nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 11, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Martie 11, 2018 stiu , domnul Nikolas :*❤️❤️[/quoteSimplu Nicholas, Inesuka! :) Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 11, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Martie 11, 2018 stiu , domnul Nikolas :*❤️❤️[/quoteSimplu Nicholas, Inesuka! :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 stiu , domnul Nikolas :*â¤ï¸â¤ï¸[/quoteSimplu Nicholas, Inesuka! :) pai ti-am spus simplu pe nume ! ðŸ‘🽠Domnul Nicolas 🤗 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 11, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Martie 11, 2018 ame="nicolas67" post="3942270" timestamp="1520787064"] pai ti-am spus simplu pe nume ! Domnul Nicolas ame="nicolas67" post="3942270" timestamp="1520787064"] pai ti-am spus simplu pe nume ! Domnul Nicolas :) Sa ști că, mi-esti datoare! Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 11, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Martie 11, 2018 ame="nicolas67" post="3942270" timestamp="1520787064"] pai ti-am spus simplu pe nume ! Domnul Nicolas ame="nicolas67" post="3942270" timestamp="1520787064"] pai ti-am spus simplu pe nume ! Domnul Nicolas :) Sa ști că, mi-esti datoare! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 :) Sa ști că, mi-esti datoare! vorbim pe WhatsApp :* Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 11, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Martie 11, 2018 Sigur...pupicei Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 stati ca vine raluca la bucuresti dar nu o sa ne spuna si noi nu o sa ne dam seama ca e ea =)) alt exemplu de prostie fac si un top : pe primul loc e patricia, aia chiar e prostia intruchipata, dupa aia vine delia, tania/andreea si dupa aia ines, cu mentiunea ca ines are cu 4 clase mai mult ca restul, adica 10 clase, aproape sa-si ia bacu' =)) 1 2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 am uitat sa va zic sa-mi luati LUXU in gura :X 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 am uitat sa va zic: sa-mi luati medicamente :X :slap2 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 1, 2018 stati ca vine raluca la bucuresti dar nu o sa ne spuna si noi nu o sa ne dam seama ca e ea =)) alt exemplu de prostie fac si un top : pe primul loc e patricia, aia chiar e prostia intruchipata, dupa aia vine delia, tania/andreea si dupa aia ines, cu mentiunea ca ines are cu 4 clase mai mult ca restul, adica 10 clase, aproape sa-si ia bacu' =)) cu cat are mai putine clase cu atat suge pule mai bine.deci Ralu e repetenta :laugh2 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 42 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 1, 2018 :pope Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 stati ca vine raluca la bucuresti dar nu o sa ne spuna si noi nu o sa ne dam seama ca e ea =)) alt exemplu de prostie fac si un top : pe primul loc e patricia, aia chiar e prostia intruchipata, dupa aia vine delia, tania/andreea si dupa aia ines, cu mentiunea ca ines are cu 4 clase mai mult ca restul, adica 10 clase, aproape sa-si ia bacu' =)) am luat BAC-ul cu 9,04Iar media anuala 9,42 Si chiar nu vin in Bucuresti. Mie imi Plac domnii educati din N-V Romaniei ðŸ‘🽠Care ne trateaza ca pe niste printese iar ei sunt tratati exact asa cum merita. Ca niste Regi. 24 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2018 am luat BAC-ul cu 9,04Iar media anuala 9,42 Si chiar nu vin in Bucuresti. Mie imi Plac domnii educati din N-V Romaniei Care ne trateaza ca pe niste printese iar ei sunt tratati exact asa cum merita. Ca niste Regi.vezi ca notele sunt publice ... si nu e greu sa ... :rtfm . Parerea mea :hihat 3 3 Link spre comentariu
alinnou Reputație: 6 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Ești disponibilă acum ? Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 2, 2018 am luat BAC-ul cu 9,04Iar media anuala 9,42 Si chiar nu vin in Bucuresti. Mie imi Plac domnii educati din N-V Romaniei Care ne trateaza ca pe niste printese iar ei sunt tratati exact asa cum merita. Ca niste Regi. Tu iti doresti sa te futa incet cum o fac bosorogii, ca sa nu iti "uzeze" pizda. Daca iubitii tai ar da asa in tine i-ai parasi dupa primul futai.Nu ii mai fraieri pe acesti domni creduli! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Tu iti doresti sa te futa incet cum o fac bosorogii, ca sa nu iti "uzeze" pizda. Daca iubitii tai ar da asa in tine i-ai parasi dupa primul futai.Nu ii mai fraieri pe acesti domni creduli! Forumul nu e de tine mah 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Aprilie 2, 2018 stati ca vine raluca la bucuresti dar nu o sa ne spuna si noi nu o sa ne dam seama ca e ea =)) alt exemplu de prostie fac si un top : pe primul loc e patricia, aia chiar e prostia intruchipata, dupa aia vine delia, tania/andreea si dupa aia ines, cu mentiunea ca ines are cu 4 clase mai mult ca restul, adica 10 clase, aproape sa-si ia bacu' =))Sa te duci .... de retard ce ești. Nici flegma noastră nu o meriți, ești un nimic și așa vei rămâne pentru totdeauna! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Tu iti doresti sa te futa incet cum o fac bosorogii, ca sa nu iti "uzeze" pizda. Daca iubitii tai ar da asa in tine i-ai parasi dupa primul futai.Nu ii mai fraieri pe acesti domni creduli! mi-am rezervat dreptul de a-mi selecta clientela mereu.Din motive personale nu imi plac oamenii de genul tau . Eu fac dragoste la job, nu sex brutal.Evident ca unu care vrea sa “imi rupa pizda” nu are ce cauta la usa mea. Astfel atrag doar barbatii cu care ma simt bine la job. Nu vreau sa il fac de obligatie , ci cu placere.Sunt o fire linistita si romantica. Si nu sunt compatibila cu disperatii de sex. 26 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 2, 2018 mi-am rezervat dreptul de a-mi selecta clientela mereu.Din motive personale nu imi plac oamenii de genul tau . Eu fac dragoste la job, nu sex brutal.Evident ca unu care vrea sa “imi rupa pizda” nu are ce cauta la usa mea. Astfel atrag doar barbatii cu care ma simt bine la job. Nu vreau sa il fac de obligatie , ci cu placere.Sunt o fire linistita si romantica. Si nu sunt compatibila cu disperatii de sex. nu te victimiza, ai inteles perfect ce ti-am zissi apropo, nu ti-am rupt pizda :rax2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 vezi ca notele sunt publice ... si nu e greu sa ... :rtfm . Parerea mea :hihatPai și ? =)) Păcat ca nu ii știți numele Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Pai și ? =))Păcat ca nu ii știți numele... ideea e ca daca verifici tabelele cu nota finala si media anuala ... poti sa afli si numele ... cate absolvente au nota finala si media indicate, pe un interval de 5-7 ani? Asta incercam sa ii spun sa fie mai discreta. 3 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 😂 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Aprilie 3, 2018 ... ideea e ca daca verifici tabelele cu nota finala si media anuala ... poti sa afli si numele ... cate absolvente au nota finala si media indicate, pe un interval de 5-7 ani? Asta incercam sa ii spun sa fie mai discreta. lingaule, mars, fata studiaza tehnologia informatiei! n-o inveti tu pe ea. Link spre comentariu
glorya Reputație: 62 Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Nu pot sa iti dau un plus, nu ca ar conta, dar te felicit! Pacat ca te-ai retras inainte sa ne-o tragem...dar poate ne gasim pe undeva! Te pup, sa ai Sarbatori Fericite si success in ce vei face sau oriunde vei face! :-* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum