Sari la conținut

Caut cel mai bun analingus

Postări Recomandate

• Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Sunt de mult timp pe forum si am incercat multe, dar de data asta cer ajutorul vostru sa-mi spuneti una care e perversa rau si e cea mai buna la analingus... E un mare plus si daca accepta, face uro... Astept sugestii! Dar pot sa se ofere si damezele... Numai bine!

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Sunt de mult timp pe forum si am incercat multe, dar de data asta cer ajutorul vostru sa-mi spuneti una care e perversa rau si e cea mai buna la analingus... E un mare plus si daca accepta, face uro... Astept sugestii! Dar pot sa se ofere si damezele... Numai bine!

Te mananca in cur?

• Like 30
  • Minus 7
Link spre comentariu

Sa tampit lumea sa moara Frankfurt.

Si eu am pus de curiozitate vreo doua sa ma linga in cur,dar n-am avut nicio placere.

Gandind lucrurile logic,dacă un bărbat simte plăcere cand ii este stimulata găoacea,inseamna ca e putin homosexual.De la o limba in cur pana la o pula infipta-n cur e doar un pas.

• Like 27
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Si eu am pus de curiozitate vreo doua sa ma linga in cur,dar n-am avut nicio placere.

Gandind lucrurile logic,dacă un bărbat simte plăcere cand ii este stimulata găoacea,inseamna ca e putin homosexual.De la o limba in cur pana la o pula infipta-n cur e doar un pas.

Da, next level  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
Link spre comentariu

Deci... sa vedem... deloc homosexual, putin homosexual, homosexual, foarte homosexual, prea homosexual.

Ba, gusturile nu se discuta, fiecare cu placerile lui... Esti homosexual, cand te atrag de barbatii, esti bisexual daca te atrag si barbatii si femeile. Punct. Pe mine nu ma atrag deloc barbatii, dar asta deja e offtopic :P

Nu ma cred nici zeu nici semizeu, nu sunt nici peste... Ce-i drept sunt multi care ma invidiaza.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Dacă eu stau ca proasta și mă uit la tavan în timp ce îmi face cineva cunilingus...te asigur ca maxim doi bărbați în toată Romania abia pot găsi să îmi provoace o minimă placere! Dacă îmi mut atenția o clipă în zona intimă placerea mea poate dura la nesfârșit și cât de divers are chef pizda mea...Însă zona anusului nu are atâta potențial încât să îți faci gânduri d-astea despre bărbați...
  • Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Dacă eu stau ca proasta și mă uit la tavan în timp ce îmi face cineva cunilingus...te asigur ca maxim doi bărbați în toată Romania abia pot găsi să îmi provoace o minimă placere! Dacă îmi mut atenția o clipă în zona intimă placerea mea poate dura la nesfârșit și cât de divers are chef pizda mea...Însă zona anusului nu are atâta potențial încât să îți faci gânduri d-astea despre bărbați...

... aici era vorba de "ailalta" gaura si nu de dat, ci de luat. Ai in "meniu" asa ceva? Pup ... clasic, nu la "ochiul de curca".

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

... aici era vorba de "ailalta" gaura si nu de dat, ci de luat. Ai in "meniu" asa ceva? Pup ... clasic, nu la "ochiul de curca".

Nu îmi place de tine că te prefaci a nu avea două urechi, doi ochi si poate nici două găuri...si nu cred că e potrivit să îmi pună cineva astfel de intrebari! Doar nu ti-ai luat tu suficient din vorbele mele pentru sa ai o dovadă cum îmi umbla mie gândul? Hai sa nu intinam si acest topic! Vai, ce potrivită a melodia ce o ascult acum pentru cum ma simt acum...

Link spre comentariu

Nu îmi place de tine că te prefaci a nu avea două urechi, doi ochi si poate nici două găuri...si nu cred că e potrivit să îmi pună cineva astfel de intrebari! Doar nu ti-ai luat tu suficient din vorbele mele pentru sa ai o dovadă cum îmi umbla mie gândul? Hai sa nu intinam si acest topic! Vai, ce potrivită a melodia ce o ascult acum pentru cum ma simt acum...

gandul e unul din putinele lucruri care il are un om le are in plus fata de animale, ar mai fi si sufletul, dar aici parerile sunt impartite, acesta fiind liber, nu pot sa stiu pe unde umbla si cu cine... Parca era unul Vasile sau Gica Descartes care avea o zicere legata pe tema asta cu gandul si fiinta umana urcata pe o treapta superioara existentiala. 

P.S. vezi ca ai lasat fraza "neterminata" ... si care era melodia? Nu de alta dar poate rezonam impreuna...

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...