delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Adică :hmmm ? scuza-ma am scris in graba și nu m-am exprimat corect, vroiam sa zic ca acum nu mai e valabil ce am spus ca a trecut ziua ta 😊
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 scuza-ma am scris in graba și nu m-am exprimat corect, vroiam sa zic ca acum nu mai e valabil ce am spus ca a trecut ziua ta Nu mai e valabil ce, cadoul, sau ce :hmmm?
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Nu mai e valabil ce, cadoul, sau ce :hmmm?da
evantai Reputație: 1823 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Am nevoie de un mic ajutor, este aceiasi fata cu cea de pe a 2a pagina? Fiindcă sunt vreo 10 kg lipsa între poze. În ultimele poze (de mai sus) arată de 10
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Am nevoie de un mic ajutor, este aceiasi fata cu cea de pe a 2a pagina? Fiindcă sunt vreo 10 kg lipsa între poze. În ultimele poze (de mai sus) arată de 10 da sunt aceiași persoana și pozele de la a doua pagina sunt cu mine dar sunt foarte vechi, între timp m-am mai schimbat, ultimele poze sunt pozele mele recente 1
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 da sunt aceiași persoana și pozele de la a doua pagina sunt cu mine dar sunt foarte vechi, între timp m-am mai schimbat, ultimele poze sunt pozele mele recentePune si unele fara photoshop ca in astea prelucrate nu are nimeni incredere! E doar o gaselnita ca sa va ia “fotograful” bani in plus pe “prelucrare”! Sa va pacaleasca!
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Pune si unele fara photoshop ca in astea prelucrate nu are nimeni incredere! E doar o gaselnita ca sa va ia “fotograful” bani in plus pe “prelucrare”! Sa va pacaleasca! dragul meu dacă te uiți mai bine am și poze cu telefonul, iar pozele acelea nu sunt prelucrate sunt doar profesionale și nu ma păcălit niciun fotograf sa imi ia bani nu le-am făcut special sa le pun aici, le-am făcut când am fost plecată ca acolo imi trepuiau poze profi, nu cu telefonul și cum sunt singurele poze recente pe care le aveam am spus sa postez câteva, dacă nu ai încredere nu veni. Cine vrea sa vina bine cine nu, nu. Eu nu oblig pe nimeni sa vina la mine 2
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 dragul meu dacă te uiți mai bine am și poze cu telefonul, iar pozele acelea nu sunt prelucrate sunt doar profesionale și nu ma păcălit niciun fotograf sa imi ia bani nu le-am făcut special sa le pun aici, le-am făcut când am fost plecată ca acolo imi trepuiau poze profi, nu cu telefonul și cum sunt singurele poze recente pe care le aveam am spus sa postez câteva, dacă nu ai încredere nu veni. Cine vrea sa vina bine cine nu, nu. Eu nu oblig pe nimeni sa vina la mineNu a zis nimeni nimic de incredere, speram sa nu iti fie atat de greu, dificil sa pui cateva selfie-uri noi pe care le poti face in 2-3 minute, dar e ok daca nu vrei sau esti atat de ocupata, nu e un capat de lume!
tropical17 Reputație: 1305 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 Draga mea, (noastra), eu chiar m am simtit "obligat" sa te vizitez, dupa ce m am delectat admirandu te, in ultimul set de poze, Daca nu ar fi prezent tatuajul de pe piept si in aceste poze, la fel ca si in primele as fi putut jura ca este cu totul o alta persoana, deci ori este meritul tau , si/sau al fotografului,,....care i realitatea? Eu nu am putut sa ma edific pentru ca ai contramandat intalnirea, datorita indisponibilitatii tale. Frumoase poze, oricum 1
makaveli123 Reputație: 77 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Ce te-ai scumpit asa, frumusete?
mayu Reputație: 22 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Postat Ianuarie 3, 2019 Poti te rog detalia serviciile? Ai mai intrdos servici noi?sau te gandesti sa mai updatezi lista de servicii?
askingalexander Reputație: 28 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 Ca disclaimer pentru cei mai experimentati/pretentiosi critici, urmeaza parerea mea de incepator: Locatia este la maxim 10 minute de mers pe jos de la statia de metrou Piata Romana, un bloc rustic cu un lift care mi-a dat putin niste senzatie de Final Destination, dar apartamentul este modern si arata foarte bineMi s-a oferit posiblitatea de a face dus, dar eu am venit direct de acasa pregatit asa ca a inceput sesiunea de 2HAm fost intampinat de o un inger blondin suberb, intr-o lenjerie rosie sexy si cu tocuri ideale pentru a o putea privi direct in ochi fara sa-mi plec capul de la 1.87 MByTheWay: Pozele sunt faine, dar realitatea nu dezamageste deloc, chiar e mai placutaGFE 10/10, chiar m-am simtit incredibil de bine si am ras, este o fire simpatica si deschisa, am avut ce discuta tot intervalul inclusiv in singura pauza scurta de tigaraOral 9/10 (daca dau 10/10 mult nu mai cititi postarea), se vede ca o face cu placereLa normal nu pot sa ma pronunt pentru ca nu sunt un fan al caciulitelor, am incercat ceva si pentru acele cateva secunde a fost superb, stramt si umedCe mai merge imbunatatit este HJ, pentru mine a fost cam delicat, dar interesant si cu multe jocuri 7/10Per total o experienta de 9.5/10, de-abia astept sa revin
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 2H de oral?
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 GFE 10/10, chiar m-am simtit incredibil de bine si am ras, este o fire simpatica si deschisa, am avut ce discuta tot intervalul inclusiv in singura pauza scurta de tigara am vazut ca ai dat GFE 10, FK ai facut ? 1
askingalexander Reputație: 28 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 2H de oral?Din pacate
askingalexander Reputație: 28 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 am vazut ca ai dat GFE 10, FK ai facut ?Doar sarutari normale
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Doar sarutari normalehmm, stiam ca fata nu saruta (am fost la ea si eu si nu sunt ciung), dar daca zici tu. 1
evantai Reputație: 1823 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 In primele poze arată de 7 iar în ultimile de nota 11 deși judecand după tatuaj și constituție pare sa fie tot ea într-o formă de zile mari. 1
richard12 Reputație: 310 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 Bun, Am ajuns si eu la domnisoara Delia azi mai pe seara.Facut programare prin whatsapp cu cateva ore inainte, am confirmat cu o ora inainte si dus am fost la ea. Este singura in locatie si m-a asteptat pe tocuri si in lenjerie rosie. Note:Locatie - 7 (liftul e dubios si scoate sunete ciudate, mizerie la baie pe jos chiar si in dus, un singur gel de dus si ala aproape gol, nu am avut papuci. Manele in surdina de la vecini :laugh2 dar nu deranjant)Aspect - 8 (este cea din poze, draguta si finuta, sanii sunt mici cat sa-i cuprinzi in palma. Nu este plinuta, ci supla si stramta)Oral - 9 (neprotejat din picioare, lins ouale, face deep)Normal - 9 (am schimbat vreo 3 pozitii, se implica, nu face mofturi)FK - N/A (nu am incercat)GFE - 9 (vorbareata, am avut si preludiu la inceput, pupaturi pe corp, mangaieri)Cado' - 200 ron/ 30 minute Daca avea sanii mai mari si facea FK, era perfecta. Spor la ciocanit ;) 3
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Bun, Am ajuns si eu la domnisoara Delia azi mai pe seara.Facut programare prin whatsapp cu cateva ore inainte, am confirmat cu o ora inainte si dus am fost la ea. Este singura in locatie si m-a asteptat pe tocuri si in lenjerie rosie. Note:Locatie - 7 (liftul e dubios si scoate sunete ciudate, mizerie la baie pe jos chiar si in dus, un singur gel de dus si ala aproape gol, nu am avut papuci. Manele in surdina de la vecini :laugh2 dar nu deranjant)Aspect - 8 (este cea din poze, draguta si finuta, sanii sunt mici cat sa-i cuprinzi in palma. Nu este plinuta, ci supla si stramta)Oral - 9 (neprotejat din picioare, lins ouale, face deep)Normal - 9 (am schimbat vreo 3 pozitii, se implica, nu face mofturi)FK - N/A (nu am incercat)GFE - 9 (vorbareata, am avut si preludiu la inceput, pupaturi pe corp, mangaieri)Cado' - 200 ron/ 30 minute Daca avea sanii mai mari si facea FK, era perfecta. Spor la ciocanit ;) Hei, mersi frumos Petru recenzie, FK nu fac dar săruturile normale erau permise dar dacă tu nu ai dat de înțeles ca vrei sa ma săruți eu nu am făcut-o 😊
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Bun, Am ajuns si eu la domnisoara Delia azi mai pe seara.Facut programare prin whatsapp cu cateva ore inainte, am confirmat cu o ora inainte si dus am fost la ea. Este singura in locatie si m-a asteptat pe tocuri si in lenjerie rosie. Note:Locatie - 7 (liftul e dubios si scoate sunete ciudate, mizerie la baie pe jos chiar si in dus, un singur gel de dus si ala aproape gol, nu am avut papuci. Manele in surdina de la vecini :laugh2 dar nu deranjant)Aspect - 8 (este cea din poze, draguta si finuta, sanii sunt mici cat sa-i cuprinzi in palma. Nu este plinuta, ci supla si stramta)Oral - 9 (neprotejat din picioare, lins ouale, face deep)Normal - 9 (am schimbat vreo 3 pozitii, se implica, nu face mofturi)FK - N/A (nu am incercat)GFE - 9 (vorbareata, am avut si preludiu la inceput, pupaturi pe corp, mangaieri)Cado' - 200 ron/ 30 minute Daca avea sanii mai mari si facea FK, era perfecta. Spor la ciocanit ;) trebuia sa specifici si ca manelele se auzeau de la vecini, nu vreau sa se înțeleagă greșit 😂😂
richard12 Reputație: 310 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 Da, am zis ca de la vecini. Tu n-ai nici o vina 😀
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Da, am zis ca de la vecini. Tu n-ai nici o vina 😀 a scuze nu am fost atenta 😂😂
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 hmm, stiam ca fata nu saruta (am fost la ea si eu si nu sunt ciung), dar daca zici tu. mai nou săruturile sunt permise
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum