machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2018 comentarii gratuite pe care mi le atribui fara nici un nonsens Băă, da’ sunt nemărginite astea doo... 1
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2018 comentarii gratuite pe care mi le atribui fara nici un nonsensDublă 1
ragno Reputație: -556 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Ragno te-as ruga sa faci abstractie de prezenta mea cu comentarii gratuite pe care mi le atribui fara nici un nonsens pe acest forum pana ne com cunoaste sau nu! Just sayin'☺ï¸Merci! 🙂 Să moare’ dalida ... câte cuvinte în limba română știe ingrid asta . 😂 ..., ingrid , spune drept ... vrei să ne futem ? Și ce gen ești ; SOFT sau fiară în pat ? ..... eu nu întreb la mișto . 1 1
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 "Asta" Cu asta ai spus tu tot despre tine! Closed subject! :) 13
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 "Asta" Cu asta ai spus tu tot despre tine! Closed subject! :) 11
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 4, 2018 vezi boss ca asta suge pula doar la ora pe 5 mil, la finalizare nu pune gura pa ea ca doar nu e proasta =)) 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 4, 2018 "Asta" Cu asta ai spus tu tot despre tine! Closed subject! :)Primii 7 ani i-a facut la fara frecventa si cu asta am zis totul.
ragno Reputație: -556 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 vezi boss ca asta suge pula doar la ora pe 5 mil, la finalizare nu pune gura pa ea ca doar nu e proasta =)) Adică e pe genu’ ; pe braț geantă de piele fină ....... și stomacu’ e ruină .... 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. .. ... O fac de balamuc în 5 zile 😂😂🤣🤣... Mă piș pă’ ei dă’ bani ..... Le rup pizda ... și le fac dă’ balamuc .... Alooo .... alde ingrid -mașinuțe bușitoare ... câte fise bag în voi să vă mișcați ...... Talentelor ..cu ulcer ..🤣🤣🤣🤣🤣.. 2 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 Pentru limba romana apasati tasta 1.
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 5, 2018 Am pus-o eu in tema . O sa te faca praf doar din priviri.si eu te voi urmari in parcare .fraiere ambulant ce esti. Sa vezi atunci poze si sa vad daca iti mai arde sa te spargi in figuri pe aici.O sa rad si cu fundul de tn.Nu te uiti cat esti de penibil iti postezi pula aia bleaga pe toate topicele :)))))))Ai inceput sa agati clienti in parcare?/Ai-de PLM! 1
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 5, 2018 Toti clientii la care o recomandam pe prietena mea Ingrid au spus atat : "wow. E superba."Si asta dupa ce o vizitau. Azi am recomandat-o la alte 2 persoane(care nu o stiau live) pentru ca eu voi pleca.Toata lumea o lauda in ceea ce priveste aspectul fizic. Eu am locuit cu ea mult timp si pot spune ca e criminala. Este foarte curata si se ingrijeste maxim.Are o piele catifelata, sanii mari si rotunzi, talie mica-de viespe.Ai incredere in mine . Nu in cei ce fac spam si fac numai imbarligaturi.Ai mai avut cateva prietene bune,care ti-at dat cu sutul in cur cand au vazut ce otreapa esti.O sa fuga si asta de tine ca de raie. 2
calin04 Reputație: 808 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2018 Nu raspunde:)
stiuletii bogati Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 Ingrido, esti prea SCUMPA Serios, ai un tarif prea ridicat! Serios, imi rupi coaiele cu preturile astea!
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2018 Postat Octombrie 6, 2018 Disponibila ultimele 3 zile in Bucuresti dragilor! Va astept in continuare sa ma contactati pentru programari😘😘 Va pupacesc si o zi frumoasa tuturor! 😌😎 11
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 6, 2018 astepti degeaba 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 6, 2018 astepti degeabaai vrea tu.
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 6, 2018 iesi ma sluga in pula mea 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 6, 2018 iesi ma sluga in pula meaHaidi pa, am treaba acum prin oras :laugh2
calin04 Reputație: 808 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 In ciuda tuturor contestatarilor i-am făcut o vizită astazi lui Ingrid la recomandarea lui Ines la care din păcate nu am ajuns. Programare telefonică respectată fără probleme. M-am întâmpinat pe tocuri de 20 :) eu nefiind un tip foarte înalt. Ingrid e o fata excepțională și ca prezenta și ca prestație și comportament. Sincer nu îi găsești defect. Nota 10 cu felicitari la toate capitolele mai putin oral care a fost protejat deci scadem un punct. Cadoul 500 ron pt o ora destul de piperat dar a meritat din plin. Eu cred ca am facut-o si pe ea sa se simta bine cred ca am facut acel click. Iti multumesc Ingrid esti o fata deosebita sper sa mai am ocazia da te intalnesc.
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 6, 2018 In ciuda tuturor contestatarilor i-am făcut o vizită astazi lui Ingrid la recomandarea lui Ines la care din păcate nu am ajuns. Programare telefonică respectată fără probleme. M-am întâmpinat pe tocuri de 20 :) eu nefiind un tip foarte înalt. Ingrid e o fata excepțională și ca prezenta și ca prestație și comportament. Sincer nu îi găsești defect. Nota 10 cu felicitari la toate capitolele mai putin oral care a fost protejat deci scadem un punct. Cadoul 500 ron pt o ora destul de piperat dar a meritat din plin. Eu cred ca am facut-o si pe ea sa se simta bine cred ca am facut acel click. Iti multumesc Ingrid esti o fata deosebita sper sa mai am ocazia da te intalnesc.O sa se sinucida astia......contestatarii
calin04 Reputație: 808 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 Problema lor. Eu am zis-o in alt sens
Vizitator ingrid2017 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2018 Postat Octombrie 6, 2018 In ciuda tuturor contestatarilor i-am făcut o vizită astazi lui Ingrid la recomandarea lui Ines la care din păcate nu am ajuns. Programare telefonică respectată fără probleme. M-am întâmpinat pe tocuri de 20 :) eu nefiind un tip foarte înalt. Ingrid e o fata excepțională și ca prezenta și ca prestație și comportament. Sincer nu îi găsești defect. Nota 10 cu felicitari la toate capitolele mai putin oral care a fost protejat deci scadem un punct. Cadoul 500 ron pt o ora destul de piperat dar a meritat din plin. Eu cred ca am facut-o si pe ea sa se simta bine cred ca am facut acel click. Iti multumesc Ingrid esti o fata deosebita sper sa mai am ocazia da te intalnesc. Iti multumesc Calin si te astept data viitoare asemeni cu mare drag! Te imbratisez,Ingrid 12
georgepop2333 Reputație: 146 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 7, 2018 In ciuda tuturor contestatarilor i-am făcut o vizită astazi lui Ingrid la recomandarea lui Ines la care din păcate nu am ajuns. Programare telefonică respectată fără probleme. M-am întâmpinat pe tocuri de 20 :) eu nefiind un tip foarte înalt. Ingrid e o fata excepțională și ca prezenta și ca prestație și comportament. Sincer nu îi găsești defect. Nota 10 cu felicitari la toate capitolele mai putin oral care a fost protejat deci scadem un punct. Cadoul 500 ron pt o ora destul de piperat dar a meritat din plin. Eu cred ca am facut-o si pe ea sa se simta bine cred ca am facut acel click. Iti multumesc Ingrid esti o fata deosebita sper sa mai am ocazia da te intalnesc.Recenzia ta ma bucura nespus de mult. Chiar ieri m-a programat Ingrid pentru o intalnire. Imediat mi-am si luat biletul de avion. Abia astept s-o vad. Pacat ca nu te-ai putut sincroniza cu Ines. Si ea este superba. Data viitoare sa n-o ratezi nici pe ea. Eu acum 2 saptamani, intamplator am intrat pe forum si am avzut ca Ines e activa. Imediat am luat legatura cu ea. A fost o intalnire mai mult decat placuta. Este o femeie minunata. Dupa sedinta, inainte sa ne despartim cand i-am spus ca as dori s-o mai vad mi-a spus ca ea va pleca, dar daca vreau, o prietena de-a ei vine joi si mi-o recomanda. Apoi mai vorbeste despre ea si la final rosteste numele ei...Ingrid. Poftim???? Ingrid??? Nu mi-a venit sa cred. :clap2 Eu mi-as fi dorit s-o vad pe Ingrid in luna mai, dar cand am ajuns in tara ea deja plecase. Amandoua sunt superbe. Pe Ingrid inca n-am vazut-o, dar nu am nicio indoiala ca este minunata. Ceilalti n-au decat sa le conteste aici, oricum multi si-au dat seama ca adevarul este cu totul altul. 1
calin04 Reputație: 808 Postat Octombrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2018 Recenzia ta ma bucura nespus de mult. Chiar ieri m-a programat Ingrid pentru o intalnire. Imediat mi-am si luat biletul de avion. Abia astept s-o vad. Pacat ca nu te-ai putut sincroniza cu Ines. Si ea este superba. Data viitoare sa n-o ratezi nici pe ea. Eu acum 2 saptamani, intamplator am intrat pe forum si am avzut ca Ines e activa. Imediat am luat legatura cu ea. A fost o intalnire mai mult decat placuta. Este o femeie minunata. Dupa sedinta, inainte sa ne despartim cand i-am spus ca as dori s-o mai vad mi-a spus ca ea va pleca, dar daca vreau, o prietena de-a ei vine joi si mi-o recomanda. Apoi mai vorbeste despre ea si la final rosteste numele ei...Ingrid. Poftim???? Ingrid??? Nu mi-a venit sa cred. :clap2 Eu mi-as fi dorit s-o vad pe Ingrid in luna mai, dar cand am ajuns in tara ea deja plecase. Amandoua sunt superbe. Pe Ingrid inca n-am vazut-o, dar nu am nicio indoiala ca este minunata. Ceilalti n-au decat sa le conteste aici, oricum multi si-au dat seama ca adevarul este cu totul altul. Ai facut recenzie dupa vizita la Ines?? Daca nu rau ai facut. Nu pot sa fac o diferenta intre ele pt ca pe Ines nu am cunoscut-o insa ti-o recomand cu incredere pe Ingrid.
ragno Reputație: -556 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2018 Recenzia ta ma bucura nespus de mult. Chiar ieri m-a programat Ingrid pentru o intalnire. Imediat mi-am si luat biletul de avion. Abia astept s-o vad. Pacat ca nu te-ai putut sincroniza cu Ines. Si ea este superba. Data viitoare sa n-o ratezi nici pe ea. Eu acum 2 saptamani, intamplator am intrat pe forum si am avzut ca Ines e activa. Imediat am luat legatura cu ea. A fost o intalnire mai mult decat placuta. Este o femeie minunata. Dupa sedinta, inainte sa ne despartim cand i-am spus ca as dori s-o mai vad mi-a spus ca ea va pleca, dar daca vreau, o prietena de-a ei vine joi si mi-o recomanda. Apoi mai vorbeste despre ea si la final rosteste numele ei...Ingrid. Poftim???? Ingrid??? Nu mi-a venit sa cred. :clap2 Eu mi-as fi dorit s-o vad pe Ingrid in luna mai, dar cand am ajuns in tara ea deja plecase. Amandoua sunt superbe. Pe Ingrid inca n-am vazut-o, dar nu am nicio indoiala ca este minunata. Ceilalti n-au decat sa le conteste aici, oricum multi si-au dat seama ca adevarul este cu totul altul. De ce nu vă duceți la muncă ? Că nu mai pune lumea botu’ la autorecenzii ... 😂😂😂.Nu aveți niciun talent ... Se prinde lumea din primele cuvinte că e harneslă ..😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum