Sari la conținut

Romania, in optimi la CM de handbal feminin

Postări Recomandate

• Oras:București.
  • Oras:București.
Postat

Da,am fost eliminați :(

Romania-Cehia 27-28

Păcat,avem totusi o națională de handbal feminin puternică.

Poate la europene...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La 25-22 pentru noi, din pacate s-a rupt filmul. :( Nici fetele nu au jucat extraordinar dar nici arbitrii nu prea ne-au lasat. Sa ai cred 10 eliminari, ceea ce inseamna sa joci 20 de minute din 60 cu un om mai putin nu prea se vede la un meci de handbal.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:La căldurică
Postat

Da,am fost eliminați :(

Romania-Cehia 27-28

Păcat,avem totusi o națională de handbal feminin puternică.

Poate la europene...

De ce imi era frica nu am scapat,cel mai periculos meci e locul 1 cu locul 4,au patit-o si sarboaicele ieri,joci cu o echipa care nu are nimic de pierdut,acum 2 ani a fost bine pt noi cu Brazilia acum am trait reversul medaliei.din pacate ne-a batut o echipa pe care unde o prindeam o bateam la orice ora,am scapat de Polonia si Ungaria, jocul mergea bine, am patit cam la fel ce am patit acum 4 ani cu Polonia cand am condus cu 6 si am pierdut;Din pacate daca poarta nu tine suntem o echipa oarecare nu ne poate duce Neagu singura in spate,din urma nu vine nimic valoros,totusi nepermis pentru Martin Ambros,considerat cel mai bun antrenor defensiv sa nu gaseasca solutii, e adevarat ca am si jucat foarte mult in inferioritate,oricum e foarte nasol sa ai meciul in mana 55 de min,sa conduci cu 5 goluri si sa fii eliminat tocmai de Cehia

• Like 4
Postat

Bravo, motănelule.

Te pricepi și la handbal.

ma uit de mic, imi placea ca vedeam femei cu picioarele dezgolite, la volei era si mai frumos,numai bunaciuni

• Like 3
Postat

Anul trecut Dedu a facut meciul vietii cu Rusia,proaspat campioana olimpica,avem portari prea tineri,avea loc cred si eu Paula ca al treilea portar,la un meci ca asta conta mult experienta ei,dar s-a vrut intinerirea echipei si ne-a costat

• Like 4
  • Oras:Blaj
Postat

Și fotbalul feminin este drăguț.

Intr-adevar, este dragut. Am vazut live cateva meciuri de fotbal feminin si mi-a placut mai ales atitudinea jucatoarelor, pun osul la treaba, nu se feresc de contact si mai injura cateodata...

Anul trecut Dedu a facut meciul vietii cu Rusia,proaspat campioana olimpica,avem portari prea tineri,avea loc cred si eu Paula ca al treilea portar,la un meci ca asta conta mult experienta ei,dar s-a vrut intinerirea echipei si ne-a costat

Sunt de acord cu tine. Dar vreau sa mai adaug un lucru. Depindem foarte mult de Cristina Neagu, asteptam tot timpul sa ne scoata din impas cand ceva nu merge bine. Asteptam sa castige meciurile de una singura. Tot jocul se invarte in jurul ei. In meciul de astazi nu a functionat mai deloc jocul cu pivotul sau extremele. 

Sunt in lot cateva jucatoare talentate, iar la un turneu final conteaza o jucatoare cu experienta, chiar daca nu joaca, stie cum sa le motiveze, le da curaj. 

• Like 3
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Și fotbalul feminin este drăguț.

Intr-adevar, este dragut. Am vazut live cateva meciuri de fotbal feminin si mi-a placut mai ales atitudinea jucatoarelor, pun osul la treaba, nu se feresc de contact si mai injura cateodata...

Stopurile pe piept sun delicioase...

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Nationala puternica?! Nu prea cred!

Poate in viitor, cand vor mai aprea 2-3 jucatoare valoroase pe celelalte posturi decat cel al Cristinei Neagu. Cristina si Valentina Elisei nu pot duce singure echipa in fazele superioare.

• Like 2
Postat

la volei era si mai frumos,numai bunaciuni

Te rog, nu zi de volei... Le vad in fiecare saptamana... in fiecare zi, de fapt, pe voleibalistele echipei orasului meu - bunaciuni toate.

• Like 4
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Sunt in lot cateva jucatoare talentate, iar la un turneu final conteaza o jucatoare cu experienta, chiar daca nu joaca, stie cum sa le motiveze, le da curaj. 

conteaza jucatoarele de VALOARE. adica inteligente si serioase. ti le numar pe degete cate am avut.

• Like 2
  • Minus 2

Postat

Ce oraș eventual sat

Te invit sa-l intrebi pe Gogu (google) de Blaj (asta in cazul in care stii sa cauti pe google), municipiu, ca asta e denumirea corecta, ce a dat campioana Romaniei la volei feminin in ultimii trei ani si care azi a castigat in grupele Champions League.

P.S. Scuzati-ma pentru off-topic.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...