin si mi-a placut mai ales atitudinea jucatoarelor, pun osul la treaba, nu se feresc de contact si mai injura cateodata... Stopurile pe piept sun delicioase...
florin90m Reputație: 2797 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Autor Postat Decembrie 11, 2017 Stopurile pe piept sun delicioase... Mai ales alea... 3
pansacola77 Reputație: 108 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Decembrie 11, 2017 Nationala puternica?! Nu prea cred!Poate in viitor, cand vor mai aprea 2-3 jucatoare valoroase pe celelalte posturi decat cel al Cristinei Neagu. Cristina si Valentina Elisei nu pot duce singure echipa in fazele superioare. 2
florin90m Reputație: 2797 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Autor Postat Decembrie 11, 2017 la volei era si mai frumos,numai bunaciuni Te rog, nu zi de volei... Le vad in fiecare saptamana... in fiecare zi, de fapt, pe voleibalistele echipei orasului meu - bunaciuni toate. 4
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 12, 2017 Sunt in lot cateva jucatoare talentate, iar la un turneu final conteaza o jucatoare cu experienta, chiar daca nu joaca, stie cum sa le motiveze, le da curaj. conteaza jucatoarele de VALOARE. adica inteligente si serioase. ti le numar pe degete cate am avut. 2 2
florin90m Reputație: 2797 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Autor Postat Decembrie 13, 2017 Ce oraș eventual sat Te invit sa-l intrebi pe Gogu (google) de Blaj (asta in cazul in care stii sa cauti pe google), municipiu, ca asta e denumirea corecta, ce a dat campioana Romaniei la volei feminin in ultimii trei ani si care azi a castigat in grupele Champions League. P.S. Scuzati-ma pentru off-topic. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum