palosulgros Reputație: 5961 Postat Decembrie 7, 2017 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Sunt de mult timp pe forum si am incercat multe, dar de data asta cer ajutorul vostru sa-mi spuneti una care e perversa rau si e cea mai buna la analingus... E un mare plus si daca accepta, face uro... Astept sugestii! Dar pot sa se ofere si damezele... Numai bine! Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Sunt de mult timp pe forum si am incercat multe, dar de data asta cer ajutorul vostru sa-mi spuneti una care e perversa rau si e cea mai buna la analingus... E un mare plus si daca accepta, face uro... Astept sugestii! Dar pot sa se ofere si damezele... Numai bine!Te mananca in cur? 30 7 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Te mananca in cur?Lasa l in pula mea ca se crede zmeu idiotu:))))))Cred ca e din cluj ,ceva semi-peste pe acolo 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Sa tampit lumea sa moara Frankfurt. 6 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Sa tampit lumea sa moara Frankfurt.Si eu am pus de curiozitate vreo doua sa ma linga in cur,dar n-am avut nicio placere.Gandind lucrurile logic,dacă un bărbat simte plăcere cand ii este stimulata găoacea,inseamna ca e putin homosexual.De la o limba in cur pana la o pula infipta-n cur e doar un pas. 27 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Si eu am pus de curiozitate vreo doua sa ma linga in cur,dar n-am avut nicio placere.Gandind lucrurile logic,dacă un bărbat simte plăcere cand ii este stimulata găoacea,inseamna ca e putin homosexual.De la o limba in cur pana la o pula infipta-n cur e doar un pas.Da, next level :laugh2 7 2 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5961 Postat Decembrie 8, 2017 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Si eu am pus de curiozitate vreo doua sa ma linga in cur,dar n-am avut nicio placere.Gandind lucrurile logic,dacă un bărbat simte plăcere cand ii este stimulata găoacea,inseamna ca e putin homosexual.De la o limba in cur pana la o pula infipta-n cur e doar un pas.Deci... sa vedem... deloc homosexual, putin homosexual, homosexual, foarte homosexual, prea homosexual.Ba, gusturile nu se discuta, fiecare cu placerile lui... Esti homosexual, cand te atrag de barbatii, esti bisexual daca te atrag si barbatii si femeile. Punct. Pe mine nu ma atrag deloc barbatii, dar asta deja e offtopic :PNu ma cred nici zeu nici semizeu, nu sunt nici peste... Ce-i drept sunt multi care ma invidiaza. 1 Link spre comentariu
bl4ckdog Reputație: 27 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:In da hood Oras:In da hood Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Anilingus OK? NU analingus. 1 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5961 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Anilingus OK? NU analingus.https://www.urbandictionary.com/define.php?term=analingus Istetule... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 https://www.urbandictionary.com/define.php?term=analingus Istetule...Prin iubita urbe Bucuresti era Alessya care oferea si rimming.Eu nu am incercat asa ceva cu ea , nu ma intereseaza.Alta varianta nu cunosc.Apropo , maseuza Bella Bella activeaza prin Cluj ?A revenit acolo dupa popasul bucurestean din 2016.Succes ! 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Si eu am pus de curiozitate vreo doua sa ma linga in cur,dar n-am avut nicio placere.Gandind lucrurile logic,dacă un bărbat simte plăcere cand ii este stimulata găoacea,inseamna ca e putin homosexual.De la o limba in cur pana la o pula infipta-n cur e doar un pas.Dacă eu stau ca proasta și mă uit la tavan în timp ce îmi face cineva cunilingus...te asigur ca maxim doi bărbați în toată Romania abia pot găsi să îmi provoace o minimă placere! Dacă îmi mut atenția o clipă în zona intimă placerea mea poate dura la nesfârșit și cât de divers are chef pizda mea...Însă zona anusului nu are atâta potențial încât să îți faci gânduri d-astea despre bărbați... 9 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Dacă eu stau ca proasta și mă uit la tavan în timp ce îmi face cineva cunilingus...te asigur ca maxim doi bărbați în toată Romania abia pot găsi să îmi provoace o minimă placere! Dacă îmi mut atenția o clipă în zona intimă placerea mea poate dura la nesfârșit și cât de divers are chef pizda mea...Însă zona anusului nu are atâta potențial încât să îți faci gânduri d-astea despre bărbați...... aici era vorba de "ailalta" gaura si nu de dat, ci de luat. Ai in "meniu" asa ceva? Pup ... clasic, nu la "ochiul de curca". 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 10, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 10, 2017 ... aici era vorba de "ailalta" gaura si nu de dat, ci de luat. Ai in "meniu" asa ceva? Pup ... clasic, nu la "ochiul de curca".Nu îmi place de tine că te prefaci a nu avea două urechi, doi ochi si poate nici două găuri...si nu cred că e potrivit să îmi pună cineva astfel de intrebari! Doar nu ti-ai luat tu suficient din vorbele mele pentru sa ai o dovadă cum îmi umbla mie gândul? Hai sa nu intinam si acest topic! Vai, ce potrivită a melodia ce o ascult acum pentru cum ma simt acum... Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Nu îmi place de tine că te prefaci a nu avea două urechi, doi ochi si poate nici două găuri...si nu cred că e potrivit să îmi pună cineva astfel de intrebari! Doar nu ti-ai luat tu suficient din vorbele mele pentru sa ai o dovadă cum îmi umbla mie gândul? Hai sa nu intinam si acest topic! Vai, ce potrivită a melodia ce o ascult acum pentru cum ma simt acum...gandul e unul din putinele lucruri care il are un om le are in plus fata de animale, ar mai fi si sufletul, dar aici parerile sunt impartite, acesta fiind liber, nu pot sa stiu pe unde umbla si cu cine... Parca era unul Vasile sau Gica Descartes care avea o zicere legata pe tema asta cu gandul si fiinta umana urcata pe o treapta superioara existentiala. P.S. vezi ca ai lasat fraza "neterminata" ... si care era melodia? Nu de alta dar poate rezonam impreuna... 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Palos , vezi Scarlett si Sasha de la Top. Ele ofera ceea ce cauti tu. 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum