Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

Postat

<p>Ca disclaimer pentru cei mai experimentati/pretentiosi critici, urmeaza parerea mea de incepator:

• Locatia este la maxim 10 minute de mers pe jos de la statia de metrou Piata Romana, un bloc rustic cu un lift care mi-a dat putin niste senzatie de Final Destination, dar apartamentul este modern si arata foarte bine
  • Mi s-a oferit posiblitatea de a face dus, dar eu am venit direct de acasa pregatit asa ca a inceput sesiunea de 2H
  • Am fost intampinat de o un inger blondin suberb, intr-o lenjerie rosie sexy si cu tocuri ideale pentru a o putea privi direct in ochi fara sa-mi plec capul de la 1.87 M
  • ByTheWay: Pozele sunt faine, dar realitatea nu dezamageste deloc, chiar e mai placuta
  • GFE 10/10, chiar m-am simtit incredibil de bine si am ras, este o fire simpatica si deschisa, am avut ce discuta tot intervalul inclusiv in singura pauza scurta de tigara
  • Oral 9/10 (daca dau 10/10 mult nu mai cititi postarea), se vede ca o face cu placere
  • La normal nu pot sa ma pronunt pentru ca nu sunt un fan al caciulitelor, am incercat ceva si pentru acele cateva secunde a fost superb, stramt si umed
  • Ce mai merge imbunatatit este HJ, pentru mine a fost cam delicat, dar interesant si cu multe jocuri 7/10
  • Per total o experienta de 9.5/10, de-abia astept sa revin
mersi pentru recenzie, te pup și mi-a părut bine sa te cunosc 😘
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibilă ❤

Telefon 0722980644

WhatsApp 0737972042

Locație Calea Victoriei

150 de lei 15 Min; 200 de lei 30-35 Min; 300 de lei H

(Prefer programările pe wapp)

Va pup cu drag

Ar fi misto sa bagi si varianta 100 lei - 5 minute. Nu glumesc. Unii pot, chiar de 2 ori.

• Like 1
Postat

Delia

Telefon: 0722980644

WhatsApp: 0737972042

Locație Calea Victoriei

Pret 150 de lei (15-20 de Min); 200 de lei (30-35 de Min); 300 de lei H

Servici

OP, ON (in funcție de igena), NP, Anal P(doar in funcție de dimensiune), sărutări pe corp, sarutari pe gura (in funcție de igena), fin corporală, 69, cunnilingus(voi mie), accept orice poziție, masaj și sunt deschisă și la alte fantezi

Program: 11:00-23:00

Disponibilă in București pana pe data de 12.01.2019 PS prefer programările pe whatsApp

post-275422-0-85581200-1546548525_thumb.jpeg

• Like 7
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

Ar fi misto sa bagi si varianta 100 lei - 5 minute. Nu glumesc. Unii pot, chiar de 2 ori.

with this freezing weather.It takes more than 15 minutes to undress and get dressed
Postat

with this freezing weather.It takes more than 15 minutes to undress and get dressed

No need to get undressed, just get your dick out of ur pants, and that s it......it was a practical joke the 5 min.suggested visit time alternative....

Postat

Am dat de câteva zile târcoale în special pt recenziile bune găsite și ultimile poze. Tare ciudat cum de nu este mult mai populară pe site fiindcă tipa are tot ce ii trebuie.

Programarea a avut loc telefonic întâmpinat fiind de o voce foarte plăcută și pisicoasă.

Locația e ușor de găsit doar că blocul poate lăsa de dorit. Am evitat liftul în urma postărilor și am ajuns la domnișoară și confirm și eu că este cea din poze, o bunaciune ce să mai zic.

M-a întâmpinat pe tocuri înalte și de-abia am așteptat să se întoarcă cu spatele să-i văd popoul.

N-am stat la discuții fiindcă nu era vreme de pierdut așa că m-am dus la duș cu gândul la cum să încep.

Baia e ok, partea mai puțin bună fiind lipsa de dușuri bărbătești în rest prosoape curate, apă caldă, curățenie în baie și pe jos.

Apartamentul este o garsonieră, curată, aerisita cu un pat mare totul petrecându-se într-o lumină difuză.

Introducerea a avut loc stând amândoi in picioare cu sărutări pătimașe (mă ținea strâns și ma încălzea cu o mulțime de pupici pe corp dar și săruturi)

Ușor și sigur cel de jos se urca tot mai sus până n-am mai rezistat, am luat-o în brațe și hop cu ea în pat! Iarăși pupături peste pupături. Fiind gentleman m-am oferit sa încep primul partea de jos și din pupături în pupături am ajuns la o pisicuță perfect epilata, fără labi și foarte frumoasă ca de puștoaică. După ce mi-am băgat capul peste tot a fost timpul ei să răspundă pe măsură. Întrebat cum prefer sa fie (on/op) a început sa îl facă senzual culminând într-un deep aproape perfect. Vroiam să-i cer sa se uite la mine când îl făcea dar tare îmi era frică să nu mă scap. Am agreat amândoi mutual sa trecem la normal dar nu înainte de a mai face un oral.

La acest nou capitol lucrurile au stat și mai bine, îmbrățișări puternice, sărutări pătimașe, mișcări foarte erotice și foarte pasionala. Te strange in toate pozițiile posibile și imposibile. Încercat doar în misionarul (din păcate).

Am întrebat dacă mă încadrez și la un mic desert (anal) și fără sa fiu refuzat s-a lubrifiant și am avut mare grija a începe foarte încet. După 3 minute de doggy style am simțit că mi se amorțesc picioarele (fiindcă stăteam pe ciuci și pompam de deasupra ei) am mărit ritmul și am finalizat în fibrilații. Am mai făcut un mic duș și am mai stat de vorbă până a terminat de fumat.

Așadar:

Locație: 9,central ușor de ajuns, duș, confort, aerisit etc

Aspect corp : 9.5++ fundul e durere, sânii potriviți dar nu mi s-au părut mici, este slim și cu talie suavă

Aspect față: 9 dulcică foc, machiată bine și pare foarte fotogenică

Oral: 9 făcut deep aproape perfect, zemos ei fără labă (dacă era cu finalizare + priviri în ochi era de 10 clar)

Normal: 10 deși am încercat o singură poziție a fost foarte diversificat și pătimaș

Gfe: 9.5 tot ce a însemnat preludiul, sărutările intense, pupicii, convorbirile.

Igienă: 10 - peste tot, fără miros de țigară sau altele

Atitudine: 10

Sentimentul după plecare: 9.5 deci satisfăcut.

Singurul lucru era ca preferam acțiunea pe multă lumină dar cred că se poate rezolva.

• Like 13
Postat

Am dat de câteva zile târcoale în special pt recenziile bune găsite și ultimile poze. Tare ciudat cum de nu este mult mai populară pe site fiindcă tipa are tot ce ii trebuie.

Programarea a avut loc telefonic întâmpinat fiind de o voce foarte plăcută și pisicoasă.

Locația e ușor de găsit doar că blocul poate lăsa de dorit. Am evitat liftul în urma postărilor și am ajuns la domnișoară și confirm și eu că este cea din poze, o bunaciune ce să mai zic.

M-a întâmpinat pe tocuri înalte și de-abia am așteptat să se întoarcă cu spatele să-i văd popoul.

N-am stat la discuții fiindcă nu era vreme de pierdut așa că m-am dus la duș cu gândul la cum să încep.

Baia e ok, partea mai puțin bună fiind lipsa de dușuri bărbătești în rest prosoape curate, apă caldă, curățenie în baie și pe jos.

Apartamentul este o garsonieră, curată, aerisita cu un pat mare totul petrecându-se într-o lumină difuză.

Introducerea a avut loc stând amândoi in picioare cu sărutări pătimașe (mă ținea strâns și ma încălzea cu o mulțime de pupici pe corp dar și săruturi)

Ușor și sigur cel de jos se urca tot mai sus până n-am mai rezistat, am luat-o în brațe și hop cu ea în pat! Iarăși pupături peste pupături. Fiind gentleman m-am oferit sa încep primul partea de jos și din pupături în pupături am ajuns la o pisicuță perfect epilata, fără labi și foarte frumoasă ca de puștoaică. După ce mi-am băgat capul peste tot a fost timpul ei să răspundă pe măsură. Întrebat cum prefer sa fie (on/op) a început sa îl facă senzual culminând într-un deep aproape perfect. Vroiam să-i cer sa se uite la mine când îl făcea dar tare îmi era frică să nu mă scap. Am agreat amândoi mutual sa trecem la normal dar nu înainte de a mai face un oral.

La acest nou capitol lucrurile au stat și mai bine, îmbrățișări puternice, sărutări pătimașe, mișcări foarte erotice și foarte pasionala. Te strange in toate pozițiile posibile și imposibile. Încercat doar în misionarul (din păcate).

Am întrebat dacă mă încadrez și la un mic desert (anal) și fără sa fiu refuzat s-a lubrifiant și am avut mare grija a începe foarte încet. După 3 minute de doggy style am simțit că mi se amorțesc picioarele (fiindcă stăteam pe ciuci și pompam de deasupra ei) am mărit ritmul și am finalizat în fibrilații. Am mai făcut un mic duș și am mai stat de vorbă până a terminat de fumat.

Așadar:

Locație: 9,central ușor de ajuns, duș, confort, aerisit etc

Aspect corp : 9.5++ fundul e durere, sânii potriviți dar nu mi s-au părut mici, este slim și cu talie suavă

Oral: 9 făcut deep aproape perfect, zemos ei fără labă (dacă era cu finalizare + priviri în ochi era de 10 clar)

Normal: 10 deși am încercat o singură poziție a fost foarte diversificat și pătimaș

Gfe: 9.5 tot ce a însemnat preludiul, sărutările intense, pupicii, convorbirile.

Igienă: 10 - peste tot, fără miros de țigară sau altele

Atitudine: 10

Sentimentul după plecare: 9.5 deci satisfăcut.

Singurul lucru era ca preferam acțiunea pe multă lumină dar cred că se poate rezolva.

mulțumesc frumos te pup
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

In care dintre poze aduce cel mai mult cu realitatea? Asta?

post-134024-0-53910100-1546641849_thumb.jpg

sau astea

post-134024-0-37743300-1546641869_thumb.jpeg

post-134024-0-99455100-1546641908_thumb.jpeg

• Like 6
Postat

George, același lucru m-a frapat si pe mine înainte de a o vizita. Este mult mai aproape de realitate în cel de-al doilea set. Adică pt poze i-aș da 10 iar în realitate un 9+.

• Like 3
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

In primele poze arată de 7 iar în ultimile de nota 11 deși judecand după tatuaj și constituție pare sa fie tot ea într-o formă de zile mari.

Voi uitati ca exista photoshop?

• Like 1
Postat

Voi uitati ca exista photoshop?

pozele nu sunt lucrate in Photoshop, sunt doar profesionale, iar diferența exista deoarece primele poze sunt destul de vechi, iar eu m-am schimbat destul de mult fata de atunci
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Poze ca poze, fata e simpatica, dar asta tine de subiectivism.

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

pozele nu sunt lucrate in Photoshop, sunt doar profesionale, iar diferența exista deoarece primele poze sunt destul de vechi, iar eu m-am schimbat destul de mult fata de atunci

ma tot bate sangre la cap sa te fut ca cica esti buna si ai tocul al mai toc si curul al mai cur.Nu stiu ce sa fac, tu ce zici?

• Like 3
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

ma tot bate sangre la cap sa te fut ca cica esti buna si ai tocul al mai toc si curul al mai cur.Nu stiu ce sa fac, tu ce zici?

Buna este, eu o merg cand introduce FK

• Minus 1
  • Oras:Congo-Kinshasa
  • Oras:Congo-Kinshasa
Postat

Superbă, are un fund de milioane.

• Minus 1

Postat

Am fost astazi la prima ora. Aviz nemultumitilor : Nimeni nu poate multumi pe toata lumea. Pentru mine este perfecta. O fatacu capulpe umeri ce se poarta natural,si este foarte frumoasa. M-am simtit foarte bine. Te pup Delia si mult noroc! Eu sunt cel cu masina de tuns agresiva si telefonul descarcat

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...